Būs kam būt SPAMS 22
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Re: Būs kam būt SPAMS 22
Mazāk vajag savas šizofrēniskās muļķības runāt
Ja kaut ko speciāli "vāks" nost, tad vāks nost visus, nebūs tā ka LEDUS mašīnas aizliegs bet kūpošus, smirdīgus un skaļus pļerdakus atstās. Bet nebaidies, neko nenovāks, jo tad bagātnieki nedrīkstēs braukt ar savām eksotiskajām tačkām - vienkārši padarīs parastajam mirstīgajam nepaceļamu - un ja degviela maksās kosmosu, tu diez vai gribēsi braukt ar rijīgu pļerdaku vairāk nekā ar mašīnu... 
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Ar šitādu sūdu nodarbojies Tu, un krietni ilgāk kā es. Viss atduras pret izmešiem.msh wrote: ↑11.12.2022, 13:42Mazāk vajag savas šizofrēniskās muļķības runātJa kaut ko speciāli "vāks" nost, tad vāks nost visus, nebūs tā ka LEDUS mašīnas aizliegs bet kūpošus, smirdīgus un skaļus pļerdakus atstās. Bet nebaidies, neko nenovāks, jo tad bagātnieki nedrīkstēs braukt ar savām eksotiskajām tačkām - vienkārši padarīs parastajam mirstīgajam nepaceļamu - un ja degviela maksās kosmosu, tu diez vai gribēsi braukt ar rijīgu pļerdaku vairāk nekā ar mašīnu...
![]()
1. Interesanti, kas tev liek tā domāt? Tevis aprakstītais pļerdaks ir kkāda "rīģele" vai cits padomju laiku sūds, kas tiešām kūp un neiet un tādus sūdus tiešām nevajag uz ceļa. Ar tiem lai ņemās nostaļģijas pārņemti pusmūža vīrieši, kam tā bija bērnības sastāvdaļa.. Par tādiem šobrīd nerunājam. Puslīdz moderns "pļerdaks" izdala daudz mazāk izmešus nekā avtoss, kas ir aprīkots ar ICE. Un puslīdz moderns "pļerdaks" ēd 2-3 litrus uz simtu. Draudzenes radagabals braukā ar 5-gadīgu 650ccm Yamaha - sportojot ir savi 3-3,5 litri uz simtu.
2. "Bagātnieku eksotiskās tačkas" izdala daudz mazāk izmešus nekā vidējais Latvijas dīzeļauto, un tā suga pavisam noteikti nebūs apdraudēta.
3. Es kaut kā ļoti šaubos, ka benzīns maksās dārgāk kā tas ir tagad. It īpaši jau tāpēc, ka tiek strādāts pie fossil-free fuel kas būs paredzēts tam lai aizstātu degvielu, kas tiek iegūta ar naftu.
-
Par UK es biju iedomājies, bet nav skaidrs par loģistiku. Tā pati loģika, kas precēm parastajām - muita, nodoklītis, atmuitojam un uz garāžu taisam lai var CSDD iziet?
Šeit ir SPAMS: Apskatīt
Mopēdu vajag tīri Māja -> Darbs -> Māja. Nu, un varbūt vēl pa pilsētu pabraukāt vasarā. Tiesības negribu, jo gribu dzīvot un motociklu interese nav tik liela lai veltītu savu laiku A kategorijai. Labāk nokārtoju ūdenstransporta tiesības.
-
- VW: Vw golf mk2 gti 16v
- Has thanked: 39 times
- Been thanked: 30 times
-
Viss tas pats, kad mašīnai, tikai vienīgā pārbūve - lukturi pareizo uzlikt. UK uzraksta lapu eksportam, Latvijā piereģistrē ar to, pēc tam taisi pārbūvi, un uz tehnisko. Vismaz 3 gadus atpakaļ bija tā.fckns wrote: ↑11.12.2022, 14:01Par UK es biju iedomājies, bet nav skaidrs par loģistiku. Tā pati loģika, kas precēm parastajām - muita, nodoklītis, atmuitojam un uz garāžu taisam lai var CSDD iziet?
Šeit ir SPAMS: Apskatīt
Mopēdu vajag tīri Māja -> Darbs -> Māja. Nu, un varbūt vēl pa pilsētu pabraukāt vasarā. Tiesības negribu, jo gribu dzīvot un motociklu interese nav tik liela lai veltītu savu laiku A kategorijai. Labāk nokārtoju ūdenstransporta tiesības.![]()
Bet piekrītu, ka nolikt A un nopirkt kaut vai 350cc būs morāli patīkamāk.
-
- VW: Mk2 Jetta 1.6
- Has thanked: 363 times
- Been thanked: 236 times
-
fckns wrote: ↑11.12.2022, 13:55Ar šitādu sūdu nodarbojies Tu, un krietni ilgāk kā es. Viss atduras pret izmešiem.
