Man garšo alus kam ir izteikta zirga deķa garšaBobiks wrote: ↑12.07.2022, 21:43Varbūt tā arī ir. Velo sportistu, mehu un citu saistību cilvēku aprindās to gan sauc par rotoriem. Izklausās profesionāli, īsi un saprotami.
"Virsdeķis" gan izklausās pēc garas un tievas bieza linu auduma strēmeles, ko senie latviešu dzimtzemnieki lika uz zirgu ratu riteņiem, lai ilgāk tos saglabātu jaunus un skaistus.
[Spams]Ar R32 vest cementu uz stroiku
-
- VW: Mk2 Jetta 1.6
- Has thanked: 363 times
- Been thanked: 236 times
Re: [Spams]Ar R32 vest cementu uz stroiku

-
- VW: Mk2 Jetta 1.6
- Has thanked: 363 times
- Been thanked: 236 times
Tagad domāju. Skaidrs ka izpildīties es diezvai spēšu vienītī, bet ir pārliecība ka vismaz izjaukt un pārlasīt 8v dzinēju es spēšu, lai arī viss ko daru ar auto praktiski tiek darīts pirmoreizmsh wrote: ↑12.07.2022, 22:06Drošinātāju kaste jau nediktē citas lietas - nekas netraucē lietot kopā ar jauno drošinātāju kasti veco paneli un/vai veco stūres kolonnu/slēdžus - tīrs lodēšanas jautājums.
Es no sākuma, pārejot uz jauno drošinātāju kasti, arī biju noskaņojies saglabāt veco stūres kolonnu un slēdžus - bet tad man gadījās šrotā izrakt un pa piecīti ieķert B3 pastētes kruīza slēdzi un tur vairs nebija jautājumu ko darīt. Slēdzis uz kolonnas vispār ir labāka vieta - nav jānovērš acis no ceļa lai nospiestu.
Vienkārši čoms atmeta bildi no Igaunijas pierobežā esoša šrota. Usa mk3 ar ABA. Tagad domāju vai veikt dziļāku izpēti vai nē. Skaidrs, ka piķis vairs ilgi nebūs, tāpēc varbut varētu nodrošināties ar visu swapu jau tagad.
Un nē, avareikas aiz stūres ir ārkārtīgi neērti.

Avareikas un tauriti normāli dzīvojot vajag tikai uz apskati! Manis pēc tas abas pogas varētu būt arī bagāžniekā
Nu labi - izbraucot no LV avareikas vajag bieži! Latvijà tikai kad iebrauc grāvi, pārsit riepu un tamlīdzīgi! Aa un protams kad gribi noparkoties!
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Ko tad tu ārpus Latvijas dari ar avareikām? 
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
Priekš 2.0 8v ir nozīme likt lielāku radiatoru par 525 vai ar to pašu pietiek? Vecais sācis sulot un iespējams būs jāmaina
Uz bāņa un citām daudz joslu šosejām parasti kad priekšā veidojas korķis vai kas tāds visi slēdz avareikas! Lai uz simtdivsimt braucošie arī var sadzesties
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Gaumes jautājums. Lielāks radiators nozīmē lielāku rezervi. Tā kā man ir B3 pastētes platākais radiators kopā ar dubulto propelleri, es varu bez iespringuma lietot karsto termostatu, visu cauru gadu, un motora temperatūra ir stabila jebkādā apkārtējās vides temperatūrā.
Tavā gadījumā gan ir cita lieta - tev jāliek kaut kas kam izvads ir kreisajā pusē, pieņemot ka neesi atmetis domu par kondišu...
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
Melnajai jettai nav un nebūs kondiška, bet biķerniekos gan ir plānots iebraukt.
-
- VW: Golf 3, 1.8 Mono
- Has thanked: 221 times
- Been thanked: 103 times
manā bērnībā (t.i. pirms 10-15 gadiem) jau par skūteriem sauca gan kā mopēdus, tā arī skrejriteņusmsh wrote: ↑12.07.2022, 20:28Kā jau mikimausis saka - tu esi uzrāvies uz to, uz ko mūsdienās mēdz uzrauties tie kas ne sevišķi labi pārzina angļu valodas nianses bet kam patīk lietot no tās atvasinātus barbarismusŠai dabas parādībai vislabākais piemērs ir tas fiasko ar vārdu "skūteris"; tu varbūt esi par jaunu lai atcerētos ka to vārdu ievazāja lai stilīgi atšķirtu rietumu motorollerus no padomju savienībā ražotajiem - bet dažus gadus atpakaļ, piepeši, hujaks, par "skūteriem" piepeši sāka saukt skrejriteņus, konkrētāk, elektriskos - pie šī sajukuma lietojot visādus barbarismus esam nonākuši tādu kā tu dēļ, kas nevēlas deldēt klaviatūru un lietot barbarismu pilnībā
- attiecīgi rakstot "motor-skūteris", "kik-skūteris" vai "elektriskais kik-skūteris"...
![]()
-
gribas dabūt nost splatteri un nokrāsot golfu Mistera Bīna mini krāsās (zaļš ar melnu pārsegu)
lēnām vispār pāriet prieks braukt ar golfu, jaunības trakums laikam garām, daudz vairāk izbaudu draudzenes škodu
lēnām vispār pāriet prieks braukt ar golfu, jaunības trakums laikam garām, daudz vairāk izbaudu draudzenes škodu
-
es pieņemu ka splatteri nekad nedabūt pietiekami nost, lai būtu līdzena virsma priekš normālas, spīdīgas krāsas. kā vispār to raptorveidīgo krāsas efektu iegūst? (neizmantojot raptor)
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Uzliec standarta (kaut vai gti) piekari, samaini motoru uz kādu klusāku (arī pilnu izpūtēju) un nebūs jau vairs diži tālu no škodasibumetiins wrote: ↑13.07.2022, 13:28gribas dabūt nost splatteri un nokrāsot golfu Mistera Bīna mini krāsās (zaļš ar melnu pārsegu)