[SPAMS] Demagoģēt sajms

Par visu un neko
Post Reply

Labākā tēma

Gidrauļiskā šļauka - fūrista metamais mitaloģiski
6
16%
Rucavietis apdzen Supru uz 80km/h
11
30%
Nepis needirs brāl
2
5%
Sasodīti augstu brāl
2
5%
Agrāk bija vairāk tūnings
6
16%
Kariņa dēls positivusā
1
3%
TDR vs Camaro
2
5%
Lielā Xadene
2
5%
Dižpilsētas mehs
5
14%
Veiksminieks
0
No votes

Total votes: 37

msh
VW: Golf 2 ghetto GTI
Has thanked: 570 times
Been thanked: 153 times

Re: [SPAMS] Demagoģēt sajms

Post by msh » 01.09.2023, 13:01

Jujubokar wrote:
01.09.2023, 12:22
Nu, speciālist, Tavs golfs sver pa pārsimts kilo mazāk kā mans golfs kuram uz ruļļiem ir 180hp, un ātrumu ceļ līdzvērtīgi. Vienalga cik vārsti viņam priekšā vai pakaļā, jaudas vairāk kā manam golfam būt nevar. :D
Jebkurā gadījumā nav sūdīgi priekš tās naglu kastes. Pagonko un paskaties vai atstarpe starp spārnu un durvīm nepaliek lielāka. :D

Iepūtiena jautājums, nekas vairāk :P Un lai tu saprastu starpīb, tātad, skatoties log failā - pie 2,5k ieminu grīdā, pēc sekundes ir 0,6 bar, pilns pūtiens ir atnācis pēc divām pie 3,3, pēc piecām ir 5,3k, un pēc 10 ir 6,5k. Jūti starpību? Divas sekundes pumpēja spiedienu, trīs sekundēs uzrāva 2k [tas laikam sanāk kādi 70 - 100; mans vemsis ātrumu neredz un slinkums rēķināt], un pēc tam 5 sekundes mocījās lai dabūtu vēl 1,2k. Ir, protams, lietas ko uzlabot [salabot] lai sapumpētu ātrāk - bypass jāmaina uz kaut ko citu, kaut kad prikola pēc samainīšu turbīnu [esošā pagātnē bija dabūjusi pa zobiem un es dabūju apvīlēt lāpstiņas; pilna izmēra lāpstiņas gan jau bik labāk pumpēs], visbeidzot derētu nākotnē kūlerim jaunas iekšas iemetināt...
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...

msh

Post by msh » 01.09.2023, 13:07

GatisGirdenis wrote:
01.09.2023, 11:07
Tu čīksti par to, ka tavs darba devējs nav spējīgs tevi nodarbināt likuma noteiktajā kārtībā?
Ko tu nesaprati? Pārlasi vēlreiz ko uzrakstīju ;)
GatisGirdenis wrote:
01.09.2023, 07:33
Atmiņā bildes ir daudz, kurā no vienas mātes ir bērni ar vairākiem dažādiem sencīšiem

Ir gan jaunāks brālis, gan vēl jaunāks pusbrālis. Mēģināja otrreiz, nesagāja, brālis dabūja izjust manu likteni.

Es vairāk gan iedvesmojos no onkuļiem, kuriem bija kādi divi bērni pirms izdomāja apprecēties (vai sarakstīties). Vienam tie bija 18 gadi attiecībās. Un neredzu tur neko sliktu.
Nav īpaši daudz tādas manītas, pamatā tādas, kur viens bērns.

Abet par to "neko sliktu nesaskatu" - abet kas tajā attiecību modelī ir labs? Tas ir nenopietnu attiecību modelis kas nemudina abus pie tām pieturēties - un ja sūdi ietriecas ventilatorā, tad arī ir sūdi. Viens nomirst, visdrīzāk vīrietis, un tad otram ir jebļa, jo nomiris ir nevis laulātais draugs, bet vienkārši sveša persona. Ja attiecības ir nopietnas, nu tad nah riskēt ar šito?
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...

msh

Post by msh » 01.09.2023, 13:08

Atnāca ričuka aķītis. To, uz ko es esmu parakstījies, es saprotu tad, kad paņemu rokās - un tagad atnāca, liela, smaga kaste... :D

