Mhm, top. Lielākoties viens bērns uz sievieti. Tas tev skaitās "vairāk nekā stabilām ģimenēm"?GatisGirdenis wrote: ↑31.08.2023, 21:35A kur problēma? Bērni top, tieši tas ko tu vēlies? Vientuļām mātēm arī ir nosliece viņus saražot vairāk nekā stabilām ģimenēm, pluss dubultā!
Kā arī, smieklīgi lasīt, jo esmu šāda tipa ģimenē kopš 2000. un nedomājot varu noliekt vienas rokas pirkstus ar čomiem, kam bija tāda pati situācija. Un man nebija daudz čomu. Mani pat kādu laiku pārsteidza fakts, ka pusaudzim abi vecāki vēl dzīvo zem viena jumta
[SPAMS] Demagoģēt sajms
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Re: [SPAMS] Demagoģēt sajms
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
Lasu gan ko raksta cilvēki internetā, gan no saviem novērojumiem. No priekšnieka izteikumiem esmu labi sapratis VIDa gājienus - noziedzīga organizācija, tā kā noziedznieki un blēži, tur citus par tādiem pašiem, un attiecīgi izturas - attiecīgi visa tā samudžinātā un sarežģītā algu izmaksa, kur vajag divus grāmatvežus un visādus ierēdņus kam pieskatīt vai kāda kapeika kaut kur nepazūd, un ja kas izmainās, tad piepisties,jo noteikti maksā aploksnē.Par to pēdējo ir jautri - tagad ja kāds nodzeras, mans priekšnieks ir spiests formēt oficiālu nebūšanu darbā - jo ja kāds nokož nedēļu un attiecīgi saņem algu par trīs nedēļām, uzreiz VIDs piepišas - mazāka alga, tātad aploksnē! Pāris gadus atpakaļ mēdzu paņemot malkas kravu paprasīt lai man atvelk no algas,šogad bija lielas acis un "kas tu traks esi?". Kaut kad šogad arī bija pārbaude - atbrauc divi sievišķi no bēdīgi slavenas,korumpētas iestādes, un mums visiem jāraksta cik lelas algas pēdējo pusgadu saņemtas, un vēl visādas muļķības - piemirsa tik vispirms parādīt savu kontu izrakstus par pēdējajiem pāris gadiem...Čips wrote: ↑31.08.2023, 23:06Es sevi pieskaitu pie tiem mazajiem uzņēmējiem, jau vairākus gadus,bet jā, es neesmu lietas kursā, lūdzu paskaidro man. Pagaidām neviens dienests mani nav nācis izpist. Maniem draugiem, kam ir lielāki uzņēmumi, kas jau strādā virs 10 gadiem arī nav tāda pieredze, ka nāk izpist, ir bijušas pārbaudes, parasti kad atrod kaut kādas kļūdas, dod laiku sakārtot.
Tātad par šo pļūti bez pieredzes, jo kaut kur kaut ko dzirdēji?
Tātad par bērnu ārstiem arī dzirdēji kaut ko no tā ko tantes pieturā runāja? Un, pat ja atkāpjamies no manas pieredzes, ka bērnu var dabūt ātri pie zobārsta, un pieņemam tavu taisnību, ka zobārsts ir jāgaida GADU, kur ir problēma? Kad bērnam iznāk zobi, pieraksti pēc gada uz pārbaudi, gada laikā zobi nekur nepazudīs, tad ja vajag labo, ja nē tad nē. Un UZREIZ pieraksti atkal uz nākamo pārbaudi pēc gada, neesmu dzirdējis, ka kāds tāpat pie zobārsta ietu biežāk kā reizi gadā. Bet zobārsts IR par velti bērniem.
Tātad par šo pļūti bez pieredzes, jo kaut kur kaut ko dzirdēji?
Ar sirdslietām vajag nodarboties brīvajā laikā, nevis mēģināt nopelnīt. Ja izdodas to apvienot, tad pavisam skaisti. Un es nezinu kas ir Liāna Hiršsone un negribu zināt, neinteresē kaut kādi neveiksminieki.
Jā, jaunās miskastes ir labākas, kaut vai ar to, ka tās nav vecas miskastes. Jaunas apenes arī ir labākas par vecām.
Esošās procentu likmes ir pavisam nesen, un drīz būs bijušās procentu likmes.
Trūcība = paskaties kā tu dzīvo.
Konkrētak, lūdzu, kā valstij pastāvēt bez nodokļiem?
Ja visi dzīvotu pēc tavas loģikas, tad šajā valstī vairs nebūtu ne skolotāju, ne medmāsu, ne vēl čupiņas ar vajadzīgām profesijām. Jā, mana bijusī sieva strādā par skolotāju. Un tā pati Liāna Hiršsone [tā kā tu dzīvo tankā un tev nav pretenziju pret NĪN, tāpēc arī tu viņu nezini - viņa savulaik par savu gadījumu taisīja diezgan lielu trobeli purnagrāmatā] arī ir skolotāja. Bet es tavu domu sapratu - tu piekrīti mūsu valdīkļiem ka skolotājus nah nevajag.
