Pāčekoju bildes, lai gan manam mersim arī ir m45, korpuss ir savādāks
[SPAMS]Veca mersedesa meklēšana uz izjukušām buksēm
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
Re: [SPAMS]Veca mersedesa meklēšana uz izjukušām buksēm
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Izmaksu/veiktspējas attiecība tur būs nesalīdzināmi labāka, vari nešaubīties
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Ja tu uzskati, ka laiks maksā 0eur/stundā tad jā, ar visādiem atgriezumiem, no miskastēm izvilktām detaļām un amatniecības prasmēm to tiešām var panākt.
Ja uzsvars ir uz "tiks", tad tas noteikti nenotiks jo viens no N mainīgajiem būs lielāks kā plānots.
Ja uzsvars ir uz "tiks", tad tas noteikti nenotiks jo viens no N mainīgajiem būs lielāks kā plānots.
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Es vispār nesaprotu priekš kam tu apgrozies autoforumos - darīt tu neko negribi, tikai pirst ķeblī, bet kur vajag kaut ko uzlabot, tur sākas čīkstēšana ka kaut kas jādara, nē, labāk izvēlēties sūdu kur nekas nav jādara - nē, labāk braukt ar standarta 2.0 8v atmosfēru, jopcik
Es nezinu cik tā A80 būvniecība tur izmaksās, jo man tas nav sevišķi saistoši - es tur tikai salodēšu un sakrāmēšu vadus un sabakstīšu vemsim konfigurāciju lai varētu motoru piešķilt - un varbūt kaut kad nākotnē izkodīšu pa Rīgu kādu līkumu ar to mašīnu. Jebkurā gadījumā, mazāk nekā jauns 2.5 20vt motors priekš viņa A90q, kā arī viss tas pasāciens notiek stipri ātrāk. Viņa priekšnieks, čomaks un sācensis vienā personā uzbūvēja priekš B2 A80q kaut ko līdzīgu 2000 eiru budžetā - tur gan laikam nebija kalti virzuļi un nebija vemsis [ielika no citas mašīnas, pamainot konfigurācijā cilindru skaitu]. Par "teorētiskiem 360 zs" vari nesatraukties - tā taciņa ir iestaigāta, un ar turbīnu nopietni būvētam motoram jaudu dabū tik, cik vajag, nevis kā ar kaut kādu kompresoru - cik sanāk. Bet par to tavu vāvuļošanu ka "laiks maksā naudu" - un tas laiks, kas jāpavada darbā lai to naudu nopelnītu, ir bezmaksas? Čakarēšanās ar visādām sūtīšanām un citām lietām arī bezmaksas? Ķūninga pakalpojumi ir dārgi, to piedāvājums ir ļoti ierobežots [ja vien netaisies aizlidot kosmosā, maksājot kādam lai individuāli ķūnē tavu mašīnu], bet zināšanas un prasmes kas tiek procesā iegūtas pēc tam noder arī citur.
Es purnagrāmatas vējernieku grupā labi redzu rietumnieku līmeni - pamatā tādi kā tu. kas tikai māk nopirkt pārcenotus gabalus un labākajā gadījumā spēj tos uzlikt, sliktākajā arī par to jāmaksā kādam citam. Skatoties uz viņu nevarību, paliek žēl.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
-
- VW: Golf 3, 1.8 Mono
- Has thanked: 221 times
- Been thanked: 103 times
uzmīzt uz to ka galigi neiet un paņemt?
https://www.ss.com/msg/lv/transport/car ... ml#photo-1
es par šito mersi nevaru beigt domāt, kad redzēju ka biju pazudis no ss palika žēl
cik reālistiski šim ir jebkādīgi pacelt nedaudz jaudu?
https://www.ss.com/msg/lv/transport/car ... ml#photo-1
es par šito mersi nevaru beigt domāt, kad redzēju ka biju pazudis no ss palika žēl
cik reālistiski šim ir jebkādīgi pacelt nedaudz jaudu?
-
-
Tīri tehniski 2.0/2.3 kompresormotoru ar 160/190hp nevajadzētu būt pārāk grūti ielikt, jo tas ir m111 kā viņam tagad, atrast viņus arī var. Nē prost uzlikt kompresoru neies krastā.
-
msh wrote: ↑30.04.2024, 17:59![]()
Es vispār nesaprotu priekš kam tu apgrozies autoforumos - darīt tu neko negribi, tikai pirst ķeblī, bet kur vajag kaut ko uzlabot, tur sākas čīkstēšana ka kaut kas jādara, nē, labāk izvēlēties sūdu kur nekas nav jādara - nē, labāk braukt ar standarta 2.0 8v atmosfēru, jopcik![]()
Es nezinu cik tā A80 būvniecība tur izmaksās, jo man tas nav sevišķi saistoši - es tur tikai salodēšu un sakrāmēšu vadus un sabakstīšu vemsim konfigurāciju lai varētu motoru piešķilt - un varbūt kaut kad nākotnē izkodīšu pa Rīgu kādu līkumu ar to mašīnu. Jebkurā gadījumā, mazāk nekā jauns 2.5 20vt motors priekš viņa A90q, kā arī viss tas pasāciens notiek stipri ātrāk. Viņa priekšnieks, čomaks un sācensis vienā personā uzbūvēja priekš B2 A80q kaut ko līdzīgu 2000 eiru budžetā - tur gan laikam nebija kalti virzuļi un nebija vemsis [ielika no citas mašīnas, pamainot konfigurācijā cilindru skaitu]. Par "teorētiskiem 360 zs" vari nesatraukties - tā taciņa ir iestaigāta, un ar turbīnu nopietni būvētam motoram jaudu dabū tik, cik vajag, nevis kā ar kaut kādu kompresoru - cik sanāk. Bet par to tavu vāvuļošanu ka "laiks maksā naudu" - un tas laiks, kas jāpavada darbā lai to naudu nopelnītu, ir bezmaksas? Čakarēšanās ar visādām sūtīšanām un citām lietām arī bezmaksas? Ķūninga pakalpojumi ir dārgi, to piedāvājums ir ļoti ierobežots [ja vien netaisies aizlidot kosmosā, maksājot kādam lai individuāli ķūnē tavu mašīnu], bet zināšanas un prasmes kas tiek procesā iegūtas pēc tam noder arī citur.
