Būs kam būt SPAMS 22
Re: Būs kam būt SPAMS 22
X6 pie podjezda ir sapistas, uz galvu trūcīgas sabiedrības un padomju savienības sekas
Kāds var droši oponēt cik ļoti viņa audi a6 pie podjezda izskatās labi un kāds viņam ir kaifs katru rītu sēdēt 1h sastrēgumos
Es vakarā, sievai nopirkšu vīnu. Pats arī varbūt glāzi izdzeršu. Varbūt nē. Nav īsti tādas vēlmes
Lauris.R
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Nu, fūristu darbs kā izrādās ir pietiekami vienkāršs lai to varētu automatizēt. Ja USA fūristiem tik labi maksā, tad tā ir nopietna niša kur ietaupīt. Vēl joprojām nesaskatu tur neko sliktu.msh wrote: ↑27.10.2022, 02:25Ā, ja? Aizkostais ābols, gūglis un tesla nodarbojas ar pārvadājumiem? Nezināju...Ja gadījumā aizmirsi - pionieris bija gūglis ar saviem prīmusiem. Bet par aizdzeršanos vari nefilosofēt; laikam strādā līdzīga profila firmā kā mana darbavieta
- tajās valstīs, kur šitam visam kājas aug, tāda problēma pilnīgi noteikti nepastāv, tur fūristiem maksā pietiekami labi lai pie viņiem brauktu citu valstu labākie fūristi.
Tu labāk priecājies, ka Rucavas gatera fāteris nevar atļauties jūs visus kodējus noautomatizēt.
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
Čigānu triatlons.
.Aizskrien,
.Nopeldies,
.Atbrauc ar riteni.
.
p.s. gaidu banu par rasismu
.Aizskrien,
.Nopeldies,
.Atbrauc ar riteni.
.
p.s. gaidu banu par rasismu
Lauris.R
Es ir pārāk vecmodīgs. Ja likšu, tad tikai prožektorus, ko aizņēmos priekš Golfa pagājušo rudeni, un tā arī neuzliku, un stāv plauktā. Bet gan jau nelikšu, jo a6 izskatītos jocīgi ar tādiem, un pa vakariem uz dopiņiem nebraukšu. Nez vai vispār braukšu. Ja braukšu, tad tikai sestdienās/svētdienās, pa gaišo dienas laiku..
.
.
Lauris.R