Sveiki man par šo laiku ir bijušas visādas sarunas par visādām lietām kamēr nodarbojos ar sava auto projekta izpildījumu. Nebiju baigi ieinteresēts par Stainless Steel bremžu līnijām kas nāk uzreiz pēc suportiem. Man interesē vai vel kāds ir ar šo nodarbojies un varbūt var izteikt savu viedokli par šādu nelielu upgrade bremžu sistēmā? Interesē vai ir vētrs iegūldīt un pats lielākais jautājums vai es varu iziet skati ar šo setup.Man ir noskatīts viens variants, iemetīšu link par kādām ir runa.
https://www.awesomegti.com/hel/hel-perf ... -line-kit/
Stainless Steel brake line upgrade.
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 1 time
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
Re: Stainless Steel brake line upgrade.
Cik nu uzlabojums, gumijas šļaukas diezgan ilgi kalpo. Ja nedomā braukt autosportā, tad, manuprāt, jēgas nekādas. Maksā arī diezgan daudz un to naudu var ieguldīt labākās riepās vai bremžu klučos/diskos.
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 1 time
Jum tā jau nopratu, paldies.Vakar arī diez gan detalizētu video noskatījos kad labuma diez ko labu neredzēju.
-
- VW: Vw golf mk2 gti 16v
- Has thanked: 39 times
- Been thanked: 30 times
Tehniskajā apskatē nepatīk viņiem šīs. Arguments - nav iespējams noteikt, vai zem pinuma gumijas caurule nav bojāta.
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Man, kad bija lētās koilas, bremžu trubas trinās pret koiloveriem un biju bremžu šļaukas aptinis ar vecu antifrīza trubu, kas piestiprināta ar savilcējiem. Skatē kādus 5 gadus neviens neko neteica. 
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."