[SPAMS] jauns topix vajaga
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Re: [SPAMS] jauns topix vajaga
Ja tas tā arī ir, tad Izmešu normas būs noteiktas pēc ražotāja datiem + pieļaujamās pielaides. Un "iespējams drīkstēšot braukāt ārpus pilsētām" - tas ir kā? Kur tu šādu info sagrāpstīji? Mans domāt, ka SM gatavojās ieviest ULEZ zonu pilsētas centram. Jau tagad smagajiem aizliegts pa centru vizināt, domajāms pie vieglajiem smirduļiem arī drīz ķersies.pēctecis wrote: ↑18.01.2024, 18:45kur tu atradi ko tādu ? Speciāli pēc tava posta, izrakņāju googli, bet visur tik runā, ka vēl spriedīs par izmešu normām. Vienīgo atkāpi, ko atradu bija, ka ja kvēpu filtrs ir, bet cilveks nevar atļauties visas pārējās detaļas dzinejam salikt jaunas OEM lai izmeši iekļaujas normās, tad, iespējams, drīkstēšot braukāt ārpus pilsētàm.
Decembrī vajadzēja pabraukt legāliem 4-4,5mm un es vēlreiz pārliecinājos, ka riepas zem 6mm nemaz nav vērts likt uz ziemu. 3 gadus vecas yokohama. Nee nu var likt, ja patīk *** taisni efekts sniega putrā. Es labāk izvēlos max performenc- *** paari putrai neatmetoties
Tagad vienīgais par ko spriež ir sākt ar euro 5 vai euro 6. (Testesana). Es rosinātu sākt ar euro 4fckns wrote: ↑19.01.2024, 11:21Ja tas tā arī ir, tad Izmešu normas būs noteiktas pēc ražotāja datiem + pieļaujamās pielaides. Un "iespējams drīkstēšot braukāt ārpus pilsētām" - tas ir kā? Kur tu šādu info sagrāpstīji? Mans domāt, ka SM gatavojās ieviest ULEZ zonu pilsētas centram. Jau tagad smagajiem aizliegts pa centru vizināt, domajāms pie vieglajiem smirduļiem arī drīz ķersies.
tad sanāk, ka tu fano par elektro auto .( fokume gey ) Jo, tapat neviens neiekļausies, ja nobraukums lielaks par 50 000.
Lauris.R
-
- VW: Mk2 Jetta 1.6
- Has thanked: 363 times
- Been thanked: 236 times
Čalis no laukiem pārdzīvo par to ka cilvēki Rīgas centrā elpos tīrāku gaisu kā iepriekš

Jā, tur tā lieta - tīrāks gaiss PILSĒTĀ.
Tad visos propogandas klipos un avīžu virsrakstos par zaļo vidi, tā arī vajadzetu izcelt tīro pilsētu. Nevis kkādai Grētai un pārējiem, pseidozaļajiem, pukstēt par globālo sasilšanu un vispasaules tirību. Jo globāli, tas ekologiskums būs tikai 0,??? %
p.s. uzticos zinātnei
Tad visos propogandas klipos un avīžu virsrakstos par zaļo vidi, tā arī vajadzetu izcelt tīro pilsētu. Nevis kkādai Grētai un pārējiem, pseidozaļajiem, pukstēt par globālo sasilšanu un vispasaules tirību. Jo globāli, tas ekologiskums būs tikai 0,??? %
p.s. uzticos zinātnei
Lauris.R
tieši pienācis tas brīdis, kad pa šo gadu tam BMW turbo sāks dzīt elļu, sprauslas sāks "gļukot", ķēde izstiepsies, un saimniekam tas prasīs daudz līdzekļus, lai iekļautos normās pēc gada/diviem, kamēr bez tādiem jaunajiem noteikumiem uz to varētu pievērt acis vēl uz ilgu laiku un normāli braukt
Lauris.R
Patiesībā tos dpf vairāk nokauj nestradajosi elektriskie termostati, spiediena sensori, kuri neļauj laicīgi izveikt reģenerācijas. Jo tehnoloģiski nav iespējams uztaisīt iekšdedzes motoru, kurš eļļu "neēd ne grama"