[SPAMS] Bulciņu medības Liepājā
Re: [SPAMS] Bulciņu medības Liepājā
Man samsungam ir aliexpress 3eur silikons un 12eur stikliņš no lmt. Viņš ir kritis padsmit reizes uz betona un nav neviena skrambinja 
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Izklausās pēc "old man yelling at clouds". Kas tev liedz pašam iet un inženierēt sev tehniku pēc sirds patikas?msh wrote: ↑07.03.2023, 19:24Jā, man ir problēmas ar citu cilvēku izvēlēm, jo citi cilvēki, pavilkušies uz veikalingu, atbalsta lielražotāju megamānijas, un rezultātā nostāda mani tizlā situācijā, jo es nevaru nopirkt kaut ko normālu ja savajagas. Kaut vai šī brīža situācija kad nākas lietot telefonu ar pašķīdušu ekrānu, jo parocīgs telefons ir nopērkams tikai no kaktu kantora, un mūsdienu mode paģēr sūdainu stikla ekrānu, normālas plastmasas opciju izlaižotTelevizoru sakarā, par laimi man neko tādu nevajag, bet ja vajadzētu, un ja situācija tiešām ir tāda, kā tu to apraksti - piemetu mērlenti manam televizoram [kurš netiek lietots], kurš ideāli atbilst savai vietai - tur augstākais varētu iebāzt televizoru ar 80 cm diagonāli, tātad 24 collas - manai mātei varētu būt kaut kas bik lielāks, bet arī ir līdzīgs ierobežojums + krēsls atrodas kaut kādu 3 metru attālumā, ko nosaka istabas platums...
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
"Kam tev AIO?"
- Attachments
-
- Screenshot 2023-03-07 205257.png (40.71 KiB) Viewed 505 times
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
Vec, Tev kompis brēc pēc CLU un delidošanas. Radiks 240mm(vai kāds tur bija standarts)?
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Mazāk tizlam? Palaistuve, lūdzu . Man telefons pusotra gada laikā ir vienreiz pasmagāk nokritis uz betona, un vienreiz vidēji nokritis uz betona. Iepriekšējais telefons tādus kritienus piedzīvoja vismaz vienreiz nedēļā, un tam nekas no tā nenotika. Bet ar savu ieteikumu tu de facto apstiprini to ka man ir taisnība - nopērk plānu telefonu metāla korpusā ar trauslu stiklu, un pēc tam iekrāmē kaut kādos vāciņos un uzlīmē plastmasas stiklu priekšā - un šitā laikam dara lielākā daļa cilvēku - nu varbūt tomēr vajadzētu nobombardēt kādu lielāku ražotāju "dodiet mums telefonu plastmasas korpusā ar plastmasas stikliņu!" lai nevajadzētu tevis nosauktās pajebeņas jo pats telefons ir jēls sūds? Atcerēsimies - stikls ir lai ķipa nešvīkātos - uzlīmējot kaut kādu sašvīkājamu mēslu pa virsu tu apstiprini ka tev to stiklu nah nevajag
Un nē, tavs spriedums ir galīgi garām - pirmajā ekrāna pašķīdienā mans telefons valkāja tam līdzi nākušos jēluma atribūtus - plastmasas/gumijas/whatever apvalku un uz ekrāna tam uzlīmēto aizsargu - sitiens kā reiz ļoti smuki trāpīja pa stikla stūri, par cik stikls ir mazliet izbīdīts un ar noapaļotām malām.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Iet kur?
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
240mm, jā, bet iespējams piemetīšu vēl vienu ventilatoru, lai gan nezinu vai kaut ko dos? Push+pull ir kaut kāds jēdzīgs efekts?
Bet nu viņam tas 225w režīms ir uz īsu brīdi, laikam pus minūti. Tad nosēžas uz base tdp, jebšu 125w un tad turās ap 60°c. Vēl jāpaspēlējas ar sūkņa un ventilatoru līknēm (jā, atsevišķas)
Kāds ir redzējis limējamo "plastmasas stiklu"? Es nē, jo man visi stikli ir bijuši izgatavoti no stikla, nodrošinot maximālu touchscreen veiktspēju 
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Tā vietā, lai argumentēti nodarbotos ar sviestu, tas pilsonis varēja sarakstīt piedzīvojumus ar savu Ghetto G-Spot 69 goļāru. Da kaut vai eļļas kanniņas izpūtēja apdeitu.
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Es itkā saprotu Gata stīvo uz zemāku temperatūru ar ūdensdzesi, bet nu, nekas tam cpu nenotiktu arī ja viņš stāvētu slodzē uz 90c. Plus, apkure dārga, vismaz telpu iesildītu. 
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."