Būs kam būt SPAMS 22
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Re: Būs kam būt SPAMS 22
Ja acu nav, tad neko nevar saskatīt, tas tiesa. Neaizmirsti ka citās valstīs, sevišķi Vācijā, apskatēs prasības pret mašīnām mēdz būt atbilstošas ražotāja parametriem un/vai attiecīgā perioda EURO normām, nevis kaut kādi abstrakti un subjektīvi cipari kā pie mums. No kā izriet tas ka lai Vācijā trešais golfs izietu apskati - ļoti iespējams ka arī otrais golfs un B3 audī [nezinu kādas viņiem bija vietējās prasības, bet zinu ka astoņdesmito otrajā pusē friči priekš sevis ražoja daudzas mašīnas ar katalizatoriem] - tam būs jābūt aprīkotam ar strādājošu katalizatoru. Atšķirība izplūdes gāzēs 30 gadus vecam motoram kurš aprīkots ar katalizatoru pret EURO 4 normām atbilstošu būs niecīga un nepamanāma - tātad, kāds ir labums no normām kas liek braukt ar mašīnu kas ir ne vecāka par 15 vai cik tur gadiem gadiem, bet nedod neko gaisa kvaitātes uzlabojumam [pat ja visa tā huiņa kaut ko dod] ? Pirms kādiem trīs gadiem izbraucu ar tikko no Vācijas atdzītu, sterilu 1990. gada B3 A80q - tā iepriekšējais īpašnieks, gados vecāks fricis, to mašīnu pārdeva tikai tāpēc lai nopirktu tādu, ar kuru viņš varētu iebraukt pilsētā. Un tas Vācijā, vietā kur ieliekot attiecīga vecuma motoru varētu piereģistrēt pārbūvi lai dabūtu nakļeni, vai arī var nolocīt labu kāpostu lai uztaisītu sertificētu pārbūvi uz augstāku EURO klasi un dabūt nakļeni. Ja ko tādu ieviesīs pie mums tad, dabiski, mašīnas atgāzes noteiks virsbūves ražošanas gads un nevis motors...
P.N. Ja nesaskati neko sliktu, tad atceries ka tev ar tavu mersi tādu izmešu zonu iekšpuses apskatīt ir tikpat viegli kā cūkai apskatīt mēness virspusi...
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
Nē, es braucu tālāk, līdz Maximai, tā ir bišķi tālāk. Lidlā pērku tikai siemītes, sālītus zemesriekstus un lētos čipsus, un reizēm kādu skrūvgriezi vai ko tamlīdzīgu - nekam citam tas veikals nav derīgs.
-
Vai pēc pagājušā gada, kad izrādījās ka ļoti liela daļa sabiedrības krējuma ir bez spējām pastāvīgi domāt, tevi pārsteidz ka es reizēm esmu spējīgs izdarīt loģiskus secinājumus no man pieejamās informācijas?GatisGirdenis wrote: ↑24.10.2022, 23:29Mani brīžiem izbrīna fakts, ka cilvēks no Rucavas zin kā pasaules zobrati griežās un kur tie griežās.
Divi sakāmie:
•Baidies vairāk no mākslīgā intelekta
•Ja būs lielais resets, tas sāksies ar komandu "БИГ БОМБА"
Mākslīgais intelekts noteikti arī ir globālistu pirksts. Ne par velti pēkšņi kādus gadus atpakaļ sāka dažādas firmas stumt autopilotus un citas līdzīgas figņas, bez adekvāta izskaidrojuma priekš kam tas vajadzīgs. Bet par bumbām neuztraucies - nav tas nevienam vajadzīgs un tāpēc nebūs. Ja nu vienīgi, ja Latvijas teritoriju atdos atpakaļ tiešai krievu administrācijai, varbūt demonstratīvi priekš rietumiem mums te kādas pilsētas sabombīs ar raķetēm, tā kā tas šobrīd notiek Ukrainā.
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Mans plāns nav braukt ULEZ zonās.
Jā, machine learning, AI un automatizācija ir globalistu pirksts..msh wrote: ↑26.10.2022, 22:27Vai pēc pagājušā gada, kad izrādījās ka ļoti liela daļa sabiedrības krējuma ir bez spējām pastāvīgi domāt, tevi pārsteidz ka es reizēm esmu spējīgs izdarīt loģiskus secinājumus no man pieejamās informācijas?![]()
Mākslīgais intelekts noteikti arī ir globālistu pirksts. Ne par velti pēkšņi kādus gadus atpakaļ sāka dažādas firmas stumt autopilotus un citas līdzīgas figņas, bez adekvāta izskaidrojuma priekš kam tas vajadzīgs. Bet par bumbām neuztraucies - nav tas nevienam vajadzīgs un tāpēc nebūs. Ja nu vienīgi, ja Latvijas teritoriju atdos atpakaļ tiešai krievu administrācijai, varbūt demonstratīvi priekš rietumiem mums te kādas pilsētas sabombīs ar raķetēm, tā kā tas šobrīd notiek Ukrainā.
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Autopilotus stumj tāpēc, lai nebūtu jāmaksā trenētiem mērkaķiem, kuri pēc algas neierodas darbā, jo ir aizdzērušies. No uzņēmuma vadības skatu punkta nesaskatu tur neko sliktu. No trenētā mērkaķa, kas neko citu nemāk, skatu punkta - LLP
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
yoo, Liepājā ir kaut kāds underground rezereves daļu veikals?
Piemēram dobelē ir pāris tādi dīvainīši kur ieies iekšā un 40 gadīgu VAG'u rezerves daļas būs uz vietas
Nu vai arī vnk iesakiet rezerves daļu veikalu kur dabūt piemēram
mk1 aizmugurējo labo durvju ručku
ščupa vadīklai to blīvi/plastmasu kas maucas blokā
iespējams ka arī agrīno bremžu suporta uz 44mm cilindra diametra remonta komplektu
Kā arī ar ūdenssūkni sanāca ieberziens - uzliku jaunu bet uz jaunā neder mans vecais skriemelis (centrs savi 10mm lielāks un skrūvju attālums arī padsmit mm lielāks) kur ātri meklēt skriemeli kas derētu? Sliktakā gadījumā udenssūkni ar lielāku flanci?
Piemēram dobelē ir pāris tādi dīvainīši kur ieies iekšā un 40 gadīgu VAG'u rezerves daļas būs uz vietas
Nu vai arī vnk iesakiet rezerves daļu veikalu kur dabūt piemēram
mk1 aizmugurējo labo durvju ručku
ščupa vadīklai to blīvi/plastmasu kas maucas blokā
iespējams ka arī agrīno bremžu suporta uz 44mm cilindra diametra remonta komplektu
Kā arī ar ūdenssūkni sanāca ieberziens - uzliku jaunu bet uz jaunā neder mans vecais skriemelis (centrs savi 10mm lielāks un skrūvju attālums arī padsmit mm lielāks) kur ātri meklēt skriemeli kas derētu? Sliktakā gadījumā udenssūkni ar lielāku flanci?
-
Nu un ja Rīgas centrā ie3,14sīs to zonu - ko darīsi?
-
Ā, ja? Aizkostais ābols, gūglis un tesla nodarbojas ar pārvadājumiem? Nezināju...
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Pārsēdīšos uz benzīna lamatu. Ņemot vērā to ka kkāds 1.8T ēd tieši tikpat mans traktors pa pilsētu, vai +/- 1 litra ietvaros, tad baigā problēma tā nebūs.
msh wrote: ↑27.10.2022, 02:25
Ā, ja? Aizkostais ābols, gūglis un tesla nodarbojas ar pārvadājumiem? Nezināju...Ja gadījumā aizmirsi - pionieris bija gūglis ar saviem prīmusiem. Bet par aizdzeršanos vari nefilosofēt; laikam strādā līdzīga profila firmā kā mana darbavieta
- tajās valstīs, kur šitam visam kājas aug, tāda problēma pilnīgi noteikti nepastāv, tur fūristiem maksā pietiekami labi lai pie viņiem brauktu citu valstu labākie fūristi.
Tesla jau kādu laiku atpakaļ ir palaidusi kraviniekus, kas autopilotā pārvadā kravas. Neesmu dzirdējis, ka būtu kāds fatāls krešs.