1) manis pēc tā var būt auklēšanās, es telefonu cenšos saglabāt max ilgi nevis dzīvot ar "ai, nu saplīsīs, nu i vienalga" mentalitāti.msh wrote: ↑03.08.2023, 21:141) "lietoju normāli" aka "auklējos". Lai sašķaidītu ekrānu nevajag neko daudz - vienkārši VIENU reizi telefonam izkrist no rokām. Gluži tāpat kā lai sasistu zemprofila disku, vajag vienkārši nepamanīt vienu bedriViss.
2) Ā, re cik jauki - es ticu "sazvērestības teorijām", kamēr tu telefonā turi tādas lietas, kas ir slēpjamas no blakus esošiem cilvēkiem![]()
Un mana telefona sakarā - neaizmirsti - mans telefons noklusējumā internetā NEATRODAS. Pa lielam vienīgais kad tas atrodas - es esmu pasācis darbā pīppauzēs paskatīties kaut kādus jūtubes viģikus - jā un, protams, ja jālaiž šmarinieks, tad jāpieslēdzas tīklam.
2) Nav slēpjams no cilvēkiem, bet tur ir privāta informācija kura nav visiem jāzin. Ož pēc dubultmorāles - negribi lai valdība zin kur tērē savu sūri grūti pelnīto piķi, bet ielīst biedra telefonā un pa to urķēties - uz priekšu un aiziet! Ja tev tā patīk, tad manis pēc rādi saviem kolēģiem visu kas tev uz telefona, bet negaidi kad nosacīti svešs cilvēks darīs to pašu.