Esmu redzējis bmw ar īstiem 400-600k, kuriem bija spīdīgi izputēja gali
[SPAMS] jauns topix vajaga
Re: [SPAMS] jauns topix vajaga
Kroc skati izies visi, kuri nav sacakarejusi savas mašīnas. Pirms tam likās, ka tur būs stingri noteikts dpf resurss.
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Kā tā mašīna tur augšā tika? 
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- VW: T4
- Been thanked: 33 times
-
- VW: Passat VR5 Syncro
- Has thanked: 273 times
- Been thanked: 145 times
Zbal tie autoservisi. Hvz kurā īsti servisā Ozolniekos mana mutere dod Golfiņu taisīt, bet nu katrā ziņā ne jau pie Vasjas garāžiņā, bet tjipa normālā servisā.
Pirmais, ko pamanīju - pēc kondiškas pildīšanas padirsuši plastmasas zagluškas uzpildes vietām. Nu labi, tas vēl it kā varbūt sīkums, bet nu tāpat nav zolīdi. Bet nu šodien bija kronis visam - aizbraucu uz apskati un tur es uzzināju, ka trūkst viena riteņa skrūve.
Karoč darba stils tajā kantorī skaidrs. Patiecu lai vēl pēdējo reizi tur aizbrauc pēc riteņa skrūves un kondiškas zagluškām un vairāk tur nerādās.
Plus vēl it kā esot arī izpūtēju viņai tur baigi divas dienas taisījuši, bet pēc skaņas izklausās, ka kaut kur tāpat pie kolektora norm pūš garām, bet nu skatē neko neteica.
Varbūt kāds var ieteikt kādu kantori tajā pusē, kurš māk izdarīt savu darbu normāli?
Pirmais, ko pamanīju - pēc kondiškas pildīšanas padirsuši plastmasas zagluškas uzpildes vietām. Nu labi, tas vēl it kā varbūt sīkums, bet nu tāpat nav zolīdi. Bet nu šodien bija kronis visam - aizbraucu uz apskati un tur es uzzināju, ka trūkst viena riteņa skrūve.
Plus vēl it kā esot arī izpūtēju viņai tur baigi divas dienas taisījuši, bet pēc skaņas izklausās, ka kaut kur tāpat pie kolektora norm pūš garām, bet nu skatē neko neteica.
Varbūt kāds var ieteikt kādu kantori tajā pusē, kurš māk izdarīt savu darbu normāli?
Pēc 4 ar pus mēnešu nesmēķēšanas, esmu pilnīgi drošs, ka smēķēt bija veselīgāk. Smēķējot nebija, tāds elpas trūkums. Laikam tauki spiež uz plaušām, un grūti nodrošināt sevi ar skābekli.
Lauris.R
-
- VW: T4
- Been thanked: 33 times
Varbūt sirds aptaukojās. Iekāpjot mašīnā, un piesprādzējoties jau rodas sajūta ka būtu ko varenu paveicis, pēc aizelšanās
Lauris.R
Vajag pārmācīt ar 90” metodēmzipo93 wrote: ↑13.01.2024, 20:53Zbal tie autoservisi. Hvz kurā īsti servisā Ozolniekos mana mutere dod Golfiņu taisīt, bet nu katrā ziņā ne jau pie Vasjas garāžiņā, bet tjipa normālā servisā.
Pirmais, ko pamanīju - pēc kondiškas pildīšanas padirsuši plastmasas zagluškas uzpildes vietām. Nu labi, tas vēl it kā varbūt sīkums, bet nu tāpat nav zolīdi. Bet nu šodien bija kronis visam - aizbraucu uz apskati un tur es uzzināju, ka trūkst viena riteņa skrūve.Karoč darba stils tajā kantorī skaidrs. Patiecu lai vēl pēdējo reizi tur aizbrauc pēc riteņa skrūves un kondiškas zagluškām un vairāk tur nerādās.
Nabadzības tarkšķis
Karoče apnika viss. Tulīt uzpīpēs,,, un sajutīsies vel hujovak par neizdošanos
Lauris.R