[SPAMS]Veca mersedesa meklēšana uz izjukušām buksēm
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Re: [SPAMS]Veca mersedesa meklēšana uz izjukušām buksēm
The Dunning-Kruger effect on full force.msh wrote: ↑26.05.2024, 12:04Iekšā sēdošo roku žesti - uz kuriem es īsti neskatījos, to darīja man blakus sēdošais mašīnas īpašnieks. Neaizmirsti ka es sēdēju mašīnā kas izklausās un izskatās atbilstoši. Kāpēc noskrietu? Kāpēc nē? Ar veco motoru tā mašīna ceturtdaļjūdzi noskrēja 12 sekundēs un īpašnieks kaut kad arī iepriekšējās paaudzes M5 bija noskrējis - viss kas pietrūktu ir mana prasme pārslēgties īstajos momentos![]()
es arī vienreiz pēc žesta sapratu, ka grib skrieties. Pakratu ar galvu, ka nē, šis velreiz līdzīgu žestu uzspolēšanai, es atkal kratu, ka nē.... ar trešo reizi sapratu, ka viņš rāda, lai atvetu logu... - gribēja tikai ceļu pajautāt .msh wrote: ↑26.05.2024, 12:04Iekšā sēdošo roku žesti - uz kuriem es īsti neskatījos, to darīja man blakus sēdošais mašīnas īpašnieks. Neaizmirsti ka es sēdēju mašīnā kas izklausās un izskatās atbilstoši. Kāpēc noskrietu? Kāpēc nē? Ar veco motoru tā mašīna ceturtdaļjūdzi noskrēja 12 sekundēs un īpašnieks kaut kad arī iepriekšējās paaudzes M5 bija noskrējis - viss kas pietrūktu ir mana prasme pārslēgties īstajos momentos![]()
Lauris.R
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Šitai mašīnai uzmanību pievērš dažas nakļenes kas apzīmē dalību sporta pasākumos, un ļoti sulīga motora skaņa - atšķirībā no mana golfa motoriņa, kam ar vienu bunduli zem atmosfēras spiediena ir pļerkšķītis kā pie caura izpūtēja, te 2.5 20vt caur 90 mm izplūdi skaņa ir laba visos režīmos un apgriezienos
- zemos apgriezienos ir vidēji skaļa un sulīga, vidējos apgriezienos vēl labāka - kā tas izklausās pūtienā pa gabalu, grūti iztēloties - regulēšanas laikā uz ruļļiem, stāvot 5m attālumā, ausis krita ciet
Piektdien uztaisot pāris spidometru izmēģinājuma braucienus, pie viena aizbraucot uz kādu veikalu, galvu grozīšanas efekts bija jūtams.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Kas tas par debīlismu skrejceļa galā pavarots?
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Dīzeļcūka normāli piesmeja to DRAGQUEENRACIST fujaku. Un vēl iestādīja žogā.
Žēl tas kupejas. Viņu jau tā maz un viens urīngalva viņu moka kaut kāda krāniņu mērīšanas konkursā.
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Jā, labāk turēt garāžā un nebraukt. Savīlēt sportam, bet nepiedalīties. 
Tā kartingu trase nav paredzēta normālam dragreisam, tas pagrieziens beigās ir vienkārši wtf, nemaz nerunājot par trases garumu kurš paredzēts dīzeļiem un kartingiem.
Tā kartingu trase nav paredzēta normālam dragreisam, tas pagrieziens beigās ir vienkārši wtf, nemaz nerunājot par trases garumu kurš paredzēts dīzeļiem un kartingiem.
Last edited by Jujubokar on 26.05.2024, 22:48, edited 1 time in total.
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
-
- Zem i plakan
-
- Zem i plakan
Heits pret emešu mākoņo puiša veselo saprātu. Gribētu, lai man žēl puiša, bet kaut kā nav