[SPAMS] Bulciņu medības Liepājā
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
Re: [SPAMS] Bulciņu medības Liepājā
50 ir diezgan ok, ja gribas klusumu var arī likt augstāk. Idejiski jau temperatūra procesorus nenobeidz(ja nav 90+), bet gan strāva.GatisGirdenis wrote: ↑08.03.2023, 20:07Arnīc, cik grādus max tu pasīvi laistu? Pagaidām uzliku, lai sūknis drusku aktīvāk rukā un ventilatorus no 50 grādusiem.
ASV vainiga, ka okupants, ar kliedzienu - Banzaaai, palaiž raķeti pa dzivojamo māju, ļoti labi apzinoties, kur trāpīs ?
Lauris.R
vai Tu beigās arī izrādies vainīgs pie tā, jo nenopērc vairāk skapīšus , nepielec vairāk plauktiņus u.t.t.? .... un pat, ja visas sienas būs vienos plauktos, tāpat viss būs pārkrāmēts.
Lauris.R
Es daudzus gadus sapņoju par plakni, kur uzlikt savus Dodge Challenger 1970 un WRC modelīšus, kuri visu laiku atrodas zeķu atvilknē
Lauris.R
.
- Attachments
-
- Screenshot_2023-03-08-22-44-26-450_com.miui.gallery.jpg (52.57 KiB) Viewed 777 times
Lauris.R
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Padomā cik daudziem rietumos ir izdevīga ļauna un neadekvāta Krievija/cik daudzi zaudētu ja tur piepeši pie varas rastos kāds prorietumniecisks režīms. Un padomā vai vispār kādam Krievijā ir kāds labums no esošā kariņa...
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
lai kāda ir tā politika, lai kāda propoganda, bet tas, ko tie utainie pidarassi Ukrainā dara tas pat nav karš. Neviens Baidens nedod pavēli okupantam izvarot un nogalināt bērnus. Tā nācija vienkārši tāda ir. Pat civilizētā Latvijā 98% visu mūžu dzīvojošie krievi izceļas ar sava debīlisma varenības demonstrēšanu.
Un te , Latvijā, neviens Baidens naidu nekurina - krievi VIENMĒR paši to uzsāk, un tad tēlo apspiestos
Lauris.R
-
- VW: Toledo
- Has thanked: 149 times
- Been thanked: 95 times
Acīmredzot gar ausīm laid ļoooooooooti daudz informācijas.....
1991 Seat Toledo 2.0 8v - rindā aiz bembja
1997 VW Golf 1.9tdi - kareivis atgriezies ierindā
1999 BMW 320ciA - process aizsākts
2001 Vulva S60 2.4 20v - ar kautko kundzei pēcpuse tak jāpārvieto
1997 VW Golf 1.9tdi - kareivis atgriezies ierindā
1999 BMW 320ciA - process aizsākts
2001 Vulva S60 2.4 20v - ar kautko kundzei pēcpuse tak jāpārvieto
-
Nu, ko tieši esmu palaidis garām? Ka NATO bez ļaunas Krievijas metīsies bakstīt ĶTR, nevis izjuks jo paliks bezjēdzīgs? Ka bez ļaunas Krievijas nebūtu iespējama tāda uzvārīšanās uz dažādām precēm no turienes kā tas notiek tagad? Ka virknē valstu, tajā skaitā mūsējajā, piepeši pazustu nopietns iekšpolitikas arguments? Šitā varētu vēl ilgi turpināt.
Jā, tiešām, kādu nenozīmīgu sīkumu es varētu būt palaidis garām - jo atšķirībā no tevis, es neskatos masu mēdītājos tur to bojeviku, par cik tas ir pilnīgi bezjēdzīga savu smadzeņu piesārņošana. Bojevika sakarā es vienīgi palasi iauto foruma Ukrainas kariņa tofiku; tur bojevika mīļotāju netrūkst, attiecīgi jaunumi tiek atstāstīti un atkrīt nepieciešamība pašam skatīties Koronāmu vai lasīt tvnetu.
-
Iecitēšu vienu spriedelējumu no purnagrāmatas:
"Pēc materiāla publicēšanas, kurā kāds profesionāls klauns (t.i. - cilvēku izklaidētājs, smīdinātājs) demonstrē arī pareģa spējas, kāds lasītājs man neatlaidīgi pieprasa publiski izteikt viedokli arī par lielās kaimiņvalsts prezidentu. Tad lūk, mans viedoklis:
Šis karš ir saucamais "dogovorņak", kas tulkojumā būtu "sarunāts". Nav tādu "Krievijas interešu" vai "Ukrainas interešu". Pat tādu "Amerikas interešu" nav. Ir minēto valstu vai teritoriju iedzīvotāju intereses, ir transnacionālo korporāciju intereses, oligarhu intereses, varturu un kolaborantu intereses, un - "sociopātu ar ambīcijām uz planētas pārvaldi" intereses. Ja iepriekšminētos interesē, galvenokārt, nauda, tad pēdējos - tikai un vienīgi absolūta vara. Zīmīgi, ka visu minēto kategoriju intereses ir pretrunā ar Zemes tautu interesēm, un tiek realizētas tikai un vienīgi uz šo tautu rēķina. Tādēļ karu izraisītāji, kurinātāji un uzturētāji paši nekaro, un viņu bērni arī nē. Lielgabalu gaļas lomu viņi augstsirdīgi atvēl mums. Ja mēs to nevēlamies, tad viņi izgudro un pasludina "likumus", un sūta karā vardarbīgi.
Gan vietējā, gan starptautiskā politika ir lēts teātris lētticīgajiem, kurā savas lomas spēlē aktieri - prezidenti un citi. Par to viņi tiek dāsni atalgoti. Pēdējā laikā vērojama tendence likt par prezidentiem profesionālus aktierus. Lētticīgajiem ļautiņiem viņi patīk. Jo labāk aktieris lomu spēlē, jo lielāku atbalstu tautā viņš gūst, Tas gan nenotiek bez masīva atbalsta no masu mēdiju puses, kam arī milzīga loma pūļa manipulācijā jeb, - smadzeņu skalošanā.
Rezultātā nomināls Rietumu mietpilsonis vairs nelieto veselo saprātu, kritisko domāšanu un loģiku, bet to visu bagātīgi aizstāj ar emocijām, visbiežāk - destruktīvām.
Tikai tad, kad karš sāk klauvēt pie viņa durvīm, un izredzes tikt aizvestam uz fronti un nobeigtam kļūst reālas, pilsonī sāk parādīties vāja veselā saprāta gaismiņa, ierosināta gan, diemžēl, ne notikumu izpratnē, bet no primitīva pašsaglabāšanās instinkta.
Vārdu sakot, tie prezidenti globālajā spēlītē tādi kankariņi vien ir, kā tas uzskatāmi redzams arī mazās Latvijas gadījumā, un bāžami vienā maisā.
Arvien uzskatāmāk daudzviet pasaulē kļūst redzams, ka īstais karš - karš uz dzīvību un nāvi - nav vis starp valstīm, bet starp valdībām un tautām."
"Pēc materiāla publicēšanas, kurā kāds profesionāls klauns (t.i. - cilvēku izklaidētājs, smīdinātājs) demonstrē arī pareģa spējas, kāds lasītājs man neatlaidīgi pieprasa publiski izteikt viedokli arī par lielās kaimiņvalsts prezidentu. Tad lūk, mans viedoklis:
Šis karš ir saucamais "dogovorņak", kas tulkojumā būtu "sarunāts". Nav tādu "Krievijas interešu" vai "Ukrainas interešu". Pat tādu "Amerikas interešu" nav. Ir minēto valstu vai teritoriju iedzīvotāju intereses, ir transnacionālo korporāciju intereses, oligarhu intereses, varturu un kolaborantu intereses, un - "sociopātu ar ambīcijām uz planētas pārvaldi" intereses. Ja iepriekšminētos interesē, galvenokārt, nauda, tad pēdējos - tikai un vienīgi absolūta vara. Zīmīgi, ka visu minēto kategoriju intereses ir pretrunā ar Zemes tautu interesēm, un tiek realizētas tikai un vienīgi uz šo tautu rēķina. Tādēļ karu izraisītāji, kurinātāji un uzturētāji paši nekaro, un viņu bērni arī nē. Lielgabalu gaļas lomu viņi augstsirdīgi atvēl mums. Ja mēs to nevēlamies, tad viņi izgudro un pasludina "likumus", un sūta karā vardarbīgi.
Gan vietējā, gan starptautiskā politika ir lēts teātris lētticīgajiem, kurā savas lomas spēlē aktieri - prezidenti un citi. Par to viņi tiek dāsni atalgoti. Pēdējā laikā vērojama tendence likt par prezidentiem profesionālus aktierus. Lētticīgajiem ļautiņiem viņi patīk. Jo labāk aktieris lomu spēlē, jo lielāku atbalstu tautā viņš gūst, Tas gan nenotiek bez masīva atbalsta no masu mēdiju puses, kam arī milzīga loma pūļa manipulācijā jeb, - smadzeņu skalošanā.
Rezultātā nomināls Rietumu mietpilsonis vairs nelieto veselo saprātu, kritisko domāšanu un loģiku, bet to visu bagātīgi aizstāj ar emocijām, visbiežāk - destruktīvām.
Tikai tad, kad karš sāk klauvēt pie viņa durvīm, un izredzes tikt aizvestam uz fronti un nobeigtam kļūst reālas, pilsonī sāk parādīties vāja veselā saprāta gaismiņa, ierosināta gan, diemžēl, ne notikumu izpratnē, bet no primitīva pašsaglabāšanās instinkta.
Vārdu sakot, tie prezidenti globālajā spēlītē tādi kankariņi vien ir, kā tas uzskatāmi redzams arī mazās Latvijas gadījumā, un bāžami vienā maisā.
Arvien uzskatāmāk daudzviet pasaulē kļūst redzams, ka īstais karš - karš uz dzīvību un nāvi - nav vis starp valstīm, bet starp valdībām un tautām."