Tālāk vajadzēs to dzelzi vispusīgi izmēģināt lai saprastu, gribu to vai nē. Te jau pastāv vēl viens iespējams kāsis - man te mētājas 20 gadus vecs Chrysler Infinity pastūzis, ko varētu mēģināt izmantot golfā, pieņemot ka ir ejošs [izvilkts šrotā no čupas], bet ja Gamma 5 tam nebūtu jābūt problēmām, tad šitam dzelzim būtu - mk4 pastiprinātājs nāca tad, ja bija DSP sistēma, bet ja Gamma vienkārši padod ārā lineāro izeju signālu, tad navigācijas ar DSP pastūzi sarunājas pa CAN kopni, jo gan jau vietas trūkuma dēļ iztrūkstošā DSP pārslēdzēja funkcionalitāte ir iebāzta pašās navigācijās - var gadīties ka to navigāciju nevar ieslēgt lai šī darbina lineārās izejas, ja ar to nekas pa CAN kopni nesarunājas...
[SPAMS]Veca mersedesa meklēšana uz izjukušām buksēm
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Re: [SPAMS]Veca mersedesa meklēšana uz izjukušām buksēm
Nopirku tam manam RNS MCD kodu, lai varētu šo izmēģināt. Man kādu gadu vai divus atpakaļ viens pazīstams čalis piespiedu kārtā to atdeva - biju domājis ka viņam tas dzelzis ir palicis pāri no bratana, kuram bija bijis mk4 - ieslēdzot izrādījās ka nekā, saglabātas norvēģu radiostacijas... 
Tālāk vajadzēs to dzelzi vispusīgi izmēģināt lai saprastu, gribu to vai nē. Te jau pastāv vēl viens iespējams kāsis - man te mētājas 20 gadus vecs Chrysler Infinity pastūzis, ko varētu mēģināt izmantot golfā, pieņemot ka ir ejošs [izvilkts šrotā no čupas], bet ja Gamma 5 tam nebūtu jābūt problēmām, tad šitam dzelzim būtu - mk4 pastiprinātājs nāca tad, ja bija DSP sistēma, bet ja Gamma vienkārši padod ārā lineāro izeju signālu, tad navigācijas ar DSP pastūzi sarunājas pa CAN kopni, jo gan jau vietas trūkuma dēļ iztrūkstošā DSP pārslēdzēja funkcionalitāte ir iebāzta pašās navigācijās - var gadīties ka to navigāciju nevar ieslēgt lai šī darbina lineārās izejas, ja ar to nekas pa CAN kopni nesarunājas...
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- VW: Golf 3, 1.8 Mono
- Has thanked: 221 times
- Been thanked: 103 times
Piedāvāju tam mersim ko apskatiju 5k, atteica 
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Lai iedvesmojas no caddy čomiņa
Gan jau grib braukt šovasar, nevis uz 30. jubileju
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Par to jau tas stāsts. Ja baigi gribas, tad var atrast mint mk2 golfu un sākt ar to. Tas auto ir pliks kā celis un vienkāršs kā āmurs. Varēs mācīties skrūvēt un pie reizes izglābt vēl vienu auto no karotēm.GatisGirdenis wrote: ↑29.04.2024, 13:43Lai iedvesmojas no caddy čomiņa![]()
Gan jau grib braukt šovasar, nevis uz 30. jubileju
Man pašam reizēm uznāk depresija un doma par mesera nopārdošanu, nopirkt kkādu daily zem 1k un nopirkt projekta auto. Bet man nav kur turēt viņu.
-
- VW: Golf 3, 1.8 Mono
- Has thanked: 221 times
- Been thanked: 103 times
Ir interesantāki, un ja uzpeldetu tāds lv tirgošanā tad gan jau apskatītu. Baigais commitment no Vācijas sūtīt auto pašam neredzot un pat nezinot kā ar tādu ir braukt.fckns wrote: ↑29.04.2024, 09:00Tad es hz. Tā kā man patīk visādas debilitātes, tad es labāk izskatītu šādus variantus un pieliktu savas rokas:
Porsche Boxster(986) - te gan mīnuss ir tāds, ka tas ir 2.5 nevis 2.7 motors. Pārējo par Boxsteriem var atrast netā, pēdējā laikā cenas dēļ palicis diezgan populārs.
Porsche 944 - diezgan simpātisks poršs no laikiem kad "vissbijtirsā" un VAG vajadzēja glābt Poršu. Šim gan ir daži debīli ķekavas elementi, bet nu tas tīri piemēram.
Porsche 924S. Neglītais 944 brālis, bet arī neslikta alternatīva.