Jujubokar
VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
Has thanked: 219 times
Been thanked: 251 times

Post by Jujubokar » 01.09.2023, 13:40

msh wrote:
01.09.2023, 13:01
Iepūtiena jautājums, nekas vairāk :P Un lai tu saprastu starpīb, tātad, skatoties log failā - pie 2,5k ieminu grīdā, pēc sekundes ir 0,6 bar, pilns pūtiens ir atnācis pēc divām pie 3,3, pēc piecām ir 5,3k, un pēc 10 ir 6,5k. Jūti starpību? Divas sekundes pumpēja spiedienu, trīs sekundēs uzrāva 2k [tas laikam sanāk kādi 70 - 100; mans vemsis ātrumu neredz un slinkums rēķināt], un pēc tam 5 sekundes mocījās lai dabūtu vēl 1,2k. Ir, protams, lietas ko uzlabot [salabot] lai sapumpētu ātrāk - bypass jāmaina uz kaut ko citu, kaut kad prikola pēc samainīšu turbīnu [esošā pagātnē bija dabūjusi pa zobiem un es dabūju apvīlēt lāpstiņas; pilna izmēra lāpstiņas gan jau bik labāk pumpēs], visbeidzot derētu nākotnē kūlerim jaunas iekšas iemetināt...
Nē nu, manai naglu kastei ar to sērkociņkastes izmēra turbīnu arī nav pilns pūtiens momentā kā pedāli nospiež.

Ko Tu tam coolerim taisies metināt? :? Man arī kastē stāv cooleris kuram kodols ir tik vērtīgs cik par viņu alumīnijā var dabūt, vajadzētu nomainīt, bet nezinu kur lai dabū labāku, jo izmēri stipri nestandarta.
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."

Čips
VW: T4
Been thanked: 33 times

Post by Čips » 01.09.2023, 14:35

msh wrote:
01.09.2023, 00:17
Lasu gan ko raksta cilvēki internetā, gan no saviem novērojumiem. No priekšnieka izteikumiem esmu labi sapratis VIDa gājienus - noziedzīga organizācija, tā kā noziedznieki un blēži, tur citus par tādiem pašiem, un attiecīgi izturas - attiecīgi visa tā samudžinātā un sarežģītā algu izmaksa, kur vajag divus grāmatvežus un visādus ierēdņus kam pieskatīt vai kāda kapeika kaut kur nepazūd, un ja kas izmainās, tad piepisties,jo noteikti maksā aploksnē.Par to pēdējo ir jautri - tagad ja kāds nodzeras, mans priekšnieks ir spiests formēt oficiālu nebūšanu darbā - jo ja kāds nokož nedēļu un attiecīgi saņem algu par trīs nedēļām, uzreiz VIDs piepišas - mazāka alga, tātad aploksnē! Pāris gadus atpakaļ mēdzu paņemot malkas kravu paprasīt lai man atvelk no algas,šogad bija lielas acis un "kas tu traks esi?". Kaut kad šogad arī bija pārbaude - atbrauc divi sievišķi no bēdīgi slavenas,korumpētas iestādes, un mums visiem jāraksta cik lelas algas pēdējo pusgadu saņemtas, un vēl visādas muļķības - piemirsa tik vispirms parādīt savu kontu izrakstus par pēdējajiem pāris gadiem...

Ja visi dzīvotu pēc tavas loģikas, tad šajā valstī vairs nebūtu ne skolotāju, ne medmāsu, ne vēl čupiņas ar vajadzīgām profesijām. Jā, mana bijusī sieva strādā par skolotāju. Un tā pati Liāna Hiršsone [tā kā tu dzīvo tankā un tev nav pretenziju pret NĪN, tāpēc arī tu viņu nezini - viņa savulaik par savu gadījumu taisīja diezgan lielu trobeli purnagrāmatā] arī ir skolotāja. Bet es tavu domu sapratu - tu piekrīti mūsu valdīkļiem ka skolotājus nah nevajag.