1. Interesanti, kas tev liek tā domāt? Tevis aprakstītais pļerdaks ir kkāda "rīģele" vai cits padomju laiku sūds, kas tiešām kūp un neiet un tādus sūdus tiešām nevajag uz ceļa. Ar tiem lai ņemās nostaļģijas pārņemti pusmūža vīrieši, kam tā bija bērnības sastāvdaļa.. Par tādiem šobrīd nerunājam. Puslīdz moderns "pļerdaks" izdala daudz mazāk izmešus nekā avtoss, kas ir aprīkots ar ICE. Un puslīdz moderns "pļerdaks" ēd 2-3 litrus uz simtu. Draudzenes radagabals braukā ar 5-gadīgu 650ccm Yamaha - sportojot ir savi 3-3,5 litri uz simtu.![]()
2. "Bagātnieku eksotiskās tačkas" izdala daudz mazāk izmešus nekā vidējais Latvijas dīzeļauto, un tā suga pavisam noteikti nebūs apdraudēta.
3. Es kaut kā ļoti šaubos, ka benzīns maksās dārgāk kā tas ir tagad. It īpaši jau tāpēc, ka tiek strādāts pie fossil-free fuel kas būs paredzēts tam lai aizstātu degvielu, kas tiek iegūta ar naftu.
Ar neloģisku sūdu rakstīšanu no mums abiem nodarbojies tikai tu. Tātad, pa punktiem
1) "daudzums" kādu interesē tikai tik daudz, lai būtu no tevis iemesls iekasēt lielākus nodokļus. Neviens neaizliegs braukāt apkārt mašīnām ar oglekļa dioksīda izmešiem virs xxx gramiem. Tajā pašā laikā, ja neesi pamanījis, rietumeiropā vienā otrā valstī mēdz ieviest ierobežojumus iebraukt pilsētās transportlīdzekļiem kas neierakstās noteiktās izmešu kategorijās - un tagad parādi man kādu 125 kubu pļerdaku kurš atbilst EURO 6 izmešu klasei
2) Ja tu par kaitīgajiem izmešiem, nebaidies - tas atkal atduras uz izmešu normām.
3) Šaubies vesels; atgriezīsimies pie šīs tēmas pēc pāris trīs gadiem
-
Gan jau apdrošinātāja loģika ir tāda ka ar mopēdu pārvietojas kamēr ar šosejnieku pabraukājas saulainās vasaras svētdienās. Vēl, protams, jautājums, cik dārgu apdrošinātāju tu izvēlies. Es tikko iebliezu pases datus BTA lapā - 55 eiras - par rīģeli...
-
Es saprotu loģiku. BET, būšu godīgs, es ne reizi neesmu braucis ar mopēdu.JackalEar wrote: ↑11.12.2022, 14:08Viss tas pats, kad mašīnai, tikai vienīgā pārbūve - lukturi pareizo uzlikt. UK uzraksta lapu eksportam, Latvijā piereģistrē ar to, pēc tam taisi pārbūvi, un uz tehnisko. Vismaz 3 gadus atpakaļ bija tā.
Bet piekrītu, ka nolikt A un nopirkt kaut vai 350cc būs morāli patīkamāk.
Lai aizbrauktu uz darbu, pilnīgi pietiktu ar stāvdrāzi. Bet tas nav tas ko es vēlos, tāpēc arī izskatu 125ccm.
Skandināviju esmu skatījies, bet nav ne jausmas kā cilvēkiem veicas ar transporta pirkšanu no tā gala.
-
Nopirkt 125cc un mēģināt saprast, vai patīk motocikls, ir tas pats, kas nolekt no jumta ar maxima maisiņu, lai saprastu, vai patiks izpletņlēkšana.fckns wrote: ↑11.12.2022, 14:20Es saprotu loģiku. BET, būšu godīgs, es ne reizi neesmu braucis ar mopēdu.Esmu braucis ar visu ko - auto, kvadris,ūdensmocis, lisapēds, stāvdrāzis utt. Vienīgais, uz kā neesmu kāpis un braucis ir mopēds. Tieši tāpēc arī gribu sākt ar 125ccm, pabraukt gadu-divus, saprast vai patīk/nepatīk un skatīties tālāk.
Lai aizbrauktu uz darbu, pilnīgi pietiktu ar stāvdrāzi. Bet tas nav tas ko es vēlos, tāpēc arī izskatu 125ccm.
Skandināviju esmu skatījies, bet nav ne jausmas kā cilvēkiem veicas ar transporta pirkšanu no tā gala.
Tai pat laikā kā pilsētas transports siltajā laikā, protams, lielisks.
-
Es ļoti labi saprotu, bet pagaidām citu variantu neredzu
Moš zini kādu resursu,izņemot MotoPower, kur var palasīt par mopēdiem un saprast kas/kā? Lietotājstāsti dzirdēti, visi kā viens saka ka ir megakruti un kūl braukt ar moci/mopēdu, bet vairāk vajag info par to ko var/nevar izskatīt, nianses par un ap utt.
-
YouTube. Meklē interesējošos modeļus. Par mopēdiem mazāk zināšu, eeeņ eeeņ nekad nav aizrāvisfckns wrote: ↑11.12.2022, 16:21Es ļoti labi saprotu, bet pagaidām citu variantu neredzu![]()
Moš zini kādu resursu,izņemot MotoPower, kur var palasīt par mopēdiem un saprast kas/kā? Lietotājstāsti dzirdēti, visi kā viens saka ka ir megakruti un kūl braukt ar moci/mopēdu, bet vairāk vajag info par to ko var/nevar izskatīt, nianses par un ap utt.