Liela daļa nepiekritīs, bet nu šie varianti liekas krietni interesantāki par veciem Golfiem, pusveciem mersedesiem un vēl šo un to. Pēdējiem diviem var ielikt 1.8T, tikai vienīgi būs jāiet cauri visam pārbūves procesam. Bet nu, totally worth it.![]()
-
Es jau trīs auto esmu nopircis šādi. Varu tev pastāstīt kārtību kādā es pirku savu meseri no DE, man šķiet es GG jau procesu biju uzrakstījis. Bet nu, TLDR -> noskatīju auto, sarunāju fujaku kas man apskatīs (120eur pakalpojums), atzina par labu esam, uzkrāva uz traļa un nedēļas laikā bija klāt.ibumetiins wrote: ↑29.04.2024, 13:58Ir interesantāki, un ja uzpeldetu tāds lv tirgošanā tad gan jau apskatītu. Baigais commitment no Vācijas sūtīt auto pašam neredzot un pat nezinot kā ar tādu ir braukt.
Par interesantākiem - hvz, varbūt. Preferences.
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
Transaxle porši kruta un ar veco mk1 bāzēto piekari būtu laba visādu detaļu pieejamība. Par svapiem gan tu kruīzē uz spaisa, tur blad jebal darbs citu motoru ielikt, izmantojot golfveidīgo zvanu tur problēmas ar startera novietojumu(jāzāģē un jāmetina tunelis) par citām lietām nemaz nerunājot(ārējais ūdenssūknis traucē reikai u.c. nianses), tas, protams, ir risināms, bet ja to nedara pats, noteikti maksās daudz, kā arī izpēte tam visam(saderība vai kombinēšanas iespējas), jo pat pieredzējušam plug n play swapotājam(vw, bmw, audi) tas ir diezgan nopietns lēciens uz augšu.fckns wrote: ↑29.04.2024, 09:00Tad es hz. Tā kā man patīk visādas debilitātes, tad es labāk izskatītu šādus variantus un pieliktu savas rokas:
Porsche Boxster(986) - te gan mīnuss ir tāds, ka tas ir 2.5 nevis 2.7 motors. Pārējo par Boxsteriem var atrast netā, pēdējā laikā cenas dēļ palicis diezgan populārs.
Porsche 944 - diezgan simpātisks poršs no laikiem kad "vissbijtirsā" un VAG vajadzēja glābt Poršu. Šim gan ir daži debīli ķekavas elementi, bet nu tas tīri piemēram.
Porsche 924S. Neglītais 944 brālis, bet arī neslikta alternatīva.
Liela daļa nepiekritīs, bet nu šie varianti liekas krietni interesantāki par veciem Golfiem, pusveciem mersedesiem un vēl šo un to. Pēdējiem diviem var ielikt 1.8T, tikai vienīgi būs jāiet cauri visam pārbūves procesam. Bet nu, totally worth it.![]()
-
Es palasīju par tiem swapiem un Tev taisnība, tur ir jepal darbs un ņemšanās. Otrs variants ir sūtīt Supercharger kitu. Car Throttle džeki izveica to padarīšanu. Es gan neesmu līdz galam redzējis to epizošu sēriju, bet izskatās cerīgs variants.arniks8 wrote: ↑29.04.2024, 14:24Transaxle porši kruta un ar veco mk1 bāzēto piekari būtu laba visādu detaļu pieejamība. Par svapiem gan tu kruīzē uz spaisa, tur blad jebal darbs citu motoru ielikt, izmantojot golfveidīgo zvanu tur problēmas ar startera novietojumu(jāzāģē un jāmetina tunelis) par citām lietām nemaz nerunājot(ārējais ūdenssūknis traucē reikai u.c. nianses), tas, protams, ir risināms, bet ja to nedara pats, noteikti maksās daudz, kā arī izpēte tam visam(saderība vai kombinēšanas iespējas), jo pat pieredzējušam plug n play swapotājam(vw, bmw, audi) tas ir diezgan nopietns lēciens uz augšu.
-
Kampresor ir vairāk variks vecajam 2.0 924, 944 alumīnija motors nav tas pateicīgākais. 924 s jau nāk 944 2.5 motors, kas ir puse no 928 V8
Last edited by arniks8 on 29.04.2024, 15:30, edited 1 time in total.
-
Tur arī problēmas ar to ka nav metāla čaulas, laikam arī kkāds nikosil veidīgais pārklājums. Krč čuguns vai magnijs or go home
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Vai mēs jau esam tiktāl nolaidušies ka jāpērk rietumu ķūninga kompāniju pārcenotie komplekti?
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
-
Viens fujaks nav "rietumu ķūninga kompānija. Ieej the924.com un paskaties pats.
-
- Zem i plakan
Šodien sūds trāpīja pa ventilatoru
Pieteica 30 dienu laiku izvākties no garāžas..., bet tur ir tik daudz lūžņi sakrājušies jebal nosveriet mani kāds
Pieteica 30 dienu laiku izvākties no garāžas..., bet tur ir tik daudz lūžņi sakrājušies jebal nosveriet mani kāds
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Nopirkšu 4mo pa 300€GatisGirdenis wrote: ↑29.04.2024, 17:54Šodien sūds trāpīja pa ventilatoru
Pieteica 30 dienu laiku izvākties no garāžas..., bet tur ir tik daudz lūžņi sakrājušies jebal nosveriet mani kāds![]()
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
-
- Zem i plakan
Par laimi tas mani vēl līdz jūlijam neapgrūtina
Vari nopirkt polo