[SPAMS] Demagoģēt sajms
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Re: [SPAMS] Demagoģēt sajms
Aģin ksuj. Izvēle ir vienkārša - vai nu "milzīgais maks" [kurš rada mazāk problēmas nekā milzīgais telefons, jo ir tuvu kvadrātveidam un nav ne ciets, ne trausls], vai telefons un verdzība. Kādā virzienā notiek virzība, ir skaidri redzams - galamērķis ir tas, kas redzams iekš ĶTR - ceru ka nepieciešamība daudz zīst partijnieku krānus tevi apmierina. Un jau līdzšinējais progress ir skaists pat pie mums - tā jocīgi padomāt ka manai mātei 20 gadus atpakaļ, ar sākumskolas skolotājas aldziņu [jeb varbūt pagasta darbinieces aldziņu] bija pieejams overdrafts parastam SEB kontam - un es savulaik, pirms 17 gadiem, izvēlējos MasterCard nevis Visa, jo starpība gada maksā 1 ls vs 3 ls jau nav liela...GatisGirdenis wrote: ↑02.08.2023, 18:38Neprecīzi teikts. Nepatīk skaidra nauda un tas cik milzīgu maku tas pieprasa. Gluži kā ar telefoniem, zinu ko tiešām nevēlos, tāpēc sadzīvoju ar atsevišķām niansēm.
Pēdējā laikā visas atlaižu kartes ir piekabinātes google makam un uz veikalu ņemu līdz tikai telefonu. Gribētu, lai pērkot to atsevišķo reizi enerģijas dzērienu, būtu kaut kāds veids kā ar viedierīci apstiprināt vecumu, bet nu variks it kā ir ielikt ID karti aiz silikona preža.
P.N. Es pēdējā gada laikā karti lietoju tikai Depo, benzīntankos šajā robežas pusē un varbūt kādā nejaušā veikalā, kamēr Palangā, kur es iepērkos 1-2 reizes nedēļā, mana karte atzīmējas reizi pusgadā nejaušības pēc - es kaut kā nesajūtu tās šausmīgās neērtības
Jā, pizģec cik neērti - nepieciešamība mācēt skaitīt
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
Paskatījos divas minūtes, neko īpašu neieraudzīju. Jebkurā gadījumā, bremzes pedāļa novietojumu nav grūti pakoriģēt...
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
*Milzīgs maks UN milzīgs telefons vai tikai milzīgs telefons. Mans maks (kurā tā jau minimālās iespējamās atlaižu kartes) aizņem daudz vairāk kubikmetrus nekā telefons. Turklāt telefons ļoti labi pieguļ kājai, kamēr maks neieņem atbilstošu radiusu, attiecīgi abi gali gaisā un attiecīgi traucē vēl vairāk. Vienīgais jēdzīgais gājiens ir tikai karšu maks, bet tas ir vienlīdzīgs ar telefonu tāpēc lol nau vērc.msh wrote: ↑03.08.2023, 14:37Izvēle ir vienkārša - vai nu "milzīgais maks" [kurš rada mazāk problēmas nekā milzīgais telefons, jo ir tuvu kvadrātveidam un nav ne ciets, ne trausls], vai telefons un verdzība.
Jā, reizēm gadās neērtības jo kāds priekšā vicina kartiņu - pēdējoreiz pirms nedēļas Basanaviča ielas kartodromā pirms manis kāds tur ar kartiņu maksāja un kaut ko tur kasījās, un nevis kā es - noliek sešas eiras uz galda un pretī saņem žetonu.
Jā, pizģec cik neērti - nepieciešamība mācēt skaitīt![]()
Nav bijušas problēmas. Lielāku gaidīšanu sastāda "varbūt jums ir 29 centi?" un tā cilvēka centieni tos atrast, pašam zinot, ka viņu tur nav, vai kāda cilvēka vēlme iztukšot krājkasi. Pats esmu gatavs bakstīt telefonu pie aparāta pirms pārdevēja vispār sākusi skenēt preces.
Pizģec cik neērti - izvilkt telefonu un piesist aparātam. Nav pat nekas jāver vaļā vai jāmeklē. Daudziem pat ir pulkstenis ar LTE - telefonu vispār var mājās atstāt un iepērcies kur gribi ar vienu rokas vēzienu.
Last edited by GatisGirdenis on 03.08.2023, 14:54, edited 1 time in total.
-
- VW: Mk2 Jetta 1.6
- Has thanked: 363 times
- Been thanked: 236 times
Nevaru sagaidīt kad notiks obligāta čipizācija un varēs maksāt ar savu ķermeni

-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
-
Ko, ko, ko? Šaurs, garš un ciets objekts pieguļ kamēr stipri īsāks un platāks nepieguļ? Wtf?GatisGirdenis wrote: ↑03.08.2023, 14:44*Milzīgs maks UN milzīgs telefons vai tikai milzīgs telefons. Mans maks (kurā tā jau minimālās iespējamās atlaižu kartes) aizņem daudz vairāk kubikmetrus nekā telefons. Turklāt telefons ļoti labi pieguļ kājai, kamēr maks neieņem atbilstošu radiusu, attiecīgi abi gali gaisā un attiecīgi traucē vēl vairāk. Vienīgais jēdzīgais gājiens ir tikai karšu maks, bet tas ir vienlīdzīgs ar telefonu tāpēc lol nau vērc.
Nav bijušas problēmas. Lielāku gaidīšanu sastāda "varbūt jums ir 29 centi?" un tā cilvēka centieni tos atrast, pašam zinot, ka viņu tur nav, vai kāda cilvēka vēlme iztukšot krājkasi. Pats esmu gatavs bakstīt telefonu pie aparāta pirms pārdevēja vispār sākusi skenēt preces.
Pizģec cik neērti - izvilkt telefonu un piesist aparātam. Nav pat nekas jāver vaļā vai jāmeklē. Daudziem pat ir pulkstenis ar LTE - telefonu vispār var mājās atstāt un iepērcies kur gribi ar vienu rokas vēzienu.
Par to ka kāda cilvēka vēlme iztukšot krājkasi [vai arī tikt galā ar baznīcas kolekti
Kā tas tavs ērtums strādātu tādā situācijā kā man šobrīd, kad jāgaida dažas nedēļas uz telefona ekrānu?
-
3,14s uz ĶTR, tur tas jau notiek, un bez nekādiem čipiem. Saucas "maksāšana ar seju". Pēc visa spriežot mums arī tuvojas - redzēju vienu viģiku kur to eksperimentāli lieto Polijā, un pēc komentāriem spriežot, izskatās ka pie britiem arī viena otra lielveikalu ķēde gatavojas to ieviest.
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Vienreiz gadā, par baltu velti, vari aiziet uz Latvijas Banku un savu sīceni izlādēt un tev atdos naudu papīrā. Kas attiecās uz ērtumu - ekrāna saplēšana ir tavs LLP veikums, tur tu vari vainot tikai un vienīgi sevi. Ja tiešām ar rokām ir tik traki, ka bez trīcošām rokām vari noturēt tikai tirkšķatslēgu un odierīti, tad varbūt ir vērts iegādāties rezerves telefonu.msh wrote: ↑03.08.2023, 15:09Ko, ko, ko? Šaurs, garš un ciets objekts pieguļ kamēr stipri īsāks un platāks nepieguļ? Wtf?
Par to ka kāda cilvēka vēlme iztukšot krājkasi [vai arī tikt galā ar baznīcas kolekti] sagādā aizķeršanos veikalos, saki paldies banku alkatībai. Mazpadsmit gadus atpakaļ Anglijā lielveikalos pie ieejām mēdza būt speciāli aparāti kuros izlādēt sīceni, kamēr pie mums to, augstākais, var izdarīt kādā pašapkalpošanās kasē.
Kā tas tavs ērtums strādātu tādā situācijā kā man šobrīd, kad jāgaida dažas nedēļas uz telefona ekrānu?Labi ka šmaru ID var ap3,14st ar paypali, savādāk mēnesi internetos NEKO nevarētu nopirkt - par telefona rēķinu jau pateicu manai mātei lai viņa to apmaksā [tas iet uz viņas epastu un viņa to pārsūta man] un atkritumu rēķins pagaidīs...
![]()
Jelgavas perekupa metode 2-3 gadi izturēja. Uzmērēju pa jaunu.
Nabadzības tarkšķis
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
Pamēģini ar mk2 heel toe'ot un sapratīsi. Man pat gāzes pedālis ir uz āru un vienā līmenī ar bremžu pedāli, nevis kā stock, bet ar visu to papēdis ķeras pie viduskonsoles