msh wrote: ↑19.09.2022, 23:59
Teorētiski tavs viedoklis ir diezgan adekvāts, bet tam ir viena problēma - tā kā tu ar šādām diskusijām nenodarbojies, tad tu neesi pamanījis "robežu" sašaurināšanos un subjektivitāti. Konservatīvie diezgan sen par šito rietumu internetos cepas - Big Tech ar savu cenzūru pakāpeniski paliek arvien brutālāks - bet abstraktie un absurdie noteikumi tiek piemēroti izlases veidā - piemēram, tu vari ar drošu sirdi brutāli nodixst dajebkurā platformā dabisku ģimeni, kristietību, cilvēkus ar baltu ādas krāsu utml, un tev ar 98% varbūtību nekas nebūs - pamēģini darīt pretējo un tu nekavējoties atrausies - un pat nevajag to, pietiks tikai dalīties ar neērtām patiesībām.
Vispār, cik esmu redzējis dažādos subredditos un 4chan iet vaļā viss ko vēlies, iespējams tur ir mazāk LGHDTVšņiku un var kvalitatīvāk izklaidēties. Jo vinnē vai papis interneta batāliju, abos gadījumos jūties sūdīgi. Adrenalīna spaiks, kortizola spaiks, da nu nahuii to vajag
Es nevaru to pārbaudīt, jo nekad neesmu bijis Facebook, bet es esmu diezgan drošs, ka ja tu sāktu rakstīt, ka baltie ir "cracker, honky, white trash utt", tur arī būtu bans. Protams, tas ir tikai pieņēmums. Man šķiet, ka dzīvot ir kļuvis tik ērti un vienkārši, ka cilvēkiem ir daudz vairāk brīvā laika, lai meklētu un "risinātu" iedomātas problēmas. Ķip tur, punduru tiesības n shit. Un viskvēlākie tā sūda stūmēji internetā ir neveiksminieki pa dzīvi. Es nepazīstu nevienu veiksmīgu cilvēku, kam ir brīvs smadzeņu resurss un laiks, lai tērētu sevi uz tādiem sūdiem. Es vidējo aritmētisko taisnības cīnītāju iztēlojos kā 30gadīgu kaķutanti ar dead end karjeru, kurai patīk prokrastinēt pie datora un meklēt karus, kuros var vinnēt. Jo reālajā dzīvē, nevienā frontē, īsti nesanāk vinnēt. Plus, emocionālā inteliģence, kuras ļooooti daudziem trūkst.