Es purnagrāmatas vējernieku grupā labi redzu rietumnieku līmeni - pamatā tādi kā tu. kas tikai māk nopirkt pārcenotus gabalus un labākajā gadījumā spēj tos uzlikt, sliktākajā arī par to jāmaksā kādam citam. Skatoties uz viņu nevarību, paliek žēl.
Apgrozos, jo man vnk ir interesanti. Gan jau kādreiz piepildīšu savu sapni par vecu, sarūsējušu VAG izstrādājumu, kuru pa brīvdienām skrūvēt un ar ko svētdien aizbraukt uz baznīcu un pazombēties.Es vispār nesaprotu priekš kam tu apgrozies autoforumos - darīt tu neko negribi, tikai pirst ķeblī, bet kur vajag kaut ko uzlabot, tur sākas čīkstēšana ka kaut kas jādara, nē, labāk izvēlēties sūdu kur nekas nav jādara - nē, labāk braukt ar standarta 2.0 8v atmosfēru, jopcik![]()
Tavu laiku darbā apmaksā tavs darba devējs. Samaksa ir tāda, par ko jūs esat vienojušies. Stundas likmi pats vari izrēķināt, gan jau formulu spēsi atrast internetā. Ja kāds vēlas no manis nopirkt pakalpojumu ārpus darba laika, tad cena ir 3x, "Friends and family" discount ir cits stāsts.Ja kādam tas liekas par dārgu, tad šķiramies kā cilvēki un es ar to laiku daru ko es vēlos.Bet par to tavu vāvuļošanu ka "laiks maksā naudu" - un tas laiks, kas jāpavada darbā lai to naudu nopelnītu, ir bezmaksas?
Šis jau ir izrunāts. "Downtime" laikā var darīt citas lietas paralēli. Bet no gaternieka laikam nesagaidīt tādu lietu kā "multitasking".Čakarēšanās ar visādām sūtīšanām un citām lietām arī bezmaksas?
Jā un nē. Viss ir relatīvi. Ja šis "ķūnings" ar darbu izmaksā mazāk par to, cik tajās cilvēkstundās tu vari nopelnīt, tad tas nav dārgi. Nu, vai arī ja tu novērtē savu laiku ar 0eur/stundā, tad pavisam lēti. Ja tev nav naudas, un nav citu variantu - tad protams, sipties ir daudz lētāk. Un individuālais darbs vienmēr ir krietni dārgāks par rūpnieciski ražotu preci kvantumā.Ķūninga pakalpojumi ir dārgi, to piedāvājums ir ļoti ierobežots [ja vien netaisies aizlidot kosmosā, maksājot kādam lai individuāli ķūnē tavu mašīnu], bet zināšanas un prasmes kas tiek procesā iegūtas pēc tam noder arī citur.
Esmu Audizine un citus forumus izskatījis krustu šķērsu, man ir pretējs viedoklis. Netrūkst cilvēku kam rokas neaug no pēcpuses un darbojās. Nevajag skatīties "TUDEJ I PUT A BOLTON ELEKTRIK TURBO ON MAJ MUSTANG", ne visi ir tādi.Es purnagrāmatas vējernieku grupā labi redzu rietumnieku līmeni - pamatā tādi kā tu. kas tikai māk nopirkt pārcenotus gabalus un labākajā gadījumā spēj tos uzlikt, sliktākajā arī par to jāmaksā kādam citam. Skatoties uz viņu nevarību, paliek žēl.
-
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
-
- Zem i plakan
Nerunāju par visiem kitiem, bet vairumam bleķu, man kā ar metālapstrādi saistītam vergam, ir tāds uzcenojums, ka nevienā leņķiskā griezumā nevaru ietaupīt naudu pērkot ko gatavu
-
- Zem i plakan
Un, ja man kāds jautā uzražot kaut ko, ļoti iespējams varu sniegt labāku kvalitāti par mazāku naudu, pie tam pats nopelnot daudz vairāk nekā pamatdarbā.
Gan jau tas saistīts ar rietumniekiem un viņu 150$+/h ciparu
Gan jau tas saistīts ar rietumniekiem un viņu 150$+/h ciparu
-
- VW: Passat VR5 Syncro
- Has thanked: 273 times
- Been thanked: 145 times
Atceros vienreiz kaut kur CSDD lapā biju atradis tādu sadaļu, kur varēja atlasīt un redzēt cik kuras konkrētās markas, modeļa auto ir reģistrēti Latvijā. Tagad visur izrakņājos, vairs nemāku atrast... Kāds var palīdzēt atcerēties, kur tas bija?