[spams] sveces kalpošanas mūžs
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
-
- VW: Passat VR5 Syncro
- Has thanked: 273 times
- Been thanked: 145 times
Re: [spams] sveces kalpošanas mūžs
Vakar sakruķīju Škodai aizmugurējās bremzes. Lai atskrūvētu suporta skavu vajag M14 galviņu. Izrādījās man saimniecībā bija tikai M16 vai M12
Mk2 kā vienmēr izručīja un ar Jettu fiksi devu pa pedāli uz bodēm meklēt tādu...
Yo, kaads lieto LAUNCH diagnostikas planšetes? Atsauksmes? Kas notiek pēc tie 2 gadiem ja nepagarina licenci, noslēdz visas funkcijas vai vnk nenāk atjauninājumi? Domāju kko iekjert amatieru variantā
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Launch ir nais, bet tur ir čakars ar licenci. Vislabāk jau būtu atrast kādu, kas prot "Uzlauzt" ThinkDiag 2 un lietot to. Man tam īsti nav laika, un pacietības.
Tā kā man patīk tērēt laiku un sipties ar sūdiem, tad spoilerī ir mans sacerējums ar pieredzi lētajos skeneros.
Tā kā man patīk tērēt laiku un sipties ar sūdiem, tad spoilerī ir mans sacerējums ar pieredzi lētajos skeneros.
Šeit ir SPAMS: Apskatīt
-
Man ir svarīgi, lai var pieslēgt 18, 19. 20. Gada mašīnas. Lai es redzu dpf, live data, degvielas spiedienus, lai var noresetot riepu spiediena devējus utt elementāras lietas. Baigi biju safanojies par launch, jo visi youtube diagnostiķi tādus lieto. Izrādās, ka ir arī citi funkciju pildīt spējīgi testeri. Vajadzēs papētīt par to MUCAR brendu, jo man iepatikās tā ideja par aplikāciju telefonā un adapteri perekupa somiņā
-
Launch ir labs toolis, bet - ja kāds spēj viņu uzlauzt. Zinu, ka Powerā ir fujaks, kas nodarbojas ar to. Vēl var meklēt Delphi klonu, bet Aliexpress piedāvājums ir *hit and miss* - vari dabūt labu plati, un vari dabūt "ķieģeli". Ir arī "reproduction" plates, kuras ir pārtaisītas un ir tuvu oriģinālam(vai pat labākas), bet tas aiziet 100+ eur zonā. IMHO, ja gribas kko universālu - pērc Thinkdiag 2, un meklē kādu kas var pārpogāt viņu uz Launch lauzto softu.bigmac wrote: ↑20.10.2025, 12:21Man ir svarīgi, lai var pieslēgt 18, 19. 20. Gada mašīnas. Lai es redzu dpf, live data, degvielas spiedienus, lai var noresetot riepu spiediena devējus utt elementāras lietas. Baigi biju safanojies par launch, jo visi youtube diagnostiķi tādus lieto. Izrādās, ka ir arī citi funkciju pildīt spējīgi testeri. Vajadzēs papētīt par to MUCAR brendu, jo man iepatikās tā ideja par aplikāciju telefonā un adapteri perekupa somiņā
Overall, ja gribas parastu puļķi - tad var skatīties tos divus variantus. Tālākais ir filosofēšana, čurāšana pa vējam un padziļināta izpēte par esošo un vajadzīgo infrastruktūru.
Es paņēmu tikko Autel MK802S
Gada apdeits ap 150e, bet cik saprotu nav vajadzība viņu atjaunot. Strādā tāpat līdz 2025 gada mašīnām.
Nabadzības tarkšķis
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Čomiem servisā ir kaut kāds līdzīgs Autels. Daudz ar viņu var izdarīt. 
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
-
- VW: T4
- Been thanked: 33 times