[SPAMS] jauns topix vajaga
Re: [SPAMS] jauns topix vajaga
Last edited by Nordik on 23.02.2024, 13:08, edited 1 time in total.
Nabadzības tarkšķis
-
- VW: Golf 3, 1.8 Mono
- Has thanked: 221 times
- Been thanked: 103 times
Es šito kkad liku, skaists bez gala, bet gribās kaut ko vairāk aizraujošu (automāts, maz jauda uz to svaru, un pieņemu ka riktigs kuģis)
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Kolēģis nopirka gonkošanai pa lauku pavarotu E46 325 divdurvnieku; kāds jau to mašīnu ir 3,14sis, un jau arī ielicis hidreni. Man sanāca iebāzt savus nagus lai panāktu lai durvis var attaisīt, un uzmest aci tai kastei, secinājums - kā jau biju nosecinājis iepazīstoties ar E36, trīssimtā sērija,vismaz pagājušajā gadsimtā, nevarēja būt konkurents audī B sērijai, jo tur labākajā gadījumā ir golfa līmenis...
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
1) Hahahafckns wrote: ↑19.02.2024, 13:021) Covid ierobežojumu likums ir zaudējis spēku. Lai arī "aizliegums" bija diskutabls, realitātē tas tika izpildīts gadījumos ja šajā pulcēšanās vietā ir vairāk par X cilvēkiem, un policija pandēmijas laikā bija redzama diezgan reti, iemesli tam ir visiem zināmi. "Musarus" neredzēju, un atkritumu problēma man arī nav - tie tiek izvesti katru nedēļu.
2) "Ir segums ko apstiprina zinātne" ....oh really? Tieši kur? Mani tiešām moka ziņkāre.![]()
2) Trololobokars jau atbildēja. Iemeslu dažādiem Bībelē atrodamajiem ierobežoumiem pamatā sniedz psiholoģija - un tā kā mūsdienās lielākā daļa cilvēku lielākajai daļai no tiem liek mīksto, kas notiek, ja tā notiek, to arī var labi apskatīties.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
1)Nesapratu, ko tu domā ar "Lopu" pasēm. Ja tu domā šo, tad Lolojumdzīvnieka jebšu mājdzivnieka pase jau ir kopš 2014.gada un ir nepieciešama katram mājdzīvniekam.msh wrote: ↑23.02.2024, 21:201) HahahaIerobežojumu likums ir zaudējis spēku? KURU ierobežojumu? Lopa pases nu jau ievieš par globālām, cik minos, ministru kabinets joprojām var bez saeimas kruķīt ģēlas ko vajag. "Pulcēšanās vairāk par x cilvēkiem"? Kolēģis savulaik stāstīja - viņam pazīstams Liepājas pašvaldībnieks viņam tolaik stāstījis ka ir baigi forši - tā vietā lai ķarstītu zagļus un tamlīdzīgus, vajadzēja vienkārši braukāt apkārt un skatīties vai kāds neizmanto kādu sporta inventāru. "Policija bija redzama reti" - aha, sevišķi lohdauņa laikā, kad šie, lai šie būtu "redzami reti", braukāja apkārt ar ierubītu diseni
2) Trololobokars jau atbildēja. Iemeslu dažādiem Bībelē atrodamajiem ierobežoumiem pamatā sniedz psiholoģija - un tā kā mūsdienās lielākā daļa cilvēku lielākajai daļai no tiem liek mīksto, kas notiek, ja tā notiek, to arī var labi apskatīties.
2) Pirmkārt, vēlreiz atkārtošos - bībele nav nekāds likumisks dokuments, kā arī nekāda psiholoģiskā pamācība. Es to uztveru kā "morālā kompasa ceļvedi", kuram var likt un nelikt mīksto. Otrkaŗt, pasaule mainās, un līdz ar to - morālais kompass - arī. Katrs dara kā vēlās, bet tam nāk līdzi dažādas citas problēmas.
-
Kuras damzeles labākas - Top-notch verified, super authentic vai arī prime verified?
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
Prime, jo tās nebūs sačervelējušās no pārmērīgas solārija izmantošanas
Šādam kāds pārbūves projekts ar jātaisa raeģistrējot?
Nabadzības tarkšķis
-
- VW: Mk2 Jetta 1.6
- Has thanked: 363 times
- Been thanked: 236 times
Es kad meklēju savu mk2 un izskatīju Poliju utt. Tā arī atbildi šim neatradu. Jāzvana csdd jājautā.

-
Ķipa ja veiksmīgi piereģistrēts Igaunijā, nenozīmē ka Latvijā nebūs jādokumentē pilnā pārbūve?
Pēc apraksta nevar saprast vai viņam pašā Igaunijā vispār reģistrēta pārbuve.
Pēc apraksta nevar saprast vai viņam pašā Igaunijā vispār reģistrēta pārbuve.
-
- VW: Mk2 Jetta 1.6
- Has thanked: 363 times
- Been thanked: 236 times
Zvani viņam, jautā. Pēc tam zvani csdd un izrietot iz iegūtās informācijas konsultējies.