Radiatora nianses studijā, neba jūs vienīgie ar tādu problēmuarniks8 wrote: ↑08.09.2024, 11:08Tad kkad vandoties pa katalogu atradu ka seat toledo 1.9 dīzelim nāca kaut kāds jancīgs radiators kam nav atgaisošans izvada(BINGO!) un pie tam ir savādāk novieta radiatora atplūde, kas varētu uzlabot klīrensu gar kompresoru, kam speciāli GG Bija ceidojis kronšteinu un tas radiators pat ir pieejams JACKOPT 777 LUCKY 13
Neticu savām acīm, šajā mašīnā ir stukāta truba!
... vai arī mk2 ar FMIC - lai arī tajā gadījumā trubu ir reāli izņemt ja baigi vajag.
Te varbūt izpildās savādāk - es savam golfam noņemu kloķa zeķi un atskrūvēju tās divas skrūves kas notur kloķa mehānismu kastē - kloķa mehānisms nokrīt lejā un tad var viduskonsoli izņemt.
Vispār tos slēdžus ir vienkārši jāizjauc un jāiztīra - es biju pasācis arī bik iesmērēt to gumiju, pret kuru blīvējas. Bet nu tāpat sāk laist garām, varbūt kaut ko nedaru pareizi - es jau sen esmu sev atslēdzis vakuuma daļu no sistēmas, līdz ar to kruīzu izslēdz tikai elektriski - tā kā man kruīza izslēgšana vienmēr notiek bik uzsitot uz bremžu pedāļa lai sāktos bremzēšana ar motoru, tad tas, ka notiek pāris sekunžu aizture, netraucē - jo pa lielam tiem slēdžiem tas vakuums ir priekš tam, lai ar darbojošos kruīzu izspiežot sajūgu apgriezieni bik neuzlektu.
Ir pārbaudīts ka visi signāli pienāk?
Ā, un vēl iesaku pāriet no mk2 motora priekšējās sijas uz B4 priekšējo siju kopā ar mk3/B4 priekšējo kronšteinu