GG. wrote: ↑18.07.2022, 19:52
Tava lielākā problēma ir tāda, ka domā, ka zini visu par citiem. Es 90% reižu eju skati ārpus Rīgas, jo es to ieplānoju brīvākā dienā. Man labāk patīk pavizināties liekus kilometrus, kā stāvēt rindā. Man patīk Siguldas, Jelgavas, Jūrmalas TA stacijas.
Mersim neko nav jāmodificē, tur viss ir labi.
Golfam, kuram tika pacelta jauda divreiz, un tika nomainīts viss lai "saglabātu vadāmību", viss tika korekti ierakstīts projektā un neviena lieka jautājuma neradās. Sliņķiem un umņikiem, kas cer savu neizdarību kompensēt ar klaigām internetā, iespējams, iet švakāk.
Nevajag stāstīt pasakas

Nē, golfam tika ielikts standarta ABFs - jā, priekš konkrētās mašīnas 2x lielāks cipars, bet priekš motora necik un priekš konkrētā modeļa arī apmēram necik - starp GTI 16v un G60. Un saliktas parastas otrā golfa bremzes. A tu paņem pacel tam ABFam jaudu divas reizes un tad parunā šitos gudros tekstus par sliņķiem un umņikiem...

Varu saderēt ka sistēma tev pat nepiedāvās citu variantu kā būt "sliņķim un umņikam" - jo ja tu uzbāzīsies kādam "eu, vec, man ir 300 zs!", tev gan jau atbildēs" piedod vecais, motora jaudu nosaka pēc koda un tev ir ABF, tātad 150 zs!" - un jebkurā gadījumā tev būs motortelpa ar gliemezi, lielu kūleri un spīdīgām trubām ko ieraugot dižās pilsētas apskates rūķīsiem sacelsies un tie ņems to golfu trijatā priekšā, neatkarīgi no tā, cik zirguspēki tev pasē ierakstīti. Un ja tu gribēsi uzlikt tiem 300 zs atbilstošas bremzes - nu jā, tās tu uz apskati ņemsi nost, kā kārtīgs sliņķis un umņiks...