Ja viņu noreportoja 5 personas - viņas visticamāk ir kreisās sniegpārsliņas. Lai vai ko esmu lasījis, ja tā nav kaut kāda rupja pārkāpšana, bet gan vienkārši viedoklis - nereportoju un neuzskatu, ka tas būtu jādara.fckns wrote: ↑18.09.2022, 22:58Lokālos "gudriniekus" moderē reģiona moderātori, un arī tikai tad ja X skaits cilvēku noreporto. "Viral" grupiņas jau pēta lielais Meta centrs un tur arī tiek pieskatīti.
Kas attiecas uz kokapstrādes darbinieka gadījumu - ja viņu noreportoja 5+ cilvēki, tad droši vien pats ir nopelnījies un tagad tēlo cietušo. Man personīgi ir slinkums iet un meklēt ko viņš ir uzrakstījis, lai varētu izteikt konkrētu viedokli. Bet zinot to ko viņš raksta kopš Kovidēras sākuma, man nav nekāds pārsteigums ka cilvēki viņu reporto un beigās tam nabaga moderatoram nekas cits neatliek kā čalim iesvērt atpūtas laiku no ētera.
[Spams] VR6 smaguma centra izsvarošana ar suportiem
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Re: [Spams] VR6 smaguma centra izsvarošana ar suportiem
-
- VW: Passat VR5 Syncro
- Has thanked: 273 times
- Been thanked: 145 times
Siguldai nav ne vainas, 90% no visām TA, ko esmu gājis, esmu gājis Siguldā. Vienīgi tagad pēdējās reizes, kad biju, baigās rindas (salīdzinoši). Laikam pārāk daudz rīdzinieku uzzinājuši par šo opciju
Bet tā jau vipār ja pats esi sakarīgs džeks, tad pretī arī būs sakarīgi džeki
-
- Zem i plakan
Bet nu ko es zinu - admini man piesprauduši "nicinošu" saukli
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
5 bija vienkārši skaitlis piemēram. Mums nav pieejama informācija par to, cik personas viņu noreportoja un ar kādu iemeslu. "Account flag" var būt pēc 5,10 vai 25 reportiem, algoritmu zin tikai un vienīgi Meta. Tikpat labi viņam vienkārši iesmēla reportu par dezinformāciju, harrasment vai citu iemeslu, tam nav tik būtiska nozīme. Manuprāt, pēc 5 reportiem, vēl nevajadzētu kontam būt noflagotam. Ir jābūt krietni vairāk, un ir nepieciešams konteksts lai saprastu ir/nav reportots pa tēmu. Tas, ka viņš stāsta ka "es jau neko TĀDU nēesmu rakstījis", vēl nenozīmē ka globālā kontekstā tā būtu patiesība.GatisGirdenis wrote: ↑18.09.2022, 23:01Ja viņu noreportoja 5 personas - viņas visticamāk ir kreisās sniegpārsliņas. Lai vai ko esmu lasījis, ja tā nav kaut kāda rupja pārkāpšana, bet gan vienkārši viedoklis - nereportoju un neuzskatu, ka tas būtu jādara.
Es arī nereportoju indivīdus kas raksta pilnīgi mēmu sūdu FB/Instagram/Twitter. Lai viņi izpaužas, viedokļu dažādībai jābūt. Visādas "vakcīnrealitātes" un citas kaitnieciskās grupas jau ir cita opera.
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Protams ka nopelnījos. Viens lielkrievu šovinists pontoja komentāros "latvija takaja maļenkaja, maskva takaja boļšaja, 20 miļjoni, blablabla". Un es uzdevu īsu jautājumu. Iepazīsties - naida runa. Jautājums tikai kurš no tiem vārdiem ir tā naida runa...fckns wrote: ↑18.09.2022, 22:58Lokālos "gudriniekus" moderē reģiona moderātori, un arī tikai tad ja X skaits cilvēku noreporto. "Viral" grupiņas jau pēta lielais Meta centrs un tur arī tiek pieskatīti.
Kas attiecas uz kokapstrādes darbinieka gadījumu - ja viņu noreportoja 5+ cilvēki, tad droši vien pats ir nopelnījies un tagad tēlo cietušo. Man personīgi ir slinkums iet un meklēt ko viņš ir uzrakstījis, lai varētu izteikt konkrētu viedokli. Bet zinot to ko viņš raksta kopš Kovidēras sākuma, man nav nekāds pārsteigums ka cilvēki viņu reporto un beigās tam nabaga moderatoram nekas cits neatliek kā čalim iesvērt atpūtas laiku no ētera.

Atšķirībā no tevis, kas tiešām man regulāri viskautko piedēvē paša izdomātu, es vienkārši vērtējot pēc tā, pret ko tu esi, sagrupēju tevi ar taviem domubiedriemfckns wrote: ↑18.09.2022, 23:01Es saprotu, ka tev iztēle strādā, bet varbūt tu varetu beigt izdomāt lietas, kurām nav seguma? Es neesmu ne reizi izteicis publisku atbalstu ne taviem "marksistu teroristiem", ne arī džihādistiem, ne citiem taviem "ienaidniekiem". Ieteiktu tev atpūsties no interneta, 10+ gadu pieredze troļļošanā neko labu tev nav nesusi. Tu jau Notepad laikā parādīji, ka esi āksts.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- VW: Mk2 Jetta 1.6
- Has thanked: 363 times
- Been thanked: 236 times
Nez manam kontentam jau pusgadu ir low priority, jo zukerbergu nosaucu par krūtsgalus nīstošu kuces dēlu.
Bet tā, loģiski ka vārds čurka ir "bana" vērts. Pasaki to kādai "čurkai" sejā, nevis raksti sviestu slēpjoties aiz interneta aizsega.
Bet tā, loģiski ka vārds čurka ir "bana" vērts. Pasaki to kādai "čurkai" sejā, nevis raksti sviestu slēpjoties aiz interneta aizsega.

-
Neko nezinu - manā galā to vārdu lieto kā vispārīgu apzīmējumu cilvēkiem kas nākuši tur no tā āzijas vidienes reģiona. Kā tad lakoniski apzīmēt turieniešus?

-
- VW: Mk2 Jetta 1.6
- Has thanked: 363 times
- Been thanked: 236 times
jā jā, ieslēdz muļķi kad tas tev ir izdevīgi

-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Metai neinteresē no kādiem pāķiem tu esi. Noteikumi visiem ir vienādi, un vārds "čurka" noteikti vairs nav nekas "vispārīgs"
-
Kā tas ir - "nav vispārīgs"? Pēc vārda pielietojuma labi redzams ka netiek apzīmēta kāda maza grupiņa
Bet mani nepārsteidz ka tu meties aizstāvēt kaut kādu kreisu figņu - tas ir tieši tas ko es pieminēju pusduci postu iepriekš.
P.N. Vai zināji ka termins "naida runa" ir padomijas komunistu izdomāts un ieviests?
P.P.N. Pamēģini pamatot kā mans jautājums satur "naida runu"
Es vēl saprastu ja tur būtu "rasisms", to tur varētu mēģināt aiz garām zaķa ausīm pievilkt, bet kur tur "publiska runa kas izpauž naidu vai aicina uz vardarbību"? 
P.N. Vai zināji ka termins "naida runa" ir padomijas komunistu izdomāts un ieviests?
P.P.N. Pamēģini pamatot kā mans jautājums satur "naida runu"
-
- Zem i plakan
Meanwhile Secinājums - kontekstam ir nozīme. Facebook algoritms izskatās vienkāršs - cilvēki reporto? satur nepatīkamu vārdu? šito dzēšam un nemaz neļaujam pārsūdzēt.
-
Ā, un vispār

Kaut kāds indivīds ar izdomātu vārdu un viltus profilu [kurš jau ir dzēsts] tur troļļoja kaut kādu sūdu, bet "pareizo" sūdu [man liekas ka tur bija atkal LGBTWTF tēma un viņš tur stūma homofīliskus tekstus], es viņam uzrakstīju šito, un dabūju septiņas dienas - tā esot apcelšana. Visi tie kreiso kontrolēto platformu "noteikumi" ir tikpat objektīvi kā būtu šī foruma moderi ja tevi izbanotu par to ka tev ir mersis...
Tur tie mani seši vai septiņi "pārkāpumi" tev varētu nelikties absurdi tikai tāpēc ka tu esi komjaunietis kurš jau ir ticis pietiekami dziļi iemērkts woke spainī...
- protams ka tā nav. Jebšu - visi ir vienlīdzīgi, bet ir cilvēki kas ir vienlīdzīgāki par citiem. Reku pirmais posts par ko atrāvos banānu, pagājušā gada nogalē

Kaut kāds indivīds ar izdomātu vārdu un viltus profilu [kurš jau ir dzēsts] tur troļļoja kaut kādu sūdu, bet "pareizo" sūdu [man liekas ka tur bija atkal LGBTWTF tēma un viņš tur stūma homofīliskus tekstus], es viņam uzrakstīju šito, un dabūju septiņas dienas - tā esot apcelšana. Visi tie kreiso kontrolēto platformu "noteikumi" ir tikpat objektīvi kā būtu šī foruma moderi ja tevi izbanotu par to ka tev ir mersis...
-
- VW: zaļonka
- Has thanked: 158 times
- Been thanked: 61 times