[SPAMS] Demagoģēt sajms
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Re: [SPAMS] Demagoģēt sajms
Pirmkārt, paldies par mana argumenta apstiprinājumu. Kā zinām, visādas zārka kastes ir visās pasaules malās - abet šitentādi monstro vismaz ir pa vienam katrā itāļu ciemā?
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Pa to naudu var nopirkt mašīnu kurai no rūpnīcas ir vairāk zirgi hurr durr
#rīseris #sporckārs
#rīseris #sporckārs
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
-
Pāķu tūnings nenozīmē, ka tas ir ūber kruts. Bet nu, katram savs.msh wrote: ↑29.08.2023, 01:12![]()
Pirmkārt, paldies par mana argumenta apstiprinājumu. Kā zinām, visādas zārka kastes ir visās pasaules malās - abet šitentādi monstro vismaz ir pa vienam katrā itāļu ciemā?Otrkārt, paldies par apstiprinājumu tam, cik nenopietns ir tas pasāciens - brīdī kad es ieraudzīju bildi ar čupu ar komiskajiem filtriem, tad palika skaidrs ka tā ir diezgan nenopietna mašīna
Ja Gatis iebāztu savā golfā tik daudz naudas kā tur tas karakters, viņam būtu kādi 500 zirgi, Bet nu es saprotu kāpēc tev tā kaste patīk - mašīna no ārpuses izskatās ātra, un tas, ko tu gribi - lai cilvēki redz ka rīseris brauc ar sporckāru
![]()
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
FWD nav auto. It īpaši ar, cik tur bija, 3.7l?!
Ja pirktu kaut ko dīvainu par "milzu" bakšiem, tad FWD pilnīgi noteikti nebūtu variants.
Besides, VRT saukt par pāķu tūningu un kaut kādas droseles ar lētiem paralona filtriem nē? Nu tu dod
Un beigu beigās, nekas neatņem no fakta, ka tu tāpat brauktu ar parastu fabriķīti, jo vienīgās modifikācijas, ko pieproti ir restes maiņa un kruīza instalācija ar pusgada izpildes laiku
No tāda skatu punkta, tavi komentāri par "pāķu" tūningu ir sausāki par kanēli
-
Ne Par to ir stāsts. Stāsts ir par viņa viendimensionalo skatupuntku, kas atkal un atkal parādās viņa tekstos. Ar pāķa tuningu es domāju viņa bezgalīgās izvirtības ar Rucavas atkritumiem. Nav mana vaina ka viņš neprot lasīt un viss ko bildēs ierauga ir parolons un šļaukas.GatisGirdenis wrote: ↑29.08.2023, 07:30FWD nav auto. It īpaši ar, cik tur bija, 3.7l?!
Ja pirktu kaut ko dīvainu par "milzu" bakšiem, tad FWD pilnīgi noteikti nebūtu variants.
Besides, VRT saukt par pāķu tūningu un kaut kādas droseles ar lētiem paralona filtriem nē? Nu tu dod
Un beigu beigās, nekas neatņem no fakta, ka tu tāpat brauktu ar parastu fabriķīti, jo vienīgās modifikācijas, ko pieproti ir restes maiņa un kruīza instalācija ar pusgada izpildes laiku
No tāda skatu punkta, tavi komentāri par "pāķu" tūningu ir sausāki par kanēli
Un beigu beigās, nekas neatņem no fakta, ka tu tāpat brauktu ar parastu fabriķīti.
Kad parādīsies kas interesants ap 5k eur, tad arī domāsim. Šobrīd tīri labi iztieku ar meseri.
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Nu, ko es tur nepamanīju - lielos ļitakus un pārējās ārpuses izvirtības?fckns wrote: ↑29.08.2023, 08:24Ne Par to ir stāsts. Stāsts ir par viņa viendimensionalo skatupuntku, kas atkal un atkal parādās viņa tekstos. Ar pāķa tuningu es domāju viņa bezgalīgās izvirtības ar Rucavas atkritumiem. Nav mana vaina ka viņš neprot lasīt un viss ko bildēs ierauga ir parolons un šļaukas.
Kad parādīsies kas interesants ap 5k eur, tad arī domāsim. Šobrīd tīri labi iztieku ar meseri.
A par to pēdējo - aha, ticam...
Last edited by msh on 29.08.2023, 09:55, edited 1 time in total.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
-
Jebkura spama jēga ir merities ar krāniņiem. Nu un pa vidam kko sakarīgu ierakstīt.