Un pat nepienāca aiznākamais gads
[Spams]Ar R32 vest cementu uz stroiku
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Re: [Spams]Ar R32 vest cementu uz stroiku
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Es pats šokā.
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Uz riepu fona ričuka virsdeķi negribas saukt par riepu, līdzīgi kā uz bremžu disku fona ričuka ripulīšus arī negribas saukt par diskiem...
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- VW: zaļonka
- Has thanked: 158 times
- Been thanked: 61 times
riepiņa? veloriepa?
Par velo bremžu diskiem tev ir taisnība, tie ir nevis DISKI bet gan ROTORI
Brūnie saloni ir mana vājība
Kāpēc rotori?
Ir dzirdēts ka arī vieglajiem bremžu diskus angliski par rotoriem sauc? Nav tas pats joks!?
Vispār gribēju pasūdzēties ka apskates rūķītis pārsprieda bremžu trubu! Bet bremžu truba atteicās brīdi, kad man palūdza nospiest bremzes, lai apskates rūķītis redz vai spīd bremžu gaismiņas!
Tas bremžu trubas nebija baigi skaistas bet cik māniju nebija arī tik bēdīgas lai ar steigu mainītu! Izņemot to vienu vietu virs bākas kuru neredzēju, tur bija kapi un tur arī pārsprieda!
Bet tagad ar t3 busu var normāli burnout taisīt par cik bremzējas tikai priekšējie “riteņi” nezinu tagad pareizo terminu
Tas bremžu trubas nebija baigi skaistas bet cik māniju nebija arī tik bēdīgas lai ar steigu mainītu! Izņemot to vienu vietu virs bākas kuru neredzēju, tur bija kapi un tur arī pārsprieda!
Bet tagad ar t3 busu var normāli burnout taisīt par cik bremzējas tikai priekšējie “riteņi” nezinu tagad pareizo terminu
-
Lielāko daļu no tā mk3...
Motors, vadi, vadības bloks - pieņemot ka runa ir par džetu, tur jau ir lielā bloka motors, tad ja tev nav vēlmes likt citu kārbu, tad kārba atkrīt, ja gribas lietot mk3 kārbu, tad skaties vai būs pareizās pusasis - ja džetā ir stūres pastiprinātājs, vai ja ir doma to likt, tad tam ABA jābūt nokomplektētam ar pastiprinātāja sūkni [motoriem ar celiņsiksnu pastiprinātāja sūknim cits ass garums], bonusā var paņemt padeves trubu - pieņemot ka džetā jau nav šprice, trubas un bāku ar sūkni - kaut kas jādara ar izpūtēju ja vien iekšā jau nav adekvāts izpūtējs [mk3 izpūtējs bez pārbūves zem mk2 nederēs] - tad vēl kaut kas jāizdomā attiecībā uz filtra kasti; neskatoties bildes un detaļu kodus izteikšu minējumu ka vajag kasti no Seat Toledo AFT un varbūt 1.9 TDI [MAFs tam ABA tak bija?
Teorētiski tos vadus priekš CE1 var pārtaisīt, no praktiskā viedokļa varbūt labāk to mašīnu pārtaisīt uz CE2. Lai to izdarītu vajadzēs vēl no tā mk3 drošinātāju kasti - un, ja gribas saglabāt visu kas panelī esošo, pārējo mk3 buntu [kas nav motors - un mazais četru vadu buntiņš kas ir daļa no apkaas lukturu bunta, kas iet uz bāku - jo ja tev ir karbulis, tev nav sūkņa vadu] štekerus ko pielodēt esošo CE1 štekeru vietā. Ja gribas iziet uz pilnu CE2 lietu ielikšanu, tad vajag stūres kolonnu un slēdžus no mk2 CE2/B3 pastētes - vadi šīm pozīcijām derēs no mk3 - drošinātāju kastei jebkurā gadījumā vajadzēs mk2 CE2 specifisko kronšteinu - plaukts kas drošinātāju kastei priekšā arī būs vajadzīgs, bet sākotnēji bez tā var iztikt, CE1 plaukts arī uzliekas, tik nevar ielikt vietā to kastīti kas aizsedz drošinātāju kasti.
P.N. Ja ir interese, var izdomāt kaut kādu ciparu un notirgot mk2 CE2 spidometra ar MFA komplektu + stūres kolonnu ar slēdžiem + drošinātāju kastes kronšteinu, un tos grabuļus šajā nedēļas nogalē pat aizvest līdz dižajai pilsētai...
Last edited by msh on 12.07.2022, 20:29, edited 1 time in total.
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Paldies, paldies.
Pa lielam šobrīd svarīgi ir savest kārtībā sīkumus pirms TA ( Pārdevējs pat pacentās viņus uzskaitīt
-
Kā jau mikimausis saka - tu esi uzrāvies uz to, uz ko mūsdienās mēdz uzrauties tie kas ne sevišķi labi pārzina angļu valodas nianses bet kam patīk lietot no tās atvasinātus barbarismus
-
- VW: Mk2 Jetta 1.6
- Has thanked: 363 times
- Been thanked: 236 times
Rezpekt i uvazhuha. Prieks ka atbīdijies no pseidointelektuālas paraolimpisko velo tēmasmsh wrote: ↑12.07.2022, 20:18Lielāko daļu no tā mk3...
