[Spams] VR6 smaguma centra izsvarošana ar suportiem
Re: [Spams] VR6 smaguma centra izsvarošana ar suportiem
Veļas mašīna ir statusa radītājs. Latvijā dzīvojot, labāk pirkt jaunu, ne vēlāk, kā pēc 3 gadiem.
Lauris.R
FB principa ir lietojams lai sekotu līdzi kultūras pasākumiem un lai pasmietos par komentāriem un laiku pa laikam nopirktu lētu sūdu no marketplace!
Komentēt nav jēga!
Komentēt nav jēga!
ja es atbildu, citējot Jūs, fotuma biedr, tad arī esmu foe, vai Jūs redziet ?
Nesaprotu, kamdēļ, vispār, jauns "jūzeris" jāfoē
Lauris.R
-
- VW: Passat VR5 Syncro
- Has thanked: 273 times
- Been thanked: 145 times
Tās varbūt ir kaut kādas konkrētu modeļu īpatnības. Man mājās arī ir 20 gadīga Electrolux veļene, savā laikā bijiusi no dārgā gala, viņai arī pulveris skalojas iekšā tikai pie bākas uzpildes un attiecīgi ar auksto ūdeni.msh wrote: ↑01.09.2022, 11:28Par jauna tā ir, ne par veca. Mūsdienās tak ar veļasmašīnām cenšas glābt pasauli, tāpēc rezultāts ir tas pats kas ar jaunu dīzeli - kur tas, kas pamatā ir vienkāršs kā cirvis, ir samudrīts līdz nepazīšanai. Es biju šokā ieraugot ka pēc manas iepriekšējās mazgāšanas puse veļaspulvera palikusi atvilktnē - izrādās ka te veļaspulveri skalo iekšā ar auksto ūdeni nevis ar jau uzsildīta ūdens cirkulāciju - noteikti lai ietaupītu kripatu elektrības. Noteikti tās veļasmašīnas darbībā ir arī vēl citas foršas īpatnības![]()
-
- VW: Gāze/PURVCIEMS/Maiņa
- Has thanked: 283 times
- Been thanked: 576 times
Man šķiet, ka veļasmašīna noteikti ir viena no tām lietām, kurai par pieņemamu naudu maksimāli maz vajag pist smadzeni. Šitik dziļi iedziļinoties katrā sūdā var saiet sviestā.
Mana recepte - pērc zemā gala tehniku, jo viņas visas šobrīd ir viens un tas pats sūds, tikai lētajai ir mazāk kam sačakarēties, jo tur nav bluetooth vadība un kvantu pipelizators. Visa tehnika ko esmu nopircis ar tādu filozofiju, strādā jau 8 gadus, kas tuvojas man pieņemamam eskpluatācijas termiņam.
Mana recepte - pērc zemā gala tehniku, jo viņas visas šobrīd ir viens un tas pats sūds, tikai lētajai ir mazāk kam sačakarēties, jo tur nav bluetooth vadība un kvantu pipelizators. Visa tehnika ko esmu nopircis ar tādu filozofiju, strādā jau 8 gadus, kas tuvojas man pieņemamam eskpluatācijas termiņam.
-
Varbūt esmu kļuvis vecs, bet man šķiet, ka reiz sensenos laikos, pērkot dārgāku veļasmašīnu, tu piemaksāji par stingrāku korpusu, labāku skaņas izolāciju, lielākiem gultņiem, utt., bet mūsdienās pērkot dārgāku veļasmašīnu (un ne tikai) sanāk piemaksāt tikai par funkcijām, kuras ir kruti, bet tu viņas lietosi tikai 3x pēc viņas nopirkšanas. 
neesi savam C5 priekšā mainījis atsperes ?zipo93 wrote: ↑01.09.2022, 20:40Varbūt esmu kļuvis vecs, bet man šķiet, ka reiz sensenos laikos, pērkot dārgāku veļasmašīnu, tu piemaksāji par stingrāku korpusu, labāku skaņas izolāciju, lielākiem gultņiem, utt., bet mūsdienās pērkot dārgāku veļasmašīnu (un ne tikai) sanāk piemaksāt tikai par funkcijām, kuras ir kruti, bet tu viņas lietosi tikai 3x pēc viņas nopirkšanas.![]()
Man gribas uzlikt standarta atsperes, bet 100% zinu, ka sanāks kkāds kroplis, jo piedāvājas aptuveni 1000000 varianti,
Lauris.R
-
Neesmu. Bet vai tad katalogā pēc PR kodiem nevar atrast īstās? Man būtu kaut kad jāapmaina aizmugurējās, bet man viņam ir sports suspension, kuram vispār īsti nevar dabūt atsperes. Vienīgais variants it kā ir kkādas Eibach sēdinātās, bet tad jāņem komplekts visas 4, lai nav kroplis
Re kur savējam sameklēju 5 minūtēs: Pirmais skatos re kur mans kods 1BE
Tālāk vot re kur nākamais kods 0JK
Un iegūstu atsperes kodu 8D0411105FJ, kuru nopirkt nekur nevar
-
Nu, mēs pārvēršamies par oldfartiem. Bet tas, ko tu aprakstīji nav attiecināms tikai uz veļasmašīnām...zipo93 wrote: ↑01.09.2022, 20:40Varbūt esmu kļuvis vecs, bet man šķiet, ka reiz sensenos laikos, pērkot dārgāku veļasmašīnu, tu piemaksāji par stingrāku korpusu, labāku skaņas izolāciju, lielākiem gultņiem, utt., bet mūsdienās pērkot dārgāku veļasmašīnu (un ne tikai) sanāk piemaksāt tikai par funkcijām, kuras ir kruti, bet tu viņas lietosi tikai 3x pēc viņas nopirkšanas.![]()
-
Čomam kā darba mašīnu iedalīja jaunu Octavia, tās ir šausmas, pakaļas durvis vienā pusē stāv 5mm uz āru, uz fikso uzmetot aci izskatās, ka būtu sista. Vadītāja sēdekļa, sēžamdaļas bolsteris jau ir sūdā, gandrīz caurums pie 30kkm. Un viņš nav kurjers, kas kāpj iekšā ārā mašīnā nonstop. Iesēžas un brauc pa šoseju. Pizdu, es labāk braucu ar depreciated veciem, kvalitatīviem auto.
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Ja tas ir darba auto, tad pa lielam pajāt. Ja tas ir privātais auto, tagad ir obidna.
Tagad draudzenes famīlija meklē sev jaunu ikdienas auto lai nomainītu šrotello-spec mk5 vagonu. Mēģināju palīdzēt, mani pasūtīja nuhaj un ir iedeguši uz Peugeot 2008. Es saprotu, ka ne visiem nauda spiež kabatas, bet ir automarkas no kurām vienkārši ir jāturas pa gabalu.
Tagad draudzenes famīlija meklē sev jaunu ikdienas auto lai nomainītu šrotello-spec mk5 vagonu. Mēģināju palīdzēt, mani pasūtīja nuhaj un ir iedeguši uz Peugeot 2008. Es saprotu, ka ne visiem nauda spiež kabatas, bet ir automarkas no kurām vienkārši ir jāturas pa gabalu.
-
- VW: Mk2 Jetta 1.6
- Has thanked: 363 times
- Been thanked: 236 times
Kkad kārtīgi ieseksoju longo piedāvājumā esošu kkadu pežo vai reno krossoveru, seksīgi brūnā krāsā ar seksīgi brūnu ādas salonu. Kkas līdzīgs esošajiem Toyota mini crossoveriem.
Līdz pavasarim jāizvelk ar shit econobox daily, pēctam varēs pasapņot par random econobox shitwagenu.
Līdz pavasarim jāizvelk ar shit econobox daily, pēctam varēs pasapņot par random econobox shitwagenu.

-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Precīzi. Piemirsi vēl centrifūgas apgriezienus, kas bija galvenā uz aci redzamā atšķirība.zipo93 wrote: ↑01.09.2022, 20:40Varbūt esmu kļuvis vecs, bet man šķiet, ka reiz sensenos laikos, pērkot dārgāku veļasmašīnu, tu piemaksāji par stingrāku korpusu, labāku skaņas izolāciju, lielākiem gultņiem, utt., bet mūsdienās pērkot dārgāku veļasmašīnu (un ne tikai) sanāk piemaksāt tikai par funkcijām, kuras ir kruti, bet tu viņas lietosi tikai 3x pēc viņas nopirkšanas.![]()
Šitentajam samsūdam ir funkcija - nospied un pieturi divas pogas un uz ekrāna parāda kļūdu kodus, ja tādi ir, un tos var skanēt ar Samsung Smart Washer appeni telefonā un tad proga pasaka kas un kā. Bļed, veļasmašīna stāv, nedarbojas bet nekādu kļūdu arī nav...
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...