Varbūt, un varbūt arī nē, un ja varbūt arī jā, varbūt līdz tam laikam tās 50 pakas būs galīgi bezvērtīgas. Ja kas, palasot ko briti raksta komentāros pie rakstiem par esošo situāciju, līdzšinējās procentu likmes esot bijušas šausmīgi zemas, un esošās normālas, tā tik kaut kādus pēdējos pārdesmit gadus bija netipiski zemas.

Jaunas apenes ir uztaisītas tādas pašas kā vecās, bet jaunās miskastes nav tādas kā vecās. Nē nu es tevi saprotu, svaiga mašīna uz evakuatora labi izskatās, bet es dodu priekšroku braukt... :troll:

Tā kā es dzīvoju un trūcība. Nu jā, tad tu tiešām nezini kā izskatās trūcība...

Kā valstij pastāvēt bez nodokļiem? Pelnot naudu. Par maz? Atlaist 3/4 no visiem ierēdņiem un optimālāk izmantot esošos.

Es domāju, ka tavs priekšnieks ir nodokļu nemaksātājs, jo visiem tādiem shēmotājiem vid ir krāpnieki un zagļi, kas grib izkrāpt viņu nesamaksātos nodokļus.
Pilnīgas muļķības, es pirmos divus gadus iztiku bez grāmatvedes, visas algas 3 cilvēkiem rēķināju pats, atskaites vidā sniedzu pats. Bija sākumā mazliet problēmas ar pvn deklerāciju, bet drauga sieva, grāmatvede caur whatsapp palīdzēja. Ja vajag divas grāmatvedes, tad tas noteikti vairs nav mazais uzņēmējs.
Un ja jums brauca aptaujāt par algām, tad 100% jums tur oficiāli maksā kapeikas, jo šīs pārbaudes brauc, ja maksā algu zem 80% no vidējās nozarē.

Klau, davai nesāc, skolotāji nepelna minimālo algu. Tava sieva varbūt, tikko sākusi, pelnija mazāk, bet es pazīstu divas skolotājas, un nedzīvo viņas slikti. Viena dzīvo viena pati 3 istabu dzīvoklī un nesūdzas, otra jaunā privātmājā (ok, šai arī vīrs labi pelna), ar šo man ir sanācis parunāt par skolotāju algām. Īsumā esot ok, ja ir audzināmā klase piemaksa, par kaut kādām papildnodarbībām arī piemaksa. Un viņa vakaros vēl pasniedz privātnodarbības latviešu valodā. Tā ka, ja grib arī var nopelnīt. Par medmāsām nezinu, iespējams tiešām nav spīdoši, bet ārsti pelna ļoti labi. Mana ģimenes ārste brauc ar jaunu X3.

Atkal pilnīgas muļķības, nav nekādus pārdesmit gadus, viņas ir regulāri kāpušas un kritušas, un kritīs arī tagad.

Tu dod priekšroku braukt :D :D :D Atgādināsi cik ilgi tu stutēji motoru iekšā savā miskastē? Bet nu tā vispār viedoklis kā par zobārstu, no tantēm pieturā saklausīts.

Es zinu kā izskatās trūcība, tu nezini kā ir normāli dzīvot.

Ja tu ar to "pelnot naudu" domā ka valstij pieder ražotnes veikali un vēl nez kas, tad tici man, tur nekas labs nesanāktu.

povar
VW: Mk2 Jetta 1.6
Has thanked: 363 times
Been thanked: 236 times

Post by povar » 01.09.2023, 14:42

Čips nav nedz Laursteris nedz fokums
Image

ibumetiins
VW: Golf 3, 1.8 Mono
Has thanked: 221 times
Been thanked: 103 times

Post by ibumetiins » 01.09.2023, 14:49

labāk basketbolu būtu skatījušies

Jujubokar

Post by Jujubokar » 01.09.2023, 15:09

Čips wrote:
01.09.2023, 14:35
Ja tu ar to "pelnot naudu" domā ka valstij pieder ražotnes veikali un vēl nez kas, tad tici man, tur nekas labs nesanāktu.
Kā ta ne, CCCP tak bija ahujenna veiksmīga valsts kas nemaz neizšķīda pēc pārdesmit gadiem.
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."

