Vw mk2 Jetta 1985
-
- VW: Vw mk2 Jetta
- Been thanked: 9 times
Re: Vw mk2 Jetta 1985
Un tie kas regulējas tikai no ārspuses kā man, tiem korpuss un skrūvju nosedzošā plastmasa ar ir mazāka kā tiem kas regulējas manuāli caur salonu. 
-
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Laikam apskates punktā šķībi ruļļi - kā lai savādāk notrāpa ka viena puse visās trīs pozīcijās bremzē vājāk par otru... 
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- VW: Trīs Nulle Visi Raud
- Has thanked: 80 times
- Been thanked: 24 times

'83 VW JETTA MK1 1.6D (Vaira)
'07 AUDI ALLROAD 3.0TDI (Lucie) daily
#KKPDLV
'07 AUDI ALLROAD 3.0TDI (Lucie) daily
#KKPDLV
-
Limbažos ruļļi reāli pliki, nav asumu vispār, ar kempi uzmetina punktus un viss, a kur dzīvē mēs braucam pa metāla segumu ka ruļļi ir no metāla ne kkāda abrazīva asfalt veidīga materiāla. 
-
Hai.
Ļooti ilgi šeit nav nekā rakstīta, tātad pagājušajā sezonā nobraucu 1800km sanāca ļoti maz izbraukt jo nebiju gadu braucis ar e30, tad ar to visu vasaru braukāju, protams ne +30 grādos, tad prasījās auto ar kondicionieri.
Biju youngtaimera cars and coffe noslēgumā, ar džettu brauca čoms jo es stūrēju e30.

Ierastais džettas youngtaimera draugs

Pēc pasākuma aizbraucām paēst. Cilvēkiem bija patīkamas emocijas redzot 80 gadu auto.

Un te jau mājās braucot.

Pēc šī arī džettai sezona beidzās, pa šo ziemu nebija plānots džettai ķerties klāt jo e30 bija diezgan daudz kas jāizdara, lielākā daļa ir izdarīta, vēl mazliet ir palicis un varēs sākt sezonu.
e30 tika uztaisīti melnie griesti un vēl daudz kas atjaunots. Topiks šeit, tik ilgi nav atjaunots jo trūkst dažas detaļas lai varētu turpināt topiku.https://www.e30.lv/viewtopic.php?f=19&t=58

Un jā džettai ķeršos klāt šo ziem, būs jāņem kārba nost jo kloķenei blīvslēgs sulo, būs jāsakrāso sabuktētās durvis un aizmugurējais spārns.
Tātad 30Martā džettai sākta sezona.

Cilvēku emocijas uz vecu vw džettu ir ļoti pozitīvas, pirmie
ir parādīti
Tātad vēl meklēju kreiso šofera puses (brūno) logu, ja kādam ir PM vai sms.
Un iesakat kādu vēl labu karburatora meistaru, iepriekš ieteiktais nepalīdzēja.
Nu kkā tā pagaidām.
Ļooti ilgi šeit nav nekā rakstīta, tātad pagājušajā sezonā nobraucu 1800km sanāca ļoti maz izbraukt jo nebiju gadu braucis ar e30, tad ar to visu vasaru braukāju, protams ne +30 grādos, tad prasījās auto ar kondicionieri.
Biju youngtaimera cars and coffe noslēgumā, ar džettu brauca čoms jo es stūrēju e30.

Ierastais džettas youngtaimera draugs

Pēc pasākuma aizbraucām paēst. Cilvēkiem bija patīkamas emocijas redzot 80 gadu auto.

Un te jau mājās braucot.

Pēc šī arī džettai sezona beidzās, pa šo ziemu nebija plānots džettai ķerties klāt jo e30 bija diezgan daudz kas jāizdara, lielākā daļa ir izdarīta, vēl mazliet ir palicis un varēs sākt sezonu.
e30 tika uztaisīti melnie griesti un vēl daudz kas atjaunots. Topiks šeit, tik ilgi nav atjaunots jo trūkst dažas detaļas lai varētu turpināt topiku.https://www.e30.lv/viewtopic.php?f=19&t=58

Un jā džettai ķeršos klāt šo ziem, būs jāņem kārba nost jo kloķenei blīvslēgs sulo, būs jāsakrāso sabuktētās durvis un aizmugurējais spārns.
Tātad 30Martā džettai sākta sezona.

Cilvēku emocijas uz vecu vw džettu ir ļoti pozitīvas, pirmie
Tātad vēl meklēju kreiso šofera puses (brūno) logu, ja kādam ir PM vai sms.
Un iesakat kādu vēl labu karburatora meistaru, iepriekš ieteiktais nepalīdzēja.
Nu kkā tā pagaidām.
-
Šogad pirmie 300km nobraukti, viss labi, un otrā mazgāšanās.

2019 gada ziemā vedīšu pārlakot stūri uz tumšāku toni.

