Perfection 86
[SPAMS] vecais labais pumpe duse nav nemaz tik labs
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Re: [SPAMS] vecais labais pumpe duse nav nemaz tik labs
Kāds nebija, es ļoti labi atceros kā man sencītis ar krusttēvu stāstīja kāda bija tūninga kustība tālajā PSRS - zāģēja acperes, no Formula Estonia/ lielajiem Kartiem paņemti diski, pielāgoti žiguļiem un tā tik mizoja. Protams neizpalika viss pārējais "tūnings".GatisGirdenis wrote: ↑22.06.2023, 21:32Turklāt AKNĒ MŪZDIENĀS TIKAJ SĒDINA, KĀDREJZ TĀ NEBIJA. Par hotrodiem esi dzirdējis?
Karstākais pīrāgs amerikā savā laikā un tur pārsvars ir nomests pie zemes, varbūt ne tādās galējībās, bet tomēr.
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Nu jā, tikai - kur ir šo firmu izstrādājumi? Astoņdesmito gadu ķūnings reāli nonāca arī uz ielas, ne tikai miljonāru garāžās.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- VW: T4
- Been thanked: 33 times
Pretīgie miljonāri, visus aftermarketus sabāzuši savās garāžās, kādreiz gan tā nebija, kādreiz pat lielveikala apkopēja varēja nopirkt alpīni

Es bērnībā atceros, ka Ufo bija MK1 Zender vai kas tamlīdzīgs, ar kantainiem lukturiem un boady kitu, uz sāniem uzlīmes Disko 3000. Tas ganjau bij no Vācijas atdzīts tāds
Nabadzības tarkšķis
-
- VW: Gāze/PURVCIEMS/Maiņa
- Has thanked: 283 times
- Been thanked: 576 times
AMG sākotnēji bija pilnīgi neatkarīgs tuninga kantoris un tikai 2000šo sākumā Mercedes viņus pārpirka. Kā jau daudzi tūneri tajā laikā viņi taisīja visu ko klients vēlās, un par cik nebija jau tāda vienota dīleru tīkla, bet gribētāji bija visās pasaules malās, AMG deva tiesības savus produktus uzstādīt un tirgot visādiem random kantoriem visā pasaulē. Tāpēc radās daudzi "vienradži", unikālas mašīnas, piemēram s124 unītis ar paaudzi vecāku V8 motoru, kas tika izborēts uz 6.0L, tādas mašīnas, laikam, ir tikai divas un maksā miljonos. Protams, citi gribēja tikai diskus, vai atsperes, vai bodykit, cits gribēja "hammer", cits gribēja widebody bet bez "hammer" motora utt. Tāpēc eksistē tik daudz unikālu eksemplāru, kuriem nav vienota reģistra (jo licenzētie dīleri bija dažnedažādi) un nevienam nav nojausmas kas un cik tika saražots. Pēdējos gados šitie pre-merger AMG tiek izķerti kā karsti pīrādziņi un lielākā daļa ir privātās kolekcijās.GatisGirdenis wrote: ↑22.06.2023, 11:11Nu lab, šis trends jau ir senāks ar visām Mpakām, Sline'iem un amgpaketēm (par AMG paku aizsākumiem nezinu, tāpēc nezinu vai Rline bija pirms vai nē)
Diezgan bagāta un interesanta vēsture.
-
- VW: Golf 3, 1.8 Mono
- Has thanked: 221 times
- Been thanked: 103 times
Ko Rīgā darīt Līgo vakarā, ja rīt sešos no rīta darbs?
Kur atrast kaut kādus publiskus pasākumus?
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
Krastmalā parasti kkas notiek pie prezidenta pilsibumetiins wrote: ↑23.06.2023, 10:21Ko Rīgā darīt Līgo vakarā, ja rīt sešos no rīta darbs?
-
- VW: Golf 3, 1.8 Mono
- Has thanked: 221 times
- Been thanked: 103 times
vispār, kur Rīdzinieki parasti brauc nopeldēties?
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Astoņdesmito gadu tūnings bija "uz ielas" jo nebija tādu tehnoloģisko iespēju kādu ir šobrīd. Ir palikuši tikai neliela daļa tūninga kompāniju, kas piedāvā "on-site" pakalpojumus, viss ir pārgājis uz e-commerce.
Ķīpsala, Zaķusala, Bolderāja, Vecāķi. Nu, vēl ir variants uz Jūrmalu braukt.
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times