Hmm, laba ideja. Vai vismaz abonoments nepieciešams 2 lietotājiem: fokume un zilais laursteris. Būs jāpaskatās, ko var darīt lietas labā.
Būs kam būt SPAMS 22
-
- VW: Golf Mk3 Cabrio
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 25 times
Re: Būs kam būt SPAMS 22
Škoda Fabia Combi Monte Carlo 1.2 TSI
VW Golf Mk3 GTI-Edition 2.0 8v (ADY)
VW Golf Mk3 Cabrio 1.8 Mono (ABS)
Yamaha MT-07
VW Golf Mk3 GTI-Edition 2.0 8v (ADY)
VW Golf Mk3 Cabrio 1.8 Mono (ABS)
Yamaha MT-07
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Kakāšanas abonements ziliem un resniem. Diskriminācija. 
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
-
- VW: zaļonka
- Has thanked: 158 times
- Been thanked: 61 times
Tas ir mk6 (paaudzi jaunāks). To ir diezgan daudz.
Manu par retuma padara arī īpaša papildopcija - kondicionieris
Brūnie saloni ir mana vājība
Stulbais lpg map sabojājās. Tā nekad pie jauna videoreģistratora netikšu 
Lauris.R
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Kur palika komentārs ka es esot porzinģis ar brillēm un rūsinātu kapotu?
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
Tu izlasīji, ar to pietiek. Porzingis nav 60kg. Tev arī porzingis skaitās resns.
Last edited by bigmac on 15.10.2022, 19:47, edited 1 time in total.
Norgē jau kurais okupelis aizturēts kas ar dronu filmē īpašos objektus, naftas platformas, militŗās lidostas... 
Nabadzības tarkšķis
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Dažas ainiņas no mierīga sestdienas iepirkšanās brauciena uz Palangu.
Braucu Sventājā pāri tiltam, priekšā iet cieši blakām trīs pusaudzes pie labās malas pa brauktuvi [ceļš ar vienu mašīnu joslu bet mašīnas tur praktiski nebrauc] , piepeši, sadzirdējušas mani, bez skatīšanās, paniski metas pie malas, un tikai pēc tam skatās uz atpakaļ. Es parasti cenšos turēt mierīgu seju bet šī bija tā reize kur bija jāsmejas
Sasniedzis Kunigiškai, braucot pa veloceliņu ievēroju ka man no muguras tuvojas viens pamperbiksis. Es cēli dragāju uz 27-28, šis man iesēžas astē un tā arī turas - kad celiņš izgāja Užkanaves ielas malā, šis piebrauca man blakus un uzsāka sarunu - nopauzēju mūziku, un tad tā arī kādus 7-8 kilometrus, dragājot uz 27-28, nopļāpājām
Palangā braucot no lielās Maximas uz lidlu, posmā kur braucu pa ietvi, priekšā iet māte ar kaut kādu sākumskolas vecuma sīko - tas ejot garām gājēju pārejai atpaliek no mātes lai nospiestu pārejai pogu - es braucot viņam garām par to rādīju kulaku, bet šis gan jau padomāja ka šis man pa kājām maisās un tāpēc ar kulaku rādu...

Braucu Sventājā pāri tiltam, priekšā iet cieši blakām trīs pusaudzes pie labās malas pa brauktuvi [ceļš ar vienu mašīnu joslu bet mašīnas tur praktiski nebrauc] , piepeši, sadzirdējušas mani, bez skatīšanās, paniski metas pie malas, un tikai pēc tam skatās uz atpakaļ. Es parasti cenšos turēt mierīgu seju bet šī bija tā reize kur bija jāsmejas
Sasniedzis Kunigiškai, braucot pa veloceliņu ievēroju ka man no muguras tuvojas viens pamperbiksis. Es cēli dragāju uz 27-28, šis man iesēžas astē un tā arī turas - kad celiņš izgāja Užkanaves ielas malā, šis piebrauca man blakus un uzsāka sarunu - nopauzēju mūziku, un tad tā arī kādus 7-8 kilometrus, dragājot uz 27-28, nopļāpājām
Palangā braucot no lielās Maximas uz lidlu, posmā kur braucu pa ietvi, priekšā iet māte ar kaut kādu sākumskolas vecuma sīko - tas ejot garām gājēju pārejai atpaliek no mātes lai nospiestu pārejai pogu - es braucot viņam garām par to rādīju kulaku, bet šis gan jau padomāja ka šis man pa kājām maisās un tāpēc ar kulaku rādu...
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Piektdien tika nokonstatēts ka dažreiz brīnumi arī notiek un kaut kas pat paliek lētāks - aizsūtīju kolēģi uz sanistalu pēc 60 mm ņeržas trubas bikses būvniecībai un izrādījās ka šiem ņeržai cenas nokritusies - pa vasaru bija 3x lielāka nekā pirms gada, nu ir 2x lielāka. Varbūt pie vienām mokām jābūvē garāks gabals no izpūtēja, ne tikai bikse 
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
Nevaru izvēlēties starp falken winterpeak f snow 1 un yokohama ig53. Palīdzi mikimausi