2019 gada ziemā vedīšu pārlakot stūri uz tumšāku toni.
-
Sveik visiem, 2019 gadā džetta tika nolikta ziemas miegā un 2020 gadā vēl sezonu nobrauca.
visu šo laiku džetta stāvēja uz pacēlājam, tā nu 2024 gadā nodzīta no pacēlāja, tā tur fiksā apkope, un ščiļam vaļā.
rūc slikti smird slikt, ielejam jaunu degvielu, paliek labāk, ir +- labi, un viss beidzot ir galīgi labi.
Bet bet bet, šorīt viss slikti, auksts rūc kā uz 3 cilindriem, mazliet uzsilst, sāk rūkt +- normāli, bet peld apgriezieni 800-1000rpm
un tā visu laiku, sāku pa netu meklēt info kā noregulēt karbi, nu esmu izmēģinājis visādīgi, bet bez izmaiņām.
Dzinējs 1.6EZ, karbis 027 129 015, cik saprotu 2e2.
Varbūt karbis no stāvēšanas mierā ? ko pārbaudīt ? kapēc esmu šeit un rakstu, varbūt kādam ir tāds karbis ejošā stāvoklī un var notirgot man ?
Tā jau auto patīkams, bet tas sex ar to karbja sistēmu man liek to auto ienīst
nu ne tik traki, bet traki
Par cita dzinēja svapu, nē nevēlos, šis pats ir labs, tik tas karbis.
Cerams kāds varēs palīdzēt, paldies.

visu šo laiku džetta stāvēja uz pacēlājam, tā nu 2024 gadā nodzīta no pacēlāja, tā tur fiksā apkope, un ščiļam vaļā.
rūc slikti smird slikt, ielejam jaunu degvielu, paliek labāk, ir +- labi, un viss beidzot ir galīgi labi.
Bet bet bet, šorīt viss slikti, auksts rūc kā uz 3 cilindriem, mazliet uzsilst, sāk rūkt +- normāli, bet peld apgriezieni 800-1000rpm
un tā visu laiku, sāku pa netu meklēt info kā noregulēt karbi, nu esmu izmēģinājis visādīgi, bet bez izmaiņām.
Dzinējs 1.6EZ, karbis 027 129 015, cik saprotu 2e2.
Varbūt karbis no stāvēšanas mierā ? ko pārbaudīt ? kapēc esmu šeit un rakstu, varbūt kādam ir tāds karbis ejošā stāvoklī un var notirgot man ?
Tā jau auto patīkams, bet tas sex ar to karbja sistēmu man liek to auto ienīst
Par cita dzinēja svapu, nē nevēlos, šis pats ir labs, tik tas karbis.
Cerams kāds varēs palīdzēt, paldies.

-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
Sen jau domāju kas ar jettu notiek, afigenna tačka
Zippo krāmējās ar viņiem, bet beigās izmeta motoru ar karbi misenē
Zippo krāmējās ar viņiem, bet beigās izmeta motoru ar karbi misenē
-
Jā auto labs, smuks, taisns, bet vajag tikt ar karbi krastā lai var aizbraukt uz TA, pārējais viss kā vajag.
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
Man škiet ka 2e2 bija kaut kāds debīls puselektriskais, var jau būt ka uzliekot standarta karbiķi no cita 1.6 to var atrisināt. Ja vajag detaļas, tad drīzāk jāmeklē mk2 whatsapp detaļu čatā, golfklubs ir principā miris.
-
- VW: Passat VR5 Syncro
- Has thanked: 273 times
- Been thanked: 145 times
Tu biš jauc. Elektriskais bija 2E-E uz 1.6 PN motoriem. 85. gadā tāds vēl neeksistēja. 2E2 ir "parasts" karburators. Vajag tikai iztīrīt, saregulēt, vakuuma šļauciņas visas pārskatīt un būs viss stīgā.
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Nu re, iemesls tomēr mainīt...
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
-
Nu tā.
Šodien karbim uztaisīta apkope, jauns viss ko tur varēju ielikt izņemot adatu, orģinālā patika labāk kā tās kas nāca komplektā līdzi, jauna gumija starp ieplūdes kolektoru un karbi, kkad sen bija mainīta, bet izlēmu uzlikt jaunu jo esošā tāpat sasēdusies bija, jauns sadalītāja rotors, jauni sveču vadi, šķiļam vaļā un kā pa brīnumam apgriezieni uzlec uz 2k rpm un pēc pāris sekundēm nostājas drusku zem 1k rpm, un sāk rūkt labi, dzinējs sāk silt un apgriezieni stāv pilnīgi normāli, gāzes pedālis arī atsaucīgs, būšu saremontējis ? Varbūt
nesanāca gan izdzīt ārā iztestēt ilgāk, bet līdz tam
Bridim jutos ļoti priecīgs
Tad jau updeits būs kas ko kā

Šodien karbim uztaisīta apkope, jauns viss ko tur varēju ielikt izņemot adatu, orģinālā patika labāk kā tās kas nāca komplektā līdzi, jauna gumija starp ieplūdes kolektoru un karbi, kkad sen bija mainīta, bet izlēmu uzlikt jaunu jo esošā tāpat sasēdusies bija, jauns sadalītāja rotors, jauni sveču vadi, šķiļam vaļā un kā pa brīnumam apgriezieni uzlec uz 2k rpm un pēc pāris sekundēm nostājas drusku zem 1k rpm, un sāk rūkt labi, dzinējs sāk silt un apgriezieni stāv pilnīgi normāli, gāzes pedālis arī atsaucīgs, būšu saremontējis ? Varbūt
Bridim jutos ļoti priecīgs
Tad jau updeits būs kas ko kā

-
- VW: Toledo
- Has thanked: 149 times
- Been thanked: 95 times
Remonts ir bijis veiksmīgs ja nav palicis sliktāk. 
1991 Seat Toledo 2.0 8v - rindā aiz bembja
1997 VW Golf 1.9tdi - kareivis atgriezies ierindā
1999 BMW 320ciA - process aizsākts
2001 Vulva S60 2.4 20v - ar kautko kundzei pēcpuse tak jāpārvieto
1997 VW Golf 1.9tdi - kareivis atgriezies ierindā
1999 BMW 320ciA - process aizsākts
2001 Vulva S60 2.4 20v - ar kautko kundzei pēcpuse tak jāpārvieto