Varbūt, un varbūt arī nē, un ja varbūt arī jā, varbūt līdz tam laikam tās 50 pakas būs galīgi bezvērtīgas. Ja kas, palasot ko briti raksta komentāros pie rakstiem par esošo situāciju, līdzšinējās procentu likmes esot bijušas šausmīgi zemas, un esošās normālas, tā tik kaut kādus pēdējos pārdesmit gadus bija netipiski zemas.
Jaunas apenes ir uztaisītas tādas pašas kā vecās, bet jaunās miskastes nav tādas kā vecās. Nē nu es tevi saprotu, svaiga mašīna uz evakuatora labi izskatās, bet es dodu priekšroku braukt...
Tā kā es dzīvoju un trūcība. Nu jā, tad tu tiešām nezini kā izskatās trūcība...
Kā valstij pastāvēt bez nodokļiem? Pelnot naudu. Par maz? Atlaist 3/4 no visiem ierēdņiem un optimālāk izmantot esošos.
-
Es savu Osmo Action nemēdzu vadāt golfā, īsti galvā arī tādas lietas nestāv
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Nav Tev tur 200 zirgi
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
-
Neaizmirsti, speciālist, ka tas ir 8v motors, un tas bija vienkārši aizgrieziens trešajā līdz galam, nevis gonkošana
No tā 10 sekunžu paātrinājuma paātrinājums no 5,2k līdz 6,5k aizņēma veselas 4 sekundes. Ar atmosfēru varbūtība trešajā robā uz šosejas apdzenot vairākas mašīnas ieskriet apgriezienu ierobežotājā bija precīzi nulle, jo 8v motors ar standarta vāli virs 6k vairs neelpo un ir apņēmīgi jāstiepj lai tomēr sasniegtu 6,8k, kur es esmu uzlicis ierobežotāju - tā kā šajā motorā gaiss tiek ar varu iespiests, tad tur paātrinājums vēl turpinās, bet jau jūtami švakāks - attiecīgi log failā apgriezienu kāpums arī izskatās pēc līknes kas paliek lēzenāka.
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Te ir maksimāla trūcība uz galvu. Tu tiešām domā, ka ierēdņu "optimizācija" atrisinās visas globālās problēmas?
Last edited by fckns on 01.09.2023, 06:51, edited 1 time in total.
Visa šajā huinjaa labākais ir tas; ka šimis vēl nav paspējis savairoties
-
- VW: Mk2 Jetta 1.6
- Has thanked: 363 times
- Been thanked: 236 times
Es reiz Imantā redzēju diezgan noplukušu 300zx biturbo. Pusmūža slaviks nopirka Vācijā 2000 gadu sākumā un tā arī turpināja braukāt

-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Atmiņā bildes ir daudz, kurā no vienas mātes ir bērni ar vairākiem dažādiem sencīšiem
Ir gan jaunāks brālis, gan vēl jaunāks pusbrālis. Mēģināja otrreiz, nesagāja, brālis dabūja izjust manu likteni.
Es vairāk gan iedvesmojos no onkuļiem, kuriem bija kādi divi bērni pirms izdomāja apprecēties (vai sarakstīties). Vienam tie bija 18 gadi attiecībās. Un neredzu tur neko sliktu.
Ar ap to laiku atceros vinā placī atnāca no DE, kā šie viņu tina uz asfalta
Nabadzības tarkšķis
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Tu čīksti par to, ka tavs darba devējs nav spējīgs tevi nodarbināt likuma noteiktajā kārtībā?
-
- VW: Mk2 Jetta 1.6
- Has thanked: 363 times
- Been thanked: 236 times
Tikai lv aplokšņu algu saņēmēji (appistie) dusmojas uz valsti, ka darba devējs (appisējs) nespēj maksāt oficiāli.

-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Nu, speciālist, Tavs golfs sver pa pārsimts kilo mazāk kā mans golfs kuram uz ruļļiem ir 180hp, un ātrumu ceļ līdzvērtīgi. Vienalga cik vārsti viņam priekšā vai pakaļā, jaudas vairāk kā manam golfam būt nevar.msh wrote: ↑01.09.2023, 03:36Neaizmirsti, speciālist, ka tas ir 8v motors, un tas bija vienkārši aizgrieziens trešajā līdz galam, nevis gonkošanaNo tā 10 sekunžu paātrinājuma paātrinājums no 5,2k līdz 6,5k aizņēma veselas 4 sekundes. Ar atmosfēru varbūtība trešajā robā uz šosejas apdzenot vairākas mašīnas ieskriet apgriezienu ierobežotājā bija precīzi nulle, jo 8v motors ar standarta vāli virs 6k vairs neelpo un ir apņēmīgi jāstiepj lai tomēr sasniegtu 6,8k, kur es esmu uzlicis ierobežotāju - tā kā šajā motorā gaiss tiek ar varu iespiests, tad tur paātrinājums vēl turpinās, bet jau jūtami švakāks - attiecīgi log failā apgriezienu kāpums arī izskatās pēc līknes kas paliek lēzenāka.
Jebkurā gadījumā nav sūdīgi priekš tās naglu kastes. Pagonko un paskaties vai atstarpe starp spārnu un durvīm nepaliek lielāka.
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."