GatisGirdenis
Zem i plakan
VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
Has thanked: 102 times
Been thanked: 357 times

Post by GatisGirdenis » 01.09.2023, 15:16

msh wrote:
01.09.2023, 13:07
Ko tu nesaprati? Pārlasi vēlreiz ko uzrakstīju ;)

Abet par to "neko sliktu nesaskatu" - abet kas tajā attiecību modelī ir labs? Tas ir nenopietnu attiecību modelis kas nemudina abus pie tām pieturēties - un ja sūdi ietriecas ventilatorā, tad arī ir sūdi. Viens nomirst, visdrīzāk vīrietis, un tad otram ir jebļa, jo nomiris ir nevis laulātais draugs, bet vienkārši sveša persona. Ja attiecības ir nopietnas, nu tad nah riskēt ar šito?
Jā, tu čīkstēji, ka VIDs regulāri pie jums braukā piepisties. Uzmini, kurš tās iestādes pārstāvjus nekad nav redzējis, jo strādā uzņēmumā, kur viss notiek oficiāli?

Ja atstiepjas, pienākas mantojuma noteiktajā kārtībā, tātad primāri paliek bērniem, pēc tam vecākiem. Ja pašam normāli vecāki, tad nebūs problēmu arī otrai pusei. Īpašumtiesības var nokārtot visādi, arī laulībā var izdarīt tā, lai sieva pēc nāves paliek ar absolūti neko.

Un faktu, ka īpašums paliek bērniem, uzskatu par ļoti labu variantu, jo atlikusī otra puse nevar veikt mantkārīgus gājienus (ja pašu māc šaubas, ka tā varētu notikt)

Katram savs, tu apprecējies, jo nomīzi, ka piemineklis un golfraķete paliks kādam citam, nevis sievai?

Mani (ex) neprecētie radi ir stabilākās un veselīgākās attiecībās nekā tu pats. Un sūdīgas attiecības arī laulība nepaglābs (ja neiestājās pohujs + netīk πsties).

Un sūdīgs attiecību modelis, kas nemudina turēties kopā? Ja abi pieliek vienādu slodzi, tad vide apkārt attīstās sasaistīti, piemēram, es vairāk remontēju dzīvokli, draudzene mēbelēja - ja izšķiramies, es palieku bez mēbelēm, viņa - bez sienām. Jēls piemērs, bet bildi saproti. Arī neviens normāls vecāks nevēlas, lai bērns cieš vecāku šķiršanos, kāda atšķirība vai laulībā vai nē?
Last edited by GatisGirdenis on 01.09.2023, 15:26, edited 1 time in total.
pēctecis wrote:
19.02.2024, 12:21
Tu nekur neesi eksperts.

Nordik
Has thanked: 152 times
Been thanked: 264 times

Post by Nordik » 01.09.2023, 15:26

povar wrote:
01.09.2023, 14:42
Man ar tā sāk likties
Nabadzības tarkšķis

GatisGirdenis
Zem i plakan
VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
Has thanked: 102 times
Been thanked: 357 times

Post by GatisGirdenis » 01.09.2023, 15:27

povar wrote:
01.09.2023, 14:42
Mošk episka personības dalīšanās un viņi visi trīs ir viens ķermenis
pēctecis wrote:
19.02.2024, 12:21
Tu nekur neesi eksperts.

Nordik
Has thanked: 152 times
Been thanked: 264 times

Post by Nordik » 01.09.2023, 15:37

Iespējams tas ir Lūsis/Bobcat - vēlies par to parunāt
Last edited by Nordik on 01.09.2023, 15:39, edited 1 time in total.
Nabadzības tarkšķis

Čips

Post by Čips » 01.09.2023, 15:38

Bļin, es tak jums pašā sākumā jau teicu, ka esmu meša brālis :lachtot:

Jujubokar

Post by Jujubokar » 01.09.2023, 15:54

Pics or didn't happen

Čips

Post by Čips » 01.09.2023, 16:01

Nevar likt nekādas bildes, paši saprotat, valdība izspiego un viss pārejais.

Post Reply

Return to “Vispārēji”