Ā, un par Gata filosofiju ka spararats kavē apgriezienu krišanos - ievēroju remdenam motoram pretēju dabas paradību, ļoti ātri jāslēdzas lai pagriezieni nepagūtu nokrist - tīrs regulēšanas jautājums. Nejauši arī uz plaukta ieraudzīju B3 audī spararatu - it kā nav tik daudz gaļas kā VW 02A spararatam, bet tas ir lielāks - vajadzēs intereses pēc abus uzlikt uz svariem
[SPAMS] stulbie lauķi
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Re: [SPAMS] stulbie lauķi
Šovakar braucot uz Palangu nokonstatēju ka plaukta pieskrūvēšana ir padarījusi mašīnas uzvedību paātrinoties stipri stabilāku
Pa ceļam nejauši gadījās pāris bembistus ar sēdinātām žurkām pakaitināt - vidējā ātruma zonā šos sirsnīgi apdzenot... 
Ā, un par Gata filosofiju ka spararats kavē apgriezienu krišanos - ievēroju remdenam motoram pretēju dabas paradību, ļoti ātri jāslēdzas lai pagriezieni nepagūtu nokrist - tīrs regulēšanas jautājums. Nejauši arī uz plaukta ieraudzīju B3 audī spararatu - it kā nav tik daudz gaļas kā VW 02A spararatam, bet tas ir lielāks - vajadzēs intereses pēc abus uzlikt uz svariem
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- VW: Golf 3, 1.8 Mono
- Has thanked: 221 times
- Been thanked: 103 times
Čau vīri! Vai kādam, ideāli Rīgas tuvumā (bet varu arī aizbraukt tālāk, mošk arī uz Liepāju), ir pieejams fotosesijai viens skaists auto disks? Apsolu ka disks tiks ļoti rūpīgi kustināts, sešpaka no manis. Ideāli ja bez uzmontētas riepas, bet ja ir kaut kāda zemprofila tad varu arī ar riepu. Visvisideālākais variants būtu kaut kāds daudzsaru (bbs vai ķīnietis), sudraba krāsā.
-
- VW: Golf 3, 1.8 Mono
- Has thanked: 221 times
- Been thanked: 103 times
Disks pat var būt absolūti beigts are mega caurumu sienā, galvenais lai priekšpuse glīta
Ko saka 4 matiks par dažāda platuma diskiem priekšā un aizmugurē?
Nabadzības tarkšķis
-
- VW: T4
- Been thanked: 33 times
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Rīt ar sievu un sīci ratos aizstumšos uz Talsu pilsētas dopu, paskatīties uz kādām 3 vai 4 mašīnām kā pabrauc garām un pēc tam pierīties WRC Food Festival ēstuvē vismaz vienā.
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Platumam jau nav nekāda saistība, bet ir kaut kādi riepu platumi, kam nevar atrast perfekto šauro/plato pāri profila dēļ
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Biju uz Talsu dopu, bet Vanagkalna skatu punktā. Dzirdēju ka pilsētas skatu punkta bija labi bet diemžēl nebūtu uz to paspējis.
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Paskatījos kā 10 mašīnas pabrauc garām un aizgāju pieēdos tacos and burritos. 
Jā un iedzēru Blanc pa 6€, garšo tāpat kā tas ko pērku maksimā pa 1.30
Jā un iedzēru Blanc pa 6€, garšo tāpat kā tas ko pērku maksimā pa 1.30
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times

Zb, vajag šitādu gabalu [9521841 vai 9522841 klokkerholma] - pirmais ir mk2 gabals, otrais mk3, bet gan jau der - bet nekur nav. Laikam nāksies kaut ko no rokas būvēt...
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā