Lol nē
[SPAMS] Bulciņu medības Liepājā
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Re: [SPAMS] Bulciņu medības Liepājā
Saturs kā Emešam, tik lokālais slengs par mazpovar wrote: ↑03.03.2023, 01:14"Pirms kādiem 15 gadiem, mietpilsoņu vidū dīzeļa auto kļuva stilīgi. Šī stilīguma fenomena iemesli ir dažādi un interesanti. Viens no mazāk apzinātajiem iemesliem - dīzeļa dzinēji vēsturiski ir bijuši darba instrumenti, skaļi, netīri - zemā slāņa. Līdz ar to lietoto auto tirgū ienākot moderniem, ralatīvi klusiem un civilizētiem dīzeļiem, darbinieku klase, protestā pret īpašnieku klasi pieņēma dīzeļa auto tāpat kā cilvēki pieņem caurumainas džinsa bikses. Tā ir sava veida vērtību signalizēšana (virtue signaling) - es esmu darbinieks un es ar to lepojos - ir daļa no šo outo popularitātes zeitgeists"
Lauri, pasūtīju priekš MK7 1.2, 1.4 TSI TFSi zobsiksnas spectoolus, nav vairs ķēdes
Nabadzības tarkšķis
Sadzīves prieksmetiem pifig tas viss. Tējkannu pērkot, tak nepievērs uzmanibu roktura izliekumam, vai cik elektribu tērē u.t.t
Lauris.R
A man besī, ka atkal jau kādu laiku piekto ieliek tik pie 61km/h kā rezultātā pilsētā sanāk zāģēt ar ceturto un atkal tā tērē daudz degvielas pilsētā. Domāju, ka reģenerējas un tapēc grib turēt apgriezienus, bet izbraucu diezgan pa šoseju, bet nekas nemainījās.
Kārbas gļuks ar tas nevar būt, jo kad degvielas līmenis nokrīt drusku zem sarkanā, tad jau pie 50 km/h liek piekto, pat drusku pa ātru jau tad sanāk ielikts, jo maigi paātrinoties pa smagu jau.
Pusotru mēnesi bija normāli, ka pie 55 liek piekto, un bija normāli braukt un arī patēriņš bija zem 10 pilsētā, bet tagad atkal šitā notiek .
p.s Vecajajs lapajs Mk3 gan nekad neglukoja - mauc tikai
Kārbas gļuks ar tas nevar būt, jo kad degvielas līmenis nokrīt drusku zem sarkanā, tad jau pie 50 km/h liek piekto, pat drusku pa ātru jau tad sanāk ielikts, jo maigi paātrinoties pa smagu jau.
Pusotru mēnesi bija normāli, ka pie 55 liek piekto, un bija normāli braukt un arī patēriņš bija zem 10 pilsētā, bet tagad atkal šitā notiek .
p.s Vecajajs lapajs Mk3 gan nekad neglukoja - mauc tikai
Lauris.R
-
- VW: Golf 3, 1.8 Mono
- Has thanked: 221 times
- Been thanked: 103 times
Ne par tēmu, bet ja dzīvoklī puse no radiatora (vienas redeles) ir silttla, bet puse auksta, tas ir normāli? Parasti liekas ka radiatoriem vienāds siltums visā garumā 
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Radiatorā gaiss
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
-
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
-
A mož vecais čugunnieks vienkārši aizaudzis un tur vairs nekas necirkulē
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Arniks, kas tev tur bija ar 3D printeri?
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- VW: Passat VR5 Syncro
- Has thanked: 273 times
- Been thanked: 145 times
Normāli tas nav. Vai nu jāgaiso vai kaut kas ar cirkulāciju sistēmā nav kārtībā.ibumetiins wrote: ↑03.03.2023, 17:23Ne par tēmu, bet ja dzīvoklī puse no radiatora (vienas redeles) ir silttla, bet puse auksta, tas ir normāli? Parasti liekas ka radiatoriem vienāds siltums visā garumā![]()
Ko grib, es būs bisk tuvāk! Varēs pie reizes Tavu turbooo projektu izvērtēt