Bet vakar braucot uz Siguldu viens C5 Audi izcēlās. Karoč brauc pa šoseju mašīnas dah*ja, nu cik vien tālu var redzēt tur priekšā ir mašīnas viena aiz otras. Tādos gadījumos es ieslēdzu chill režīmu un braucu vienkārši uz tik cik visi, kaut uz 75-80, jo nu reāli kur tu ātrāk tiksi tāpat. Nu vot un tas Audi sēž man riktīgi pielipis astē nemierīgs visu laiku. Parādās izdevība, šis stiepj garām. Pēc kāda gabala parādās vēl viena sprauga, šis vēl vienu apdzen. Nu un tad jau klāt Sigulda - šis pirmajā krustojumā nogriežas iekšā Siguldā. Jebal. Čalis atbrauca 2 mašīnas ātrāk līdz Siguldai. Wow. Un visu ceļu reāli sēž astē un visu laiku streso un čeko pretējo joslu ka tik apdzīt.
[SPAMS] stulbie lauķi
-
- VW: Passat VR5 Syncro
- Has thanked: 273 times
- Been thanked: 145 times
Re: [SPAMS] stulbie lauķi
Es mierīgi apdzenu tādus, kas brauc uz 85 tad, ja tā ir vienīgā mašīna man priekšā (nu labi maksimums divas) un ir normāls posms kur to izdarīt.
Bet vakar braucot uz Siguldu viens C5 Audi izcēlās. Karoč brauc pa šoseju mašīnas dah*ja, nu cik vien tālu var redzēt tur priekšā ir mašīnas viena aiz otras. Tādos gadījumos es ieslēdzu chill režīmu un braucu vienkārši uz tik cik visi, kaut uz 75-80, jo nu reāli kur tu ātrāk tiksi tāpat. Nu vot un tas Audi sēž man riktīgi pielipis astē nemierīgs visu laiku. Parādās izdevība, šis stiepj garām. Pēc kāda gabala parādās vēl viena sprauga, šis vēl vienu apdzen. Nu un tad jau klāt Sigulda - šis pirmajā krustojumā nogriežas iekšā Siguldā. Jebal. Čalis atbrauca 2 mašīnas ātrāk līdz Siguldai. Wow. Un visu ceļu reāli sēž astē un visu laiku streso un čeko pretējo joslu ka tik apdzīt.
-
- VW: Golf 3, 1.8 Mono
- Has thanked: 221 times
- Been thanked: 103 times
Es atzīšos, ka 98% gadījumu kad es uz šosejas pārkāpju atļauto braukšanas ātrumu, ir nevis tāpēc ka gribu būt galamērķī ātrāk, bet tāpēc ka man vienkārši galax. Pilnīgi saprotu ka nav jēga dzīt to kolonnu 30km pirms saldus, ja šā vai tā plānoju tur piestāt pačurāt, bet man tā vienkārši gribās. Gan jau kaut kad pāries jaunības trakums.
Bet tā standartā uz A9 braucu ar 108kmh spidometrā.
Bet tā standartā uz A9 braucu ar 108kmh spidometrā.
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
Besī tā dročīšana 70-80 diapazonā, arī pisaks normālu distanci ieturēt. Tā kā mūsu šoferiem raustās čuriņa uz apdzīšanu, vienmēr kolonna garantēta
-
- VW: Gaiši brūns Golfs
- Has thanked: 223 times
- Been thanked: 46 times
Man draudzene var braukt aiz mašīnas, kas velkas uz 70-80, jo bail apdzīt. Tā es iedomājos visus tos, kas veido kolonnu aiz fūres. Bail apdzīt.
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Jautrākais ir tad, kad šitie brauc ar krutākām mašīnām un nākas tāpēc viņus kost nost...
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Es pēc šitāda principa cenšos neapdzīt dažus kilometrus pirms Liepājas [pirms Rucavas gan mēdzuzipo93 wrote: ↑08.12.2024, 09:43Es mierīgi apdzenu tādus, kas brauc uz 85 tad, ja tā ir vienīgā mašīna man priekšā (nu labi maksimums divas) un ir normāls posms kur to izdarīt.
Bet vakar braucot uz Siguldu viens C5 Audi izcēlās. Karoč brauc pa šoseju mašīnas dah*ja, nu cik vien tālu var redzēt tur priekšā ir mašīnas viena aiz otras. Tādos gadījumos es ieslēdzu chill režīmu un braucu vienkārši uz tik cik visi, kaut uz 75-80, jo nu reāli kur tu ātrāk tiksi tāpat. Nu vot un tas Audi sēž man riktīgi pielipis astē nemierīgs visu laiku. Parādās izdevība, šis stiepj garām. Pēc kāda gabala parādās vēl viena sprauga, šis vēl vienu apdzen. Nu un tad jau klāt Sigulda - šis pirmajā krustojumā nogriežas iekšā Siguldā. Jebal. Čalis atbrauca 2 mašīnas ātrāk līdz Siguldai. Wow. Un visu ceļu reāli sēž astē un visu laiku streso un čeko pretējo joslu ka tik apdzīt.![]()
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Ātrums varbūt vēl tā, bet ar distances ieturēšanu mūsu sabiedrībā ir nenormālas problēmas.
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Tur labāk piestāvētu kāds 00's premium parketnieks - X5 E53, Cayenne mk1, Touareg mk1 un tā.povar wrote: ↑10.12.2024, 09:02https://www.facebook.com/marketplace/it ... 536296364/
Fckn nopērc sev vēl klāt mesera modelīti
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Esot lietojams itkā.
Pa 14 eirikiem Lidlā var dabūt triecienskrūvgrieža uzgaļu kompkektu ja kas, tam vajadzētu būt diezgan labam price/performance pirkumam.
Pa 14 eirikiem Lidlā var dabūt triecienskrūvgrieža uzgaļu kompkektu ja kas, tam vajadzētu būt diezgan labam price/performance pirkumam.
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
-
- VW: Gaiši brūns Golfs
- Has thanked: 223 times
- Been thanked: 46 times
Poxuj, nopirku Parkside skrūvmašīnu. 39.99
ja jau iepriekšējais ķīnietis nokalpoja 3 gadus, tad šitajam jānokalpo vairāk 
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Kad man vajadzēja pa lēto instrumentus urbt un skrūvēt, es nopirku Makitas ar oglītēm. Nebija daudz dārgāk, plus Parkside instrumentus tad jāmeklē vizinoties pa ntajiem veikaliem kamēr atrodi nopirkt kas nepieciešams.
Viens Makita oglīšu urbis izbeidzās, jo man vajadzēja 2cm biezā bleķī urbt 13mm caurumu un bija slinkums vilkt pagarinātāju normālam urbim, bet visādi citādi otrs makita urbis un makita skrūvju pistoli kalpo jau turpat 3 gadus bez pazīmēm ka kaut kas taisītos nosprāgt.
Viens Makita oglīšu urbis izbeidzās, jo man vajadzēja 2cm biezā bleķī urbt 13mm caurumu un bija slinkums vilkt pagarinātāju normālam urbim, bet visādi citādi otrs makita urbis un makita skrūvju pistoli kalpo jau turpat 3 gadus bez pazīmēm ka kaut kas taisītos nosprāgt.
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
Stulbajos krievu laikos, brētliņas tomātu mērcē bija labākas. Tagad tikai galvas ar cietām acīm. Kā vispār var tirgot tādu produktu
Lauris.R