Vairāk būtu jāsatraucas par Rosļikova bandu, nevis Kariņu, JV un imaginārajām briesmu lietām ap viņiem. Ja tie cirvji tiks koalīcijā (Stabilitāte + LPV), tad draud reāli sūdi.
[Spams] VR6 smaguma centra izsvarošana ar suportiem
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Re: [Spams] VR6 smaguma centra izsvarošana ar suportiem
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Pārāk ļoti izklausās "mēs balsojam par Baidenu, jo viņš nav Trumps". Bet nu pox, tāpat baigi izcilo variantu nebija.
Bet nu jebal, LPV ir arī tas kristīgā repa sektants.
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Es vēl saprotu tos kas gāja balsot par šleseru - bet kur radās tie idioti, un tik lielā daudzumā, kas nobalsoja par jenotiem? Koronāmu saskatījušies pensionāri?ibumetiins wrote: ↑02.10.2022, 10:0650+ tūkstoši cilvēki balsojuši par šleseru, wtf. saprotu no kurienes lembergam nāk balsis, bet šlesers???
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
Jā? Kādi būs tie reālie sūdi? Jo sevišķi pie tā ka viss tas bars ir viens savstarpēji saistīts grupējums...
-
Protams, labāk lai visādi Rusļikveidīgie ar Gobzemu cieši sadodas rokās, un ar Šlesera buldozeru raujas taisnā ceļā Krievijas apskāvienos un veic etnisko tīrīšanu, lai PSRS plāns tiek novests līdz galam. Daudz labāks variants par par pašreizējiem rezultātie. 
Atvaino, bet ar tevi diskutēt par politiskajiem procesiem ir bezjēdzīgi. Interneta un reālās sadzīves "burbuļi" ir diametrāli pretēji, un ir skaidri redzams kurā tu dzīvo.
Atvaino, bet ar tevi diskutēt par politiskajiem procesiem ir bezjēdzīgi. Interneta un reālās sadzīves "burbuļi" ir diametrāli pretēji, un ir skaidri redzams kurā tu dzīvo.
-
Ja ar pusautomātu nevari aizaudzēt nelielu caurumu ko vari ar TIGu, tad tas tikai uzskatāmi parāda ar kuru aparātu tu metini ikdienā un ar kuru tu nehuja neesi metinājis, neko vairākGatisGirdenis wrote: ↑02.10.2022, 10:57Plika diršana. Tieši nesen metināju sarūsējušu zālespļāvēja pannu ar MIG un TIG. Sāku visu ar MIG, jo "quick and dirty", nonācu punktā kur tā panna bija tik sarūsējusi, ka aparāts uz mazāko jaudu izspridzināja caurumu, paņēmu TIGu un aizlēju 1*3cm caurumu bez problēmām ±5minūtēs.
Darbā bieži ir jātaisa ciet platas šķirbas, jo realitāte nav tik skaista kā CAD. Tas, ka tu nemāki, nenozīmē ka tā ir problēma citam. Problēma ir kad trāpi uz sieru pilnu ar vakuuma/spiediena burbuļiem - tad TIGs nestrādā, jā. Vieglāk visu izgriezt un sametināt pa jaunu nekā labot. Ja tas tiktu sametināts ar TIG, tas siers tur nebūtu radies - jābūt ellīgi pacietīgam, lai sataisītu milzīgus caurumus, jo TIGs pukst pie mazākās neērtības.
Izlabojot cauru materiālu ar MIG, realitātē netiek labots pilnīgi nekas - uzliec tikpat sierainu materiālu pa virsu un stulbi tici, ka problēmas sakne ir risināta.
Porainu metālu ar pusautomātu labo tāpat kā ar TIGu - izgriež vai iegriež un sametina. Pačukstēšu tev noslēpumu - poras rodas dēļ tā ka metināmajam metālam bija kaut kādi sārņi virsū - rūsa, eļļa, whatever - ja metina tīrus metālus, nekādu poru nav.
-
Interesanti par ko lielais politikas eksperts pats balsoja. 
-
fckns wrote: ↑02.10.2022, 14:43Protams, labāk lai visādi Rusļikveidīgie ar Gobzemu cieši sadodas rokās, un ar Šlesera buldozeru raujas taisnā ceļā Krievijas apskāvienos un veic etnisko tīrīšanu, lai PSRS plāns tiek novests līdz galam. Daudz labāks variants par par pašreizējiem rezultātie.
Jā, ir redzams kurā tu dzīvo - ar galvu smiltīs. Vienīgais iemesls kāpēc ar tevi es te vispār diskutēju - varbūt, nu VARBŪT tev kaut kas kādreiz, pēc n gadiem daleks. PSRS plāns šobrīd jau tiek novests līdz galam, jo šo teritoriju pārvalda tā pati vara kas pēdējos 77 gadus. Bet tu, muļķītis, tici ka ir labāk ja pie varas ir nevis šlesers, bet viņa draugs piekariņš. Jā, draugs, kaimiņš, utt. Tas biļetenu žūksnis kuru tu vakar paņēmi rokās - gandrīz visi ir savstarpēji saistīti - un atlikušie ir izgājuši caur valdošās sistēmas sietam kā valdošajai sistēmai nekaitīgi. Mēs dzīvojam prokremliskā valstī, patīk tev tas vai nē - bet tu, kā redzams, esi pavilcies uz tukšiem saukļiem kas reklamē "eiropeisko" demagoģiju - tieši tā, demagoģiju, jo kā rāda pēdējā pusgada notikumi, līdzšinējā valdība ir ar muti Briselē bet darbiem Maskavā. Tu, protams, esi piedūries uz to ka okupeklis tika nogāzts - bez poņas ka okupeklis ir tikai rīks musināšanai un provokācijām no "abām" pusēm [realitātē vienas puses] un ka arī kremlim lielkrievu šovinisms ir tikai rīks lai novērstu tautas masu uzmanību no pašmāju darbībām - līdzīgi kā gobzems šajās vēlēšanās valdībniekiem. Reku ļaunais gobzems savu ir panācis, jenotība pateicoties viņa cirkam ir guvusi labus panākumus, savu uzdevumu viņš ir izpildījis, attiecīgi viņš tagad var izstāties no partijas.
Tev ir jāsaprot, ka tur ir ļoti daudz partijas biedri, ģimenes locekļi, draugi, radi, kaimiņi, kolēģi valsts pārvaldē utt. Un, protams, sanāca diezgan kvalitatīva antivatņiku specoperācija.
Šlesers atņēma balsis Gobzemam.ibumetiins wrote: ↑02.10.2022, 10:0650+ tūkstoši cilvēki balsojuši par šleseru, wtf. saprotu no kurienes lembergam nāk balsis, bet šlesers???
Last edited by bigmac on 02.10.2022, 15:20, edited 3 times in total.
-
- Zem i plakan
Man ir pilnībā regulējams igbt aparāts. Protams, ka spaidu. Ja tu zinātu kādus pigorus man brīžiem darbā jāveic, lai izvairītos no caurdeguma, tad saprastu, ka ap "ieroci" man problēmu nav. Arī problēmu nav ar acīm uz to brīdi novērtēt, kas notiek ar materiālu. Viegli varu nospaidīt ⅕ sekundi ar jebkādu regularitāti. Ar savu pusautomātu varu nometināt kaut metru uz 1mm (varbūt par 0.8, neatceros kas man garāžā) un, pietiekami maz sagriežot, knapi izies cauri.msh wrote: ↑02.10.2022, 14:43Ja ar pusautomātu nevari aizaudzēt nelielu caurumu ko vari ar TIGu, tad tas tikai uzskatāmi parāda ar kuru aparātu tu metini ikdienā un ar kuru tu nehuja neesi metinājis, neko vairākPapīra plānuma metālu tu nesametināsi nesadedzinot ne ar ko. Bet savādāk - man pusautomātam ir nolikvidēts tas slēdzis kas pārslēdz starp 1 un 2 [tas ir "lielais" diapazons, mazais ir MIN <-> MAX] jo gadījās to nobeigt un lemonā nav nopērkami pietiekami spēcīgi slēdži - es metinu visu uz 2 MIN un nekāda problēma, vajag tikai saprast cik ilgi drīkst turēt loku - svaigu milimetrīgu bleķi metinot tā var nometināt kādu centimetru līdz jāatmetas ja negrib lai izdeg caurums, kamēr sarūsējušu bleķi aizaudzējot tas gar cauruma perimetru vispirms ir jāmetina ar ļoti īsiem šāvieniem.
Porainu metālu ar pusautomātu labo tāpat kā ar TIGu - izgriež vai iegriež un sametina. Pačukstēšu tev noslēpumu - poras rodas dēļ tā ka metināmajam metālam bija kaut kādi sārņi virsū - rūsa, eļļa, whatever - ja metina tīrus metālus, nekādu poru nav.
Vienīgais, ko tas man norāda ir to, ka ar objektīvi viskontrolējamāko aparātu vari sametināt visprecīzāk attiecīgi situācijai - tu nemaz nezini detaļas ar kādām es metināju ar to TIGu un jau lecies pretī. Izskaidrošu - TIGs bija uzlikts pulsa režīmā, kur 5% no divām sekundēm bija ap 130amp (cik es parasti liktu metinot bez pulsa uz kādu 6mm materiālu) un pārējo laiku bija 10% no tiem 130amp, stiepli turēju jau uz materiālu un elektrodu mērķēju uz stiepli. Rezultātā - turi pogu un lēnām ej uz priekšu. Ja nebūtu tik sapuvis, būtu plikšķinājis ar roku 5x ātrāk.
-
- VW: Mk2 Jetta 1.6
- Has thanked: 363 times
- Been thanked: 236 times
- Attachments
-
- WhatsApp Image 2022-10-02 at 15.44.22.jpeg (55.5 KiB) Viewed 721 times

-
- Zem i plakan
Par MIG brazing runājot - man kaut kas īsti nesanāk līdz galam. Dabūju daudz maz ok, bet noslīpējot paliek caurumi, nevaru pietiekami maz voltus nogriezt aparātam, lai būtu smuki. Pagaidu risinājums - uzliet ar MIG un pāriet pāri ar TIG.