pusas bumbas izbira.
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
pusas bumbas izbira.
ev, ja pusasij bumbas izbirst sava tizluma deelj, ir veerts monteet kopaa, jeb labaak pirkt jaunu?
bet ja jau saliec pienaaciigi un kaartiigi sasmeeree, tad tipa nevaidzetu kilieeties... jo man izbira tapec ka es biju kaarbu noneemis nost un saliecu to briinumu uz vienu saanu.Raimis wrote:taksh ar taadaam lietaam nejoko! ja tev taa mironjgalva nokjiilee sava stulbuma peec, tad labi nav!!
p.s. izkrita motora pusee.
atradu sho, tikai tad kad jau biju visu izdariijis:D
http://www.benplace.com/cv_joint_maintenance.htm[/url]
http://www.benplace.com/cv_joint_maintenance.htm[/url]
Izkrita jo pusass tika noņemta no ātrumkārbas nost un to galu saliecu...
a saliku kopā, sasmērēju ar grafīteni un jau 3000km esmu nobraucis nez nekādām problēmām. pat krakšķi nenāk...
a saliku kopā, sasmērēju ar grafīteni un jau 3000km esmu nobraucis nez nekādām problēmām. pat krakšķi nenāk...
Kristaps wrote:nu tad pacelas jautaajums kaa tu bumbinjas dabuji araa,jo pasam no sevis araa krist nedrikst,ja vinas izkrita tad iesaku labak nomainit,savaadak agri vai veelu pusass aprausies.
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
Es ari esmu mainijis lidz sim tikai isas pusasis,garas kaut kaa labaak turejusas
bet parasti jau tendence rauties rinkii tai mirongalvai kas pie ritena,nu vienvardsakot es pats sev nekad neesmu izbirdinajis pusasi karbas galaa,bet ja saki ka defekts noversams tad nu pamegini ar,es parasti pusasi tiru ar petroliju un smereju ar specialo gultnu smeru
.!.
nujā, man jau ar garā izbira, iztīrīju ar benzīnu ar visu....un vel esmu dzīvs;P
Kristaps wrote:Es ari esmu mainijis lidz sim tikai isas pusasis,garas kaut kaa labaak turejusasbet parasti jau tendence rauties rinkii tai mirongalvai kas pie ritena,nu vienvardsakot es pats sev nekad neesmu izbirdinajis pusasi karbas galaa,bet ja saki ka defekts noversams tad nu pamegini ar,es parasti pusasi tiru ar petroliju un smereju ar specialo gultnu smeru