Nav tik plasmsīgs, bet man tas dizains nepatīkGatisGirdenis wrote: ↑24.10.2022, 14:55Esi sēdējis gan A1, gan Polo no agrajiem 20padsmitajiem? Audi jūtami labāks vai abi līdzīgi?
Muteres bomžpaketes Polo nepatīk, likās ka būs līdzīgi kā golfā, bet reāli nav vietas.
Būs kam būt SPAMS 22
Re: Būs kam būt SPAMS 22
Nabadzības tarkšķis
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Aku laikam ir sūdīgāki palikuši, jā. VARTA, kuru nopirku Polo, neatceros, nedaudz mazāk kā divus gadus atpakaļ, arī sprāgonis. Golfam tagad nopirku sudraba VARTA, skatīsies cik ilgi ies.
-
- Zem i plakan
It kā prikolīgs, bet nu vienkārši domāju vai ņemt mazu miskasti ikdienai un attiecīgi, ja ņemt, tad kādu. Savā laikā biju iesēdies uz 6R Polo, bet jā, nesen dabūju pabraukt un sapratu, ka salons ļoti nepatīk.
-
- Zem i plakan
Lupo GTIGatisGirdenis wrote: ↑24.10.2022, 18:00It kā prikolīgs, bet nu vienkārši domāju vai ņemt mazu miskasti ikdienai un attiecīgi, ja ņemt, tad kādu. Savā laikā biju iesēdies uz 6R Polo, bet jā, nesen dabūju pabraukt un sapratu, ka salons ļoti nepatīk.
https://no.pinterest.com/pin/574983077399510683/
Nabadzības tarkšķis
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Izklausās pēc vidējā provinces "village idiot", kas norāda vien uz to, ka cilvēks nav pārāk izglītots un/vai ir kompetences trūkums. Tādi "pašdarbnieki - improvizātori aka taisnības cīnītāji" ir lielāks kaitnieks tādam cilvēkam nekā televizors un avīze.msh wrote: ↑23.10.2022, 23:32Palasi Klausa Švāba un Bila Geitsa izteikumus; tos lasot atceries ka viņi nebija sadzērušies odekolonu kad to stāstīja, bet runāja pilnā nopietnībā, nu jā, vienīgi forma bija nevis "būs", bet "vajadzētu". Atceries pēdējo divu gadu notikumus kovida jomā - nevis medicīnisko, bet politisko un ekonomisko pusi. Un visbeidzot paskaties uz patreizējo ksuiņu, visu to sviestu kas ir ķipa "jo karš Ukrainā". Ja tev viss liekas normāli, tad tā ir diagnoze. Man kaimiņš, viena vecuma ar maniem vecākiem, angliski nesaprot, internetu visdrīzāk nelieto, sarunai nejauši novirzoties tajā virzienā izmeta "nevar saprast kur ir tas karš, Ukrainā vai pie mums" - nu jā, laikam Panorāmu par maz skatās...![]()
-
- Zem i plakan
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Vietējais ciemata stulbenis esi tu, atkal un atkal izpaužoties ar savām gudrībām bez poņas par to, ko tu raksti
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
Tad ir skaidrs, nav laika sēdēt pie ekrāna jo jābrauc ar traktoru. Tas neatceļ faktu, ka cilvēkam tomēr būtu kaut nedaudz jābūt informētam par to, kas notiek Latvijā un pasaulē.msh wrote: ↑24.10.2022, 20:59Vietējais ciemata stulbenis esi tu, atkal un atkal izpaužoties ar savām gudrībām bez poņas par to, ko tu rakstiMans kaimiņš ir sīkzemnieks. Atšķirībā no tevis, kas pat elektŗības cenas neredz, viņš redz cenas čupiņai lietu par kurām tev nav pat nojausmas. Es šajā gadījumā nezinu kāds tieši bija viņa pamatojums, bet atšķirībā no tevis, man ir nojausma. Teiksim - vai zini ka - es nezinu kāpēc, bet - minerālmēslojumam ir uzkāpusi cena VAIRĀKAS REIZES? Izlasīju db.lv - gadu atpakaļ uzkāpa no 100 uz 300 eirām tonnā - jo "ļaunais Lukašenko jāsoda, sankcionēsim baltkrievu minerāļus!" - kāpēc tagad, nezinu, bet nopratu ka nu ir paka tonnā. Iedomājies tikai - tu gribi nākamgad novākt ražu no, hvz, pārdesmit hektāriem, un tev tagad, uz sitiena, jānopogā 15 gadīga mersedesa vērtība lai to izbārstītu zemē.
-
-
Lūk, šī samierināšanās ir tas, kas mūs nolemj iznīcībai. "Es to varu panest". Tev šķiet ka francūži nevarēja panest akcīzes pieliekumu pirms trīs vai cik tur gadiem? Bet nē - izgāja masveidīgi ielās un taisīja tik lielu ļembastu ka tāds globālistu dzimumloceklis kā Makarons dabūja atmesties. Kamēr pie mums, viss kārtībā - paziņo ka no nākamā gada pacels tādus un tādus nodokļus - klusums. Viss kārtībā, celiet vēl! Ja pēc šādas ziņas nākamajā dienā vecrīgā pulcētos vismaz kāds tūkstotis spontāni savākušos cilvēku - tad tās lietas paliktu interesantākas. Tavs aicinājums pirkt saules paneļus ir aicinājums iebāzt galvu smiltīs - "mani tas neskar, tātad viss ir labi!".GatisGirdenis wrote: ↑24.10.2022, 10:21Gāzes cenu nejūtu - nepatērēju. Apkure paliks dārgāka, bet to es pat viens pats brīvi varētu panest, kur nu vēl uz kopējā mājokļa ienākumu fona. Par degvielu esmu gatavs maksāt tik cik maksāju. Ja nebūtu, domā es brauktu ar visneekonomiskāko golfu? Kā es šobrīd tieku apspiests lietojot vecas miskastes? Nodokļu sistēma vienkāršāka un manāmi lētāka nekā ja tas auto būtu jaunāks. Par lauksaimniecību nezinu, nelasu, bet kaut kā tie vegāni būs jābaro. Izklausās, ka tu esi iefokusējies uz Lielās Eļļas™ stāstiem. Ieteiktu iekost lodē, nopirkt saules paneļus + vēja ģeneratoru un atslēgties no tīkla un likumsagarīgi - beigt čīkstēt.
