[SPAMS] Bulciņu medības Liepājā
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Re: [SPAMS] Bulciņu medības Liepājā
Hujāts
Izskatās, ka Rucavā trūkst smadzeņu nodarbinošu atrakciju - pirkstu zāģēšanu gaterī neskaitot
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Katram ir tiesības uz savu sazvērastības teoriju. hurr durr
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
Man ar ielika 2 Pežo gavno par melniem dūmiem uz aci, bet man paveicās ka gaisa filtrs newer bija mainīts
Nabadzības tarkšķis
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Tam postam komentāros stulbums sit augstu vilni
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
-
- VW: T4
- Been thanked: 33 times
Ej tu nost, tur tādi msh sakomentējuši
-
Ar 3 mašīnām, ne jaunām un ne dārgām, kuras vienmēr iziet apskati ar pirmo, visbiežāk ar vērtējumu "0", un brīnumainā kārtā ļaunie ta darbinieki nekad "nepiekasās"
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Interesanti, diez vēl cik gadus nedomājošie ticēs tam ka ir tikai "sazvērestības teorijas" bet ne sazvērestības fakti?
P.N. Nejauša sakritība - pusgadu pirms panesās kovids Davosā bija spriešana par to, ko darīt ja izceltos globāla pandēmija. Nejauša sagadīšanās, protams.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Palangā šajā nedēļas nogalē notiek stinšu svētki - biju pēcpusdienā aizbraucis iepirkties un pie viena apskatījos ko tad tur tirdziņā tirgo. Viennozīmīgi tirdziņa apskate ir daudz ērtāka lēnām ripinoties ērtā krēslā, paretam slinki uzminot, nekā ejot ar kājām
Mazliet rēcīgi skatīties uz būdām kur tirgo kaut kādas mazās alus darītavas alu, bet tas sapildīts tādās pat 1l plastmasenēs kā tesmeņi... 
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
-
Bračka, par ko tu pārdzīvo, tev tāpat nekas nepieder, vai baidies, ka atnāks bils geits un atņems tev golfu un pieminekli?msh wrote: ↑10.02.2023, 20:55Interesanti, diez vēl cik gadus nedomājošie ticēs tam ka ir tikai "sazvērestības teorijas" bet ne sazvērestības fakti?Kaut kā pēdējajā laikā tās "sazvērestības teorijas" pasākušas piepildīties, nu vai vismaz uzsākušas piepildīšanos - ne sevišķi pārsteidzoši, zinot ka tas melns uz balta uzrakstīts lielo starptautisko organizāciju plānos. Švābs runāja ka vajadzēs rīt tārpus un kukaiņus, reku pirmie jau ir klāt, tagad tik jāgaida kad un kā noraus lauksaimniecību podā lai nekā cita ēdama nebūtu, bet nav grūti iztēloties kā tas notiks. Tāpat kā nav grūti iztēloties veidus kā izveiks "cilvekiem nekas nepiederēs" daļu, tik hvz par to "bet viņi būs laimīgi" daļu.
P.N. Nejauša sakritība - pusgadu pirms panesās kovids Davosā bija spriešana par to, ko darīt ja izceltos globāla pandēmija. Nejauša sagadīšanās, protams.
-
- VW: Golf 6
- Has thanked: 8 times
Tikko Degpunktā bija norm mk2 reklāma. Visu cieņu, bet Žēl auto. 
VW GOLF 6 1.6 TDI '11
Audi C5 Avant 2.5 TDI Q '02
VW GOLF 4 Variant 1.9 TDI '02
Audi C5 Avant 1.9 TDI '98
Audi C5 Avant 2.5 TDI Q '02
VW GOLF 4 Variant 1.9 TDI '02
Audi C5 Avant 1.9 TDI '98
Pēdējo reizi gāju TA, vienīgais divnieks būtu bijis ūdens aizmugurējā lukturī. Cuvaks teica, aij, gandrīz darba laika beigas, netramdīšu, kad aizbrauc mājā vnk izlej. Iedeva skati uz gadu, un kad aizbraucu uz mājām vnk izlēju kā godīgs pilsonis