Motors, vadi, vadības bloks - pieņemot ka runa ir par džetu, tur jau ir lielā bloka motors, tad ja tev nav vēlmes likt citu kārbu, tad kārba atkrīt, ja gribas lietot mk3 kārbu, tad skaties vai būs pareizās pusasis - ja džetā ir stūres pastiprinātājs, vai ja ir doma to likt, tad tam ABA jābūt nokomplektētam ar pastiprinātāja sūkni [motoriem ar celiņsiksnu pastiprinātāja sūknim cits ass garums], bonusā var paņemt padeves trubu - pieņemot ka džetā jau nav šprice, trubas un bāku ar sūkni - kaut kas jādara ar izpūtēju ja vien iekšā jau nav adekvāts izpūtējs [mk3 izpūtējs bez pārbūves zem mk2 nederēs] - tad vēl kaut kas jāizdomā attiecībā uz filtra kasti; neskatoties bildes un detaļu kodus izteikšu minējumu ka vajag kasti no Seat Toledo AFT un varbūt 1.9 TDI [MAFs tam ABA tak bija?]. Tālāk vēl radiators - ja tas motors ir no mašīnas bez kondiša, ar trubu galiem labajā pusē, tad no problemo, ja kreisajā, tad vai nu vajag toledo TDI/ABF radiatoru, vai mainīt/pārtaisīt trubas lai skatās uz otru pusi - ja mainīt, tad meklēt no bezkondiša mk3/B4 AEK/AFT, tik tur nāksies griezt un piestukāt gabalu kas iet uz sūkni un eļļas siltummaini, jo 1.6 nav tā siltummaiņa. Par mazo viena propellera ventilatoru nezinu, man tāda nav, ja izmantot divus propellerus, tad vajag plāno ventilatoru no vēlīna B3 [B4 par augstu] savādāk ģenerators tur sanāk bik par tuvu propelleriem.
Teorētiski tos vadus priekš CE1 var pārtaisīt, no praktiskā viedokļa varbūt labāk to mašīnu pārtaisīt uz CE2. Lai to izdarītu vajadzēs vēl no tā mk3 drošinātāju kasti - un, ja gribas saglabāt visu kas panelī esošo, pārējo mk3 buntu [kas nav motors - un mazais četru vadu buntiņš kas ir daļa no apkaas lukturu bunta, kas iet uz bāku - jo ja tev ir karbulis, tev nav sūkņa vadu] štekerus ko pielodēt esošo CE1 štekeru vietā. Ja gribas iziet uz pilnu CE2 lietu ielikšanu, tad vajag stūres kolonnu un slēdžus no mk2 CE2/B3 pastētes - vadi šīm pozīcijām derēs no mk3 - drošinātāju kastei jebkurā gadījumā vajadzēs mk2 CE2 specifisko kronšteinu - plaukts kas drošinātāju kastei priekšā arī būs vajadzīgs, bet sākotnēji bez tā var iztikt, CE1 plaukts arī uzliekas, tik nevar ielikt vietā to kastīti kas aizsedz drošinātāju kasti.
P.N. Ja ir interese, var izdomāt kaut kādu ciparu un notirgot mk2 CE2 spidometra ar MFA komplektu + stūres kolonnu ar slēdžiem + drošinātāju kastes kronšteinu, un tos grabuļus šajā nedēļas nogalē pat aizvest līdz dižajai pilsētai...
Vēlme saglabāt ce1 tikai un vienīgi tāpēc ka avareikas paliek uz paneļa.

-
- VW: zaļonka
- Has thanked: 158 times
- Been thanked: 61 times
Varbūt tā arī ir. Velo sportistu, mehu un citu saistību cilvēku aprindās to gan sauc par rotoriem. Izklausās profesionāli, īsi un saprotami.msh wrote: ↑12.07.2022, 20:28Kā jau mikimausis saka - tu esi uzrāvies uz to, uz ko mūsdienās mēdz uzrauties tie kas ne sevišķi labi pārzina angļu valodas nianses bet kam patīk lietot no tās atvasinātus barbarismusŠai dabas parādībai vislabākais piemērs ir tas fiasko ar vārdu "skūteris"; tu varbūt esi par jaunu lai atcerētos ka to vārdu ievazāja lai stilīgi atšķirtu rietumu motorollerus no padomju savienībā ražotajiem - bet dažus gadus atpakaļ, piepeši, hujaks, par "skūteriem" piepeši sāka saukt skrejriteņus, konkrētāk, elektriskos - pie šī sajukuma lietojot visādus barbarismus esam nonākuši tādu kā tu dēļ, kas nevēlas deldēt klaviatūru un lietot barbarismu pilnībā
- attiecīgi rakstot "motor-skūteris", "kik-skūteris" vai "elektriskais kik-skūteris"...
![]()
"Virsdeķis" gan izklausās pēc garas un tievas bieza linu auduma strēmeles, ko senie latviešu dzimtzemnieki lika uz zirgu ratu riteņiem, lai ilgāk tos saglabātu jaunus un skaistus.
Brūnie saloni ir mana vājība
-
Drošinātāju kaste jau nediktē citas lietas - nekas netraucē lietot kopā ar jauno drošinātāju kasti veco paneli un/vai veco stūres kolonnu/slēdžus - tīrs lodēšanas jautājums.
Es no sākuma, pārejot uz jauno drošinātāju kasti, arī biju noskaņojies saglabāt veco stūres kolonnu un slēdžus - bet tad man gadījās šrotā izrakt un pa piecīti ieķert B3 pastētes kruīza slēdzi un tur vairs nebija jautājumu ko darīt. Slēdzis uz kolonnas vispār ir labāka vieta - nav jānovērš acis no ceļa lai nospiestu.
Nu huiz! Šķērsām ejot vieglāk