[Spams] VR6 smaguma centra izsvarošana ar suportiem
Re: [Spams] VR6 smaguma centra izsvarošana ar suportiem
Čaaau !
.
.
- Attachments
-
- Screenshot_20221002-202723_Gallery.jpg (116.26 KiB) Viewed 547 times
Lauris.R
Lauri, es šovasar biju 3 kāzās un nevienas nebija tavējās. Kas par nafig ble
Tikko uzzināju, ka mans Mk3 mono de best no jaunajām rokām ir nonācis vēl jaunākās rokās. Un zinot to lielo kopā tusētāju bariņu un viņu tradīcijas Golfiņš drīz tiks nolocīts kādā grāvī 
Lauris.R
Es 4 mēnešus nelietoju alkoholu. Iedomājies Lauri.
ej nu saproti, ko tas sevī ietver..
. Vai tas, ka tiki vaļā no trīcošām rokām, nedabonot uzlāzlāpīties, .
Vai kā manā gadījumā, tiki vaļā no apkaunojuma par uzvedību pālī. ..
. Vai tas, ka tiki vaļā no trīcošām rokām, nedabonot uzlāzlāpīties, .
Vai kā manā gadījumā, tiki vaļā no apkaunojuma par uzvedību pālī. ..
Lauris.R
Zinu cilvēkus, kuriem bija lielas problēmas ar alkoholu, un tad atmeta. Bet viņi tagad ir garlaicīgi darbaholiķi, bez jebkādas jautrības, un nedrīkst pat pus alu izdzert, citādi atkal viss sāksies.
Lauris.R
A es reizi pusgadā varu iedzert paris Mokas glāzītes un ir jau forši. Un vairāk un biežāk neprasās
Lauris.R
Man arī tā bija. Cerēju ka ar smēķēšanu tā pat būs, bet nekā
Lauris.R
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Labi labi. Ar kosmosa tehnoloģiju aparātiem tiešām neesmu metinājis...GatisGirdenis wrote: ↑02.10.2022, 15:15Man ir pilnībā regulējams igbt aparāts. Protams, ka spaidu. Ja tu zinātu kādus pigorus man brīžiem darbā jāveic, lai izvairītos no caurdeguma, tad saprastu, ka ap "ieroci" man problēmu nav. Arī problēmu nav ar acīm uz to brīdi novērtēt, kas notiek ar materiālu. Viegli varu nospaidīt ⅕ sekundi ar jebkādu regularitāti. Ar savu pusautomātu varu nometināt kaut metru uz 1mm (varbūt par 0.8, neatceros kas man garāžā) un, pietiekami maz sagriežot, knapi izies cauri.
Vienīgais, ko tas man norāda ir to, ka ar objektīvi viskontrolējamāko aparātu vari sametināt visprecīzāk attiecīgi situācijai - tu nemaz nezini detaļas ar kādām es metināju ar to TIGu un jau lecies pretī. Izskaidrošu - TIGs bija uzlikts pulsa režīmā, kur 5% no divām sekundēm bija ap 130amp (cik es parasti liktu metinot bez pulsa uz kādu 6mm materiālu) un pārējo laiku bija 10% no tiem 130amp, stiepli turēju jau uz materiālu un elektrodu mērķēju uz stiepli. Rezultātā - turi pogu un lēnām ej uz priekšu. Ja nebūtu tik sapuvis, būtu plikšķinājis ar roku 5x ātrāk.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Msh, cik tu reizes nedēļā lieto veļasmašīnu?
Vedu tikko sievu un meitu uz dārziņu, un secināju, ka siltumu salonā nepūš. Tikk kādu milimetru siltāks, nekā aukstais. Esmu bēdīgs par to.
Ventilatoru vairāk iekruķījot, ar sajūta, kā 20 gadus veca veļas mašīna. Ak ziema tāda nāk
Ventilatoru vairāk iekruķījot, ar sajūta, kā 20 gadus veca veļas mašīna. Ak ziema tāda nāk
Lauris.R