[SPAMS] Bulciņu medības Liepājā
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Re: [SPAMS] Bulciņu medības Liepājā
Šodien golfam, vai arī kaut kad senāk, izdega bremžu spuldzīte. Nopirku jaunu par 70centiem
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
Sestdien patestēšu uz ledus trases Hakka 9, nez dienu noturēs šipi
Nabadzības tarkšķis
no nākamās nedēļas, Golfu redzēšu regulāri.pēctecis wrote: ↑23.01.2023, 20:17Bet mana vēlme bija citāda. Kad pa naktīm Gatavoju Golfu grants dopiņiem, tad domāju, ka būtu forši ja atnātu kads students, kuram ar patīk rallijs, un kopā ķimerētos un brauktu rakstīt ceļu un tad lēnam mācītos braukt u.t.t. ar sapni par miniralliju.... Bet Dieviņš vienmēr ierēc par mani un parveido pa savam visu
Kā Dieviņš var ar mani šitādu 666 izrīkoties
Lauris.R
Un darba vieta, kurā esmu iesprūdis jau vairākus gadus ... Krievu laikos tur tetitorijā stāvēja Gaziki, Zili, traktori, un mazs būdams domāju, kā gribētu tikt iekšā tajā tetitorijā..
Še tev, tagad es tur esmu, bet ne lai palūrētu uz tehniku
Še tev, tagad es tur esmu, bet ne lai palūrētu uz tehniku
Lauris.R
Un toreiz, kad inbox čatā, uz kādas skuķenes jautājumu, kad jāmaina zobsiksna? Pajokoju, kad pārtrūkst, ka ātrāk nav jēgas... Nākamajā dienā ar tēta mašīnu braucu uz Bausku mašīnas paskatīties materiālajās rezervēs ( štukoju uzsākt biznesu ) un tavu brinumu, partrūkst zobsiksna....
un regulāri kas tāds notiek. Un kur paliek teiciens - katrs pats savas laimes kalējs ?
un regulāri kas tāds notiek. Un kur paliek teiciens - katrs pats savas laimes kalējs ?
Lauris.R