[spams] sveces kalpošanas mūžs
Re: [spams] sveces kalpošanas mūžs
Nedrīkst braukt uz čoma maju, kad tur ir sieva bez paša čoma !!!
Lauris.R
-
- VW: e36, e70
- Has thanked: 26 times
- Been thanked: 12 times
mk2 sen vairs neviens nepērk, jo viņš ir lēts.
Man jau to džetiņ gribētos, lai atsistu kādu jaunības garšu... vai es ar viņu īsti gribētu pārvietototies- noteikti ka nē. Un jau atkal, ja es gribētu pakaifot no autiņa es paņemtu vecu bembi vai kādu cigāru, bet nu šajā forumā jau riskanti teikt, ka pasaulē ir kas labāks par golfu.
2 gadus vispār nobraucu ar sajāt leōn ar izslavēto 77kW pumpadūzi( jeb te viņu nodirsa, jo nav sūkņinieks un visslikti.com) un secināju, ka golfu bez sapņiem ar R1... R2.... R3... un tā līdz R32 nekādā gadījumā negribētu. Tik skumju dzīvi nevienam nenovēlu. Sajātā vismaz tahometrs priekšā kā poršam un benķi patīkamāki kā standarta golfam ar pankūcniekiem.
ak jā. alfa ja nav džulija quadrofododžolojialijo vai brera tad pizdu.
-
- VW: T4
- Been thanked: 33 times
-
- VW: T4
- Been thanked: 33 times
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
Arguments invalīds, entuziasti u.c. pērk mašīnas tāpēc ka patīk konkrētais modelis. Biezie un viņu finansiālās izdarības ir pavisam cita lieta.
Šis nav 3er.lv kur eksistē tikai trešās sērijas bmw. Es tik nesaprotu priekš kam piemini mk2, ja vairs nepatīk tad nebrauc, neviens jau nepiespiež to darītMan jau to džetiņ gribētos, lai atsistu kādu jaunības garšu... vai es ar viņu īsti gribētu pārvietototies- noteikti ka nē. Un jau atkal, ja es gribētu pakaifot no autiņa es paņemtu vecu bembi vai kādu cigāru, bet nu šajā forumā jau riskanti teikt, ka pasaulē ir kas labāks par golfu.
Vecais labajs ķīlētāju šeit vairs nav, bet par PD spļaudījās visi savā laikā, tur gan lielākoties vairāk vaina tajā ka nejēdz pareizo eļļu ieliet. Golfam jau benķus var mainīt, tiem standarta beņķiem vienīgā pareizā vieta ir ugunskurā un vietā jāliek vag sport vai recaro, var arī uzreiz nopirkt tādu kam tie ir2 gadus vispār nobraucu ar sajāt leōn ar izslavēto 77kW pumpadūzi( jeb te viņu nodirsa, jo nav sūkņinieks un visslikti.com) un secināju, ka golfu bez sapņiem ar R1... R2.... R3... un tā līdz R32 nekādā gadījumā negribētu. Tik skumju dzīvi nevienam nenovēlu. Sajātā vismaz tahometrs priekšā kā poršam un benķi patīkamāki kā standarta golfam ar pankūcniekiem.
-
- VW: Mk2 Jetta 1.6
- Has thanked: 363 times
- Been thanked: 236 times
-
- VW: Mk2 Jetta 1.6
- Has thanked: 363 times
- Been thanked: 236 times
Nē nu leti MK2 prieks entuziastu auto ir jā, bet nu lētāki arī nepaliek. Labs stāvoklis sākot 2-3k

-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
V6 4mo ir skumja dzīve vai tikai latvietim tipisks depresijas līmenis?
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Nesaki viss tā. Tāds tiešām sterils un labs eksemplārs jau maksā 2k eur. Lētais gals ir tāds, ka tur vajadzēs ar svarku padarboties. Paspīd kaut kādi lētie un labie golfi, bet tas ir vairāk izņēmums, nevis likums.
Dienas beigās, ar to auto brauksi tu nevis kāds cits. Jāpērk to, kas pašam patīk un interesē.Man jau to džetiņ gribētos, lai atsistu kādu jaunības garšu... vai es ar viņu īsti gribētu pārvietototies- noteikti ka nē. Un jau atkal, ja es gribētu pakaifot no autiņa es paņemtu vecu bembi vai kādu cigāru, bet nu šajā forumā jau riskanti teikt, ka pasaulē ir kas labāks par golfu.
Brera ir tas pats 159, tikai hečbeks ar divām durvīm. Tādā ziņā man interesē AR159, jo tā ir "vāciskākā alfa", kas līdz tam brīdim uzražota - savi itāļu motori, ar GM līdzdalību visā pārējā. Var jau būt, ka Alfas speciālisti Rīgā ir sarakstījuši tīrāko propogandu, bet spriežot pēc tās informācijas ko viņi raksta, tas auto nebūt nav slikts. Vēl es izskatu Giulietta kā dibena vizinamo variantu, bet pagaidām nav iekritis nekas acīs.ak jā. alfa ja nav džulija quadrofododžolojialijo vai brera tad pizdu.
Problēma ir tajā, ka es gribu neiespējamo - dīzeli (jo man nav nauda benzīnam), automātu un vēlams hečbeku/universāli, un ne-BMW. Tas samazin iespējas.
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Karoče opelis ar itāļu motoriem. Just how bad could it be...fckns wrote: ↑01.08.2025, 10:00Brera ir tas pats 159, tikai hečbeks ar divām durvīm. Tādā ziņā man interesē AR159, jo tā ir "vāciskākā alfa", kas līdz tam brīdim uzražota - savi itāļu motori, ar GM līdzdalību visā pārējā. Var jau būt, ka Alfas speciālisti Rīgā ir sarakstījuši tīrāko propogandu, bet spriežot pēc tās informācijas ko viņi raksta, tas auto nebūt nav slikts. Vēl es izskatu Giulietta kā dibena vizinamo variantu, bet pagaidām nav iekritis nekas acīs.
Problēma ir tajā, ka es gribu neiespējamo - dīzeli (jo man nav nauda benzīnam), automātu un vēlams hečbeku/universāli, un ne-BMW. Tas samazin iespējas.![]()
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
Palabošu - GM Līdzdalība bija līdz 2005.gadam, kuras ietvaros bija plānots izmantot GM/FIAT Premium Platform priekš Saaba. Darbībai izbeidzoties, GM izlēma neizmantot platformu. No Opeļa tur praktiski nav nekas,izņemot 1.9JTS, 2.2JTS un 3.2JTS benzīna motorus, un varbūt kaut kādus piekares elementus. 1.75TBI benzīna motors, kā arī 1.9 un 2.4 JTDm motori ir FIAT ražoti, un iesaka izskatīt tikai tos.
Avots - AutoOfficina apraksts
Avots - AutoOfficina apraksts
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
-