[SPAMS] stulbie lauķi
Re: [SPAMS] stulbie lauķi
Kuras būs labas ietaises, raidītāji, ko iespraust vadu vietās rūteriem un TV priekš interneta u.t.t, lai nav jāvelk vadi no vienas istabas uz otru.
Šo to sadariju, un negribas vairs čakarēties ar vadiem zem kājlīstēm u.t.t. Bet tā kā esmu atpalicis no modernās dzīves, neko nesaprotu.
Šo to sadariju, un negribas vairs čakarēties ar vadiem zem kājlīstēm u.t.t. Bet tā kā esmu atpalicis no modernās dzīves, neko nesaprotu.
Lauris.R
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Paņem mazu wifi rūteri ar bridge iespēju un noliec aiz tv.pēctecis wrote: ↑02.08.2024, 23:14Kuras būs labas ietaises, raidītāji, ko iespraust vadu vietās rūteriem un TV priekš interneta u.t.t, lai nav jāvelk vadi no vienas istabas uz otru.
Vai kaut ko šadu
https://www.euronics.lv/en/it/devices/n ... -dual-band
Neko laicīgi nesaprazdams, izurbu stenderē caurumu, un no kājlīstes caur stenderi neredzami aiz otras istabas kajlīstes sabāzu.
Es jau neko nesaprotu. Tik daudz vadi kopā. No no kāpņu telpas uz vienu istabu uz rūteri, tad no rūtera uz TV dekoderi, un no rūtera vel uz otras istabas kkādu rūtera pastiprinātāju un otra TV dekoderi.. un tad vel no katras istabas rūtera uz katru datoru, un ja nav iesprausts datorā, tad TV neiet...
Kkāds stulbums. Varēja tak viss būt uz antenītēm bez vadiem... pieņemu, ka gan jau ir, tik man vecs aprīkojums, jo izglītošanās vietā, lasu visādas geju lietas forumā.
Es jau neko nesaprotu. Tik daudz vadi kopā. No no kāpņu telpas uz vienu istabu uz rūteri, tad no rūtera uz TV dekoderi, un no rūtera vel uz otras istabas kkādu rūtera pastiprinātāju un otra TV dekoderi.. un tad vel no katras istabas rūtera uz katru datoru, un ja nav iesprausts datorā, tad TV neiet...
Kkāds stulbums. Varēja tak viss būt uz antenītēm bez vadiem... pieņemu, ka gan jau ir, tik man vecs aprīkojums, jo izglītošanās vietā, lasu visādas geju lietas forumā.
Lauris.R
Kāds ir mēģinājis būt nelegāls un testējis lmt priekšapmaksu ar kādu no 5g ruteriem?
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Cik santīmus mēnesī tā var iefist?
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Visticamāk, ka viņam jau ir Tet iedots tehnikolors.GatisGirdenis wrote: ↑03.08.2024, 20:07Paņem mazu wifi rūteri ar bridge iespēju un noliec aiz tv.
Vai kaut ko šadu
https://www.euronics.lv/en/it/devices/n ... -dual-band
-
- Zem i plakan
Ja nekas nav mainījies, tet rūteris tāpat pieder atkritumu konteineram (kā wifi rūteris)
Atceros, ka 3 ierīces aktīvi lietojot pie tā wifi pings leca kosmosā un tet pa lielam pateica "atpisies dauni"
-
Tas tehnikolors ir Tet īpašums. Ja sāksi nodarboties ar pašdarbību, tad dabusi pizdi no viņiem. Ja nomainīsi - tad par jebkādu supportu vari aizmirst, viņi pateiks ka tavs rūteris ir pie vainas un vari iet skriet.
-
- Zem i plakan
Mans risinājums bija pieslēgt tplinku pie rūtera.
Visas wifi problēmas bija ar viņu rūteri (man gan bija Alcatels) uz ko pateica "no mūsu gala viss ok, pamēģini restartēt/resetot. Ā mēģināji jau? Too bad, mums nepis/beidz gribēt tik daudz"
-
- Zem i plakan
Ko darīt ar izsoles Pasūdu? Paturēt, mēģināt pārdot?
3 divnieki - viena atsaite, viena atspere un bagāžnieka vākā caurums.
Tā nekas būtisks un apskate rokās. Paspēju jau visu bagāžnieka elektroniku salikt, jo visam bija nopuvuši štekeri un nolauzti pini. Nomainīt spārnu uz jaunu, rocenes motoriņu. Radiators nopirkts, jo tecēja, bet pārstāja tecēt, tāpēc neaiztiku.
Pēdējās 3 dienas vizinos un liekas, ka iet labāk par golfu un komfortablāks arī.
Ja paturēšu, gan jau kādu štuku izmetīšu līdz būs ok. Ja uzreiz mēģināšu pārdot mošk štuku uzpelnīšu. Hvz.
Realitātē vajadzīgie darbi - visi šķidrumi (daudz un dārgi), haldexam modulis jāremontē/jāmaina. Gribētos iegrābties ķēdē. Motors drusku kaut kur gar vārstu vāku puņķo. Sveces.
Tad kad pasūdam beņķis kristu cauri grīdai, varētu visu piedziņu golfā iestumt.
Tā nekas būtisks un apskate rokās. Paspēju jau visu bagāžnieka elektroniku salikt, jo visam bija nopuvuši štekeri un nolauzti pini. Nomainīt spārnu uz jaunu, rocenes motoriņu. Radiators nopirkts, jo tecēja, bet pārstāja tecēt, tāpēc neaiztiku.
Pēdējās 3 dienas vizinos un liekas, ka iet labāk par golfu un komfortablāks arī.
Ja paturēšu, gan jau kādu štuku izmetīšu līdz būs ok. Ja uzreiz mēģināšu pārdot mošk štuku uzpelnīšu. Hvz.
Realitātē vajadzīgie darbi - visi šķidrumi (daudz un dārgi), haldexam modulis jāremontē/jāmaina. Gribētos iegrābties ķēdē. Motors drusku kaut kur gar vārstu vāku puņķo. Sveces.
-
Tet supports ir slavens ar šo. Tur ir vairāku problēmu kombinācija - liels overturn + nehuja nemaksā + viņiem maksā par noslēgtajiem/izpildītajiem ticketiem. 99% gadījumu visādi dalbajobi zvanās par triviālām lietām, līdz ar to tas 1% ar reālu problēmu paliek bešā.GatisGirdenis wrote: ↑04.08.2024, 20:33Mans risinājums bija pieslēgt tplinku pie rūtera.
Visas wifi problēmas bija ar viņu rūteri (man gan bija Alcatels) uz ko pateica "no mūsu gala viss ok, pamēģini restartēt/resetot. Ā mēģināji jau? Too bad, mums nepis/beidz gribēt tik daudz"
-
- VW: Mk2 Jetta 1.6
- Has thanked: 363 times
- Been thanked: 236 times
Tet cilvēki vismaz puslīdz kompetenti salīdzinājumā ar zelta zivtiņas Tech support

-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
To gan jau pašam labāk saprast ko no viņa gribi un/vai ieguldīties laika un naudas ziņā. Man mk4 nepatīk, es labāk no mk4 tiktu vaļā un brauktu ar pastētiGatisGirdenis wrote: ↑04.08.2024, 23:18Ko darīt ar izsoles Pasūdu? Paturēt, mēģināt pārdot?