arniks8 wrote: ↑06.07.2021, 23:41
Korpuss arī nav problēma, mk2 ar mono pill dirss

. Ja nesanāk atrast, man jettas oriģinālais joprojām kaudzē mētājas, varu uzdāvināt.
Kā ir ar variantu to karuseli uztaisīt divdaļīgu? Nu tjip katrā galā sava neatkarīga daļa. Mašīnu pārvietot, protams, nevarētu, bet vismaz var normāli pagrozīt. Es pats dabūju kaut kādus žiguļu mēslus un varu ar motora ceļamo(var izmantot citas alternatīvas) cilāt mašīnu uz augšu un leju, karuselis būtu ērtāk, bet var iztikt.
Tas izklausās ļoti daudzsoļoši, tad man tik jāatrod pareizais detaļas numurs tam korpusam
Divdaļīgais būtu pilnīgi pieņemami, jebkas ir labāk par gulēšanu zem viņas. Par motora krānu interesanta ideja, vienīgā problēma būtu ļoti limitētā platums standarta garāžas izmērā.
msh wrote: ↑07.07.2021, 02:01
Ar ko tu metini ka tik švaki sanāk, pulverdrāti?
JackalEar wrote: ↑07.07.2021, 07:32
Vairāk izskatās, ka pārāk liela stieples padeve un maza voltāža. Visticamāk, deg cauri viņam ar lielākiem voltiem / mazāku stieples padevi. Ar dažādu biezumu materiāliem ir grūtāk, bet es parasti tad punktoju6, ķerot no biezākā metāla uz plāno.
Krāsu notīrīt obligāti - un no abām pusēm. Tā tomēr deg un rada piemaisījumu šuvē.
Metināmajam vajadzētu būt normālam, es esmu diezgan drošs ka uzstādijumi man nav pareizi salikti. Spēlējos ar rekomendētajiem uzstādījumiem 1mm - 0.6mm bleķiem, bet kā jau JackalEar teica, man tas 0.6mm dzelzis sadeg un dabūju nogriezt mazākus apmērus lai man paliek kkāds metāls pie kā metināt klāt. Iespējams kārtīgāka krāsas noņemšana palīdzēs, jāmetina lēnām pa punktiem, lai neuzkarst un vienkārši jāspēlējas ar uzstādījumiem un jāatrod kas strādā.