Atskiriba
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
-
- VW: Jetta mk2
- Been thanked: 1 time
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Been thanked: 30 times
ledusskapis
un itkee veel orginaalajiem staav virsuu miglinieku kronshteini(taa tik dzirdeejis esmu)clip_art wrote:ar to, ka taivaanas bamperi ir peedeejie suudi..
bet ja tu mekelee pa šrotiem, tad praktiski nepastaav tur iepeeja atrast ķīniešus.. 99.9% uz mk2 staav virsuu stock platie bamperi
un atrast shrotos ir loti loti gruuti
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Been thanked: 30 times
ledusskapis
es biju domaajis kronshteinus, nevis caurumusandrejgolf2 wrote:Un vel ir tie jaunie bamperi itka Italu razojums ar kaut kadu pastiprinajumu. kas tas par pastiprinajumu? Un zna4it man virsu stav kiniesu mesls jo man prieks migliniekiem tie caurumi ir izgriezti ar rokam, nevis originali caurumi.
-
- VW: Jetta mk2
- Been thanked: 1 time
Re: ledusskapis
tu gribi teikt ka platajam origjinalajam buferim naak klaat tie metaala hronshteini pie kuriem war pieskruuweet miglas.ledusskapis wrote: es biju domaajis kronshteinus, nevis caurumus
Re: ledusskapis
Es tevi loti labi sapratu! bet vienkarsi man prieksejais bamperis ir vis melns nu tads pelecigs, bet aizmugurejais augseja dalja lidziga bet apaksa nokrasota tada pasa krasa ka pati masina. Luk pec ta es ari spriedu ka prieksejais bamperis nav originals.ledusskapis wrote: es biju domaajis kronshteinus, nevis caurumus
Un ka vispar tas kronsteinis priks migliniekiem izskatas?

-
- Moderators
- VW: VW Golf1, VW Lupo,
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 25 times
1
Orģinālais ir no pateicīgas plastmasas kura ir elastīga
Ķīnietis ir ciets kā koks un ir ļoti trausls
Itālis ir ir kautkas starp iepriekš minetajiem
Nekad nekur nekas nav bijis labāks par orģinālo.
Vēl šķirba ir tāda ka jaunu orģinālo neatrast....
Ķīnietis ir ciets kā koks un ir ļoti trausls
Itālis ir ir kautkas starp iepriekš minetajiem
Nekad nekur nekas nav bijis labāks par orģinālo.
Vēl šķirba ir tāda ka jaunu orģinālo neatrast....