msh wrote: ↑10.08.2023, 12:38Šeit ir SPAMS: ApskatītBilde nav sērīga? Sāksim jau ar to ka tā elite, ja to sadzītu dzīvot vienā pilsētā, parastās mājās, tai pietiktu ar kādu Latvijas mazpilsētu. Tā ir maza. Faktiski - grupējums. Turpināsim ar to ka viņi grib nopirkt pilnīgi VISU. Piemēram, šobrīd 30-40% pasaules saldūdens resursu pieder kaut kādām 12 vai cik tur firmām - protams, ar strauji augšupejošu tendenci. Vai arī - ASV lielākais aramzemes īpašnieks ir bēdīgi slavenais Vārtu Bils. Kā tev šķiet, kas notiks kad viss, kas ir mums apkārt, piederēs viņiem, ko tu sagaidi?
"Pēc teorijas, citviet vajadzētu būt katastrofāliem sausumiem, bet neko tik traģisku es neesmu dzirdējis notiekam apkārt pasaulei." - cik liels sausums tev ir katastrofāls un cik liels nē? Reku tikko bija pa visu Latviju sausums - raža neaug, zāle neaug - ar to tev nepietiek? Teksasieši to pašu saka, tik viņiem vēl bonusā karstums. Gan jau vēl kaut kur - par Teksasu dzirdēju vienā mašīnu grupā nejaušā komentārā.
Par HAARP - nezinu, neesmu iedziļinājies [izskatās ka tu esi to darījis vairāk par mani] - bet pie tā ka ir runa par daudzmiljardu biznesu, tikpat labi varētu būt ieraksti pazemes kabeļi, vai arī - tā tehnoloģija patiesībā neprasa nemaz tik daudz enerģijas - jo tā tīri loģiski domājot - ja tur aizietu nenormālās megavatstundas enerģijas lai radītu kaut kādu starojumu - to noteikti varētu uztvert pa gabalu ar vienkāršiem uztvērējiem, līdzīgi kā ar radariem.
Es atvainojos, bet, BĻEC, tu māki lietot spoilerus? Man tev varbūt pamācību uzrakstīt, kā tos izmantot?