[SPAMS] Bulciņu medības Liepājā
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Re: [SPAMS] Bulciņu medības Liepājā
Tjip prieks ka dārgā frizūra vējā izjaukta un smiltis pilns ģīmis pa granteni maucot uz random perfekto precēšanās spotu? 
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Pie reizes notaisīt balto kleitu ar kebaba mērci.
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
No rīta vēl nebija, bet tagad viss čībā
Biju jau pieradis pie pusnestrādājošā sūkņa, tagad atkal liekas, ka pārāk viegli. Bet joprojām liekas, ka kolonnai krustiņu vajag mainīt - esi darījis?
Šodien neštukošu par ventilatoriem. Nav vietas darbnīcā.
Pamēgināšu T3 pikapam rūsu un veco kāsuu patrīt. Izskatās, ka students nepārāk alkstt to darīt. Bet man beidzot gribās to naudinu par to, kas jau rudenī tika izdarīts, tapēc jāpamēģina.
.
A moška pie vārtiem ārā pielikt kompi un uztaisīt pilno skenēšanu, varbūt kko parāda. Hren viņzin.. slinkums, jo kompim baterija beigta un jāvelk pagarinaātājs, Varbūt gaidīt, kad venķiki noklājas un nopirkt tad jaunus un tad jau redz kas notiek.
.
Kaut gan, tas traucē motoram ātri uzsilt, un normāli dedzināt kvēpinieku , kā rezultātā sanak 11,5 l / 100
Pamēgināšu T3 pikapam rūsu un veco kāsuu patrīt. Izskatās, ka students nepārāk alkstt to darīt. Bet man beidzot gribās to naudinu par to, kas jau rudenī tika izdarīts, tapēc jāpamēģina.
.
A moška pie vārtiem ārā pielikt kompi un uztaisīt pilno skenēšanu, varbūt kko parāda. Hren viņzin.. slinkums, jo kompim baterija beigta un jāvelk pagarinaātājs, Varbūt gaidīt, kad venķiki noklājas un nopirkt tad jaunus un tad jau redz kas notiek.
.
Kaut gan, tas traucē motoram ātri uzsilt, un normāli dedzināt kvēpinieku , kā rezultātā sanak 11,5 l / 100
Lauris.R
- Attachments
-
- Screenshot_2023-02-01-18-59-59-875_com.miui.gallery.jpg (80.15 KiB) Viewed 402 times
Lauris.R
Kad ļoti sen Borai mainīju, šķiet nekā grūta tur nebija. Atceros, ka visu iespējamo samainīju un bija maza brīvkustība, hvz no kurienes.GatisGirdenis wrote: ↑01.02.2023, 15:57No rīta vēl nebija, bet tagad viss čībā![]()
Biju jau pieradis pie pusnestrādājošā sūkņa, tagad atkal liekas, ka pārāk viegli. Bet joprojām liekas, ka kolonnai krustiņu vajag mainīt - esi darījis?
Nabadzības tarkšķis
-
- Zem i plakan
Man nav brīvkustība, bet smagāk griežas ik pa kaut kādiem grādiem. Visvairāk traucē, ka tieši taisni braucot ir smagāka stūre. Šie simptomi vismaz man liek domāt, ka tur varētu krustiņi būt pie vainas
-
- VW: Vw golf mk2 gti 16v
- Has thanked: 39 times
- Been thanked: 30 times
Vai tomēr reika? Nevienmērīgai pretestībai vaina parasti saliektā reikas zobstienī (vai nevienmērīgs izdilums). Nu, varbūt arī šķidruma trūkums sistēmā / gaiss, bet to parasti pavada sūkņa gaudošana brīžos.GatisGirdenis wrote: ↑01.02.2023, 21:51Man nav brīvkustība, bet smagāk griežas ik pa kaut kādiem grādiem. Visvairāk traucē, ka tieši taisni braucot ir smagāka stūre. Šie simptomi vismaz man liek domāt, ka tur varētu krustiņi būt pie vainas
-
- Zem i plakan
Varbūt. Cik zinu, tas var būt gan gan. Jāpārbauda precīzi cik grādos ir pretestība. Ja ik pa 180/360, liktos stipri loģiski, ka krustiņš. Ja tur būtu izdilums, tad gribētos domāt, ka būtu vaļīgāka stūre centrā, nevis ciešāka. Saliekts - var jau būt, kā nekā motors un piedziņa mudina to sūdu mocīt un plēst.
Stūres pastiprinātājs nebūs, jo starp diviem simptomi identiski.
Tik tālu domājot - var jau gadīties, ka augšējie amortizatoru atbalsti