Nav melots
Tavā līkuma piemērā gan līdzētu.
Bet nu kopš braukāju ar haldexiem, divu riteņu piedziņa tomēr ir pavisam cita lieta
Nav melots
Tas ir jebkuram skaidrs. tieši tāpēc saku, ka reālāk mašīnas spējas var novērtēt mērot, piemēram, 50-150, kas man arī ikdienā ir daudz aktuālāks rādītājs, jo no luksofora līdz luksoforam nemēdzu skrieties. Turklāt, kā jau minēji, sākums, dēļ saķeres, un bieži vien arī dēļ regulējuma, dažādas jaudas mašīnām mēdz būt diezgan līdzīgs. bet meš kā parasti sāka pļūtīt, ka 50-150 mēra mašīnām, kas "neiet". Ja viņš tagad grib mērīt 0-100, jo iet, tad laikos, kad golfā vēl bija 1.3, viņš mērija 50-150?GatisGirdenis wrote: ↑09.07.2024, 23:28Ko tur nesaprast? Uz 2.0 8v atmo mēslu tika izmantots pilns tā motora resurss pāatrinoties, kamēr 1.8 turbohlams ir drusku jāslāpē, lai netītu cīsiņu, līdz ar to netiek izmantots pilns motora resurss paātrinoties. Ļoti ticu, ka pirmajā robā paatrinājums ar abiem tiem šrota motoriem ir līdzīgs, ja ne identisks. To gan var labot ar slickiem un bloķi
Precīzāk būtu teikt, ka 50-150 mēra mašīnām, kas neķer ceļu.Čips wrote: ↑10.07.2024, 07:27Tas ir jebkuram skaidrs. tieši tāpēc saku, ka reālāk mašīnas spējas var novērtēt mērot, piemēram, 50-150, kas man arī ikdienā ir daudz aktuālāks rādītājs, jo no luksofora līdz luksoforam nemēdzu skrieties. Turklāt, kā jau minēji, sākums, dēļ saķeres, un bieži vien arī dēļ regulējuma, dažādas jaudas mašīnām mēdz būt diezgan līdzīgs. bet meš kā parasti sāka pļūtīt, ka 50-150 mēra mašīnām, kas "neiet". Ja viņš tagad grib mērīt 0-100, jo iet, tad laikos, kad golfā vēl bija 1.3, viņš mērija 50-150?![]()
Apļu laikos arī nav slikti. Bet man svarīgs ir 50-150 (biežāk gan kaut kas ap 80-160) lai uz šosejām kostu nost vilcieniņus, ko bremzes savākušasGatisGirdenis wrote: ↑10.07.2024, 08:44Precīzāk būtu teikt, ka 50-150 mēra mašīnām, kas neķer ceļu.
Bet vispareizāk ir mērīt apļu laikos![]()
Apdzīšanā pārkāpto ātrumu policisti individuāli izvērtē pirms dod sodu pēc grāmatas par pārsniegtajiem kilometriem.GatisGirdenis wrote: ↑10.07.2024, 18:09Drosmīgi. Viens neveiksmīgs vilciens un tu brauc ar sabiedrisko
Nu, domāju, ja apdzītu 2+ mašīnas uz 160kmh, tad nekāda baigā individuālā vērtēšana tur nebūtu.
Tu par policiju? Tāda vēl ir? Pat ja tā nenoveiktos, tad brauktu arī turpmāk, bet nu tad jau vienā strīpiņā ar pārejiem bremzēm.GatisGirdenis wrote: ↑10.07.2024, 18:09Drosmīgi. Viens neveiksmīgs vilciens un tu brauc ar sabiedrisko
Apdzinu 3 bremzes un priekšā izrādījās ka velkas policijas busiņš. Pienāca, paskatījās ka nav sodu un pateica lai nākamreiz apdzen lēnāk. Bet nu, man bija kautkas nedaudz virs 130.GatisGirdenis wrote: ↑10.07.2024, 19:29Nu, domāju, ja apdzītu 2+ mašīnas uz 160kmh, tad nekāda baigā individuālā vērtēšana tur nebūtu.
Tu kaut kādā čuhņā dzīvo, vai vienkārši nemāki atšķirt netrafarētos no parastām mašīnām?
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests