Man visi ir oem displeji, man liekas, ka vairāk tas gaišums atkarīgs no tā cik precīzi polarizers (vai kāds no pārējiem slāņiem) uzlīmēts. Jo tiem otriem gaišajiem no sāna (caur šofera logu) skatoties arī ir patīkams kontrasts. Fonts gan jau vairāk no paša paneļa un tur neko nevar padarīt.fckns wrote: ↑01.08.2022, 12:17Displeju tonis baigi atkarīgs kā trāpa uz ražošanas ceha. Mana B5 spido vēl bija OEM displejs un fonts bija tumšs, senča B5 bija chinesium displejs un bija viegli sarkans fons. Pieņemu ka displeji pa visu VAG līniju bija caurmērā vienādi, atšķirās plate/konektors.
Cik grūti/viegli spēlēties ar tiem spido? Es kko pamēģināju ar B5 donora spido, apnika un izmetu musarā.![]()
Neesmu pats vēl skatījies, bet nefmoto spidometra faili jau ir definēti - pašlaik lielākā lieta ko gribu izdarīt ir, lai kruīza lampa deg, kad reāli strādā, nevis pie ieslēgta slēdža. Tā kā sporcauto - varētu noņemt arī centrējumu temperatūrai (laikam ±10°c robežās nenoiet no vidus) un degviela laikam arī bija centrēta.
Laikam km to empty arī varēja uzlikt un ka tikai adatas deg arī. Needle sweep bija kaut kāds čakars, būtu interesanti, bet tas tā mazāk. Welcome teksts ir populārs.
TL:DR