Tu gribēji teikt - pafrēzēt. Man ir otrais golfs nevis žurka. Zinot cik liela ir tā trase, es saprotu kāpēc tur brauc bembisti, un tieši tā paša iemesla dēļ man tā nav pievilcīga.
P.N. Rudē, nevis Otaņķos - Otaņķi ir 10 km tālāk
Tu gribēji teikt - pafrēzēt. Man ir otrais golfs nevis žurka. Zinot cik liela ir tā trase, es saprotu kāpēc tur brauc bembisti, un tieši tā paša iemesla dēļ man tā nav pievilcīga.
Tu 1:10 trailbreakoji? Tas līkums tāds mānīgs, vienmēr liekās, ka ej iekšā par ātru, bet tā izeja ir tik izstiepta, ka galvenais ir saņemties un tēmēt riktīgi lēzeni
Huļi ar sarkano nemauc?
Man šķiet ka biju jau beidzis bremzēt. Ir tāda sajūta ka varbūt varētu ātrāk tur, bet vakar mani normāli ārā nesa
Jo ar to nevar braukt. Gan jau vēlāk
Jū, diski okujeņčiks
Vajadzētu tā kā saprast ka visiem nav vienāda interese par dažādām lietām
A kurš te par kaut kādu dragreisu runāja?msh wrote: ↑25.08.2023, 17:59Vajadzētu tā kā saprast ka visiem nav vienāda interese par dažādām lietāmMan te, piemēram, mans dragreisists cenšas mani sakoļīt aizbraukt uz kādu viņa grupiņas dragreisu Ventspilī - man kaut kā pie dixsas tas dragreiss; izkost kādu līkumu pa ielu ar attiecīgu mašīnu var, bet speciāli triekties 150 km lai paskatītos...
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests