Ko vēl vajadzētu? Vajadzētu lai valsts ar nodokļiem [gan tiešo, gan slēpto] un birokrātiju neiznīcina mazo un vidējo uzņēmējdarbību, bieži vien jau saknē. Velns slēpjas niansēs, un te ir galvenā problēma - protams, apzināti radīta. Bērni pie ārstiem iet pa velti? Jā, tikai - pēc cik mēnešiem vai gadiem? Bija dzirdēts cik gara ir šitāda rinda bērniem pie zobārsta, aizmirsu, vai tik nebija garāka par gadu, bet jā, iet par veltiČips wrote: ↑30.08.2023, 15:24Kādas ir tās iedzīvotāju intereses? Man apkārtne ir sakārtota, ceļi labi, bērni pie ārstiem, ja vajag iet par velti, skolā ēd par velti. Sieva pašlaik bērna kopšanas atvaļinājumā, tik draudzīgi noteikumi kā Latvijā nav nekur citur, cik zinu. Ko vēl man vajadzētu? Lai valsts katru mēnesi ieskaita kaut kādu summu kontā un nav jāiet uz darbu?
Par to izmešanu no mājas arī domāju ka iršana, ja tu esi tik trūcīgs, ka nevari samaksāt NĪN, tad var pašvaldībā nokārtot kaut kādu maznodrošinātā statusu, tad nav nodoklis jāmaksā, un var vēl kaut kādus pabalstus dabūt.
Un šie arī ir tie "spīguļi" vai labklājība, kā to sauc normāli cilvēki, kad nav jāčīkst, samaksā kas maksājams, un baudi dzīvi.
Par trūcīgā statusu - īpašums ar 100k kadastrālo vērtību un alga virs minimālās noteikti to novērš. Ja nemaldos, tur vēl bija kaut kādi ierobežojumi.
Par to iepriekšējo postu - normālās mašīnas ir ražotas pagājušā gadsimtā, atļauties savu dzīvesvietu mūsdienās spēj arvien mazāks daudzums cilvēku [pirms dažām dienām iekš iAuto lasīts stāsts - pāris, dzīvojot pie vecākiem, sakrājuši 50 pakas mitekļa iegādei bet, huj, ar to ir daudz par maz]. Par bērniem - es nebrīnos ka cilvēkam, kam vipendroni ir augstākā prioritātē par bērniem ir šāds uzskats