Tu esi redzējis cik viņiem sūdīgi droni? Viens kravas auto uz veselu brigādi? Viņiem ne sūda nav un vienīgais, ko viņi var sviest pretī ukraiņu daudz maz precīzajai tehnikai ir bioroboti, kuri tur pamatā nevēlas atrasties. Paklausījos pāris stāstus no tiem kas atgriezušies un viņi neko labu nevarēja pateikt.
Jā, lielākā daļa krievu domā imperiālistiski - "mēs nevaram zaudēt", "mums sava rodjina jāaizstāv" utt. Tas, ka viņi nav spējīgi fiziski rīkoties ir cits stāsts.
Kāpēc ukraina nespridzina cauruļvadu? Tāpēc, ka viņi virzās uz Eiropu, kurā tādas lietas nebūtu pieļaujamas. Jā, esmu arī domājis, kāpēc viņi nesāk bombīt pa pierobežas krievu pilsētām, bet tad padomāju un sapratu, ka mest kakas atpakaļ nav risinājums.
Brāl, cik ironiski - ja mēs dzīvojam propagandas pasaku pasaulē, tad tu propagandas šausmu stāstu. Kāda ir reālā atšķirība? Būtībā nekāda, tikai tas, ka tu dzīvo ar domu, ka visa pasaule ir pret tevi un to tik vēlas kā izžmiegt visu sulu no tevis. Sava taisnība ir, bet ko pasaules mērogā dod Rucavā iesprūdis gatera darbinieks?
Par vecu mašīnu izdevīgumu nesapriecājies - ilgi tā tas nebūs. Kā minimums ie3,14sīs tos pašus ierobežojumus ko rietumos iebraukšanai pilsētās; varēsi uz darbu mīties ar velosipēdu vai piķot vismaz kādu piecīti dienā. Plus vēl paskrūvēs uz augšu degvielai akcīzi vēl un vēl. Varbūt izdomās vēl kādu riebeklību. Bet pavilkšanās uz apgalvojumiem par "lielās naftas propagandu" ir tāds naivuma līmenis ko no tevis negaidīju, tas no tās pašas tēmas kā "visi kas netic tam ko saka Panorāmā ir vateņi!". Nebaidies, arī lielā nafta čupojas ar visam pārējajām lielkorporācijām un tās ienākumi netiks apdraudēti.
Neesmu redzējis cik sūdīgi krieviem ir droni un negribu to redzēt. Bet tev to redzot šķiet ka krievi za ņehuj ģelaķ ņēmās uzbrukt ukraiņiem, ar visu to draņķīgo stāvokli, tāpat vien, un ar cerību uzvarēt?
Liela daļa krievu domā imperiālistiski tāpēc ka viņiem to visu laiku propaganda kladzina. Mums te lielai daļai ir zobs uz tiem kas pagājušogad neaizskrēja sašpricēties, tieši tā paša iemesla dēļ. Propagandas darbs, nekas vairāk.
Ukraina neaizklapē cauruļvadu jo virzās uz Eiropu...
Es nelasu propagandas šausmu stāstu. Man vienkārši gadījās palasīt dažus izklāstījumus un šadus tādus faktus. Un tālāk tā aina kas redzama rietumvalstu ārpolitikā un iekšpolitikā piepeši palika saprotama un sakarīga.
Šodien noķēru uz ielas nariku un atpisģiju, atstiepa zāģi un atvainojās. Zajava mentenē tāpat palika hvz kas tālāk ar viņu notiks 
Nabadzības tarkšķis
-
Tev tā kā būtu uzdevums būt informētam ka mūsu valdībnieku uzdevums ir rūpēties par savas valsts labklājību, nevis būt piedēkļi kādas lielākas varas interesēm. Atceries - aizpagājušā gada sankcijas pret Baltkrieviju bija par tās valsts iekšēju lietu, Ar kaut kādām sankcijām aizrauties varētu tikai tad ja būtu garantija ka tās sankcijas ātri atnesīs vēlamo rezultātu, un pat tad, vismaz šādā situācijā, tas būtu ļoti nesmuks gājiens. Iedomājies kā tas būtu ja Latvijai kāda valsts ie3,14stu sankcijas par, teiksim, gobzema sašņorēšanu...fckns wrote: ↑24.10.2022, 21:05Tad ir skaidrs, nav laika sēdēt pie ekrāna jo jābrauc ar traktoru. Tas neatceļ faktu, ka cilvēkam tomēr būtu kaut nedaudz jābūt informētam par to, kas notiek Latvijā un pasaulē.Tā arī uzreiz varēji teikt, nevis bārstīties ar saviem epitetiem un citiem maigajiem izteiksmes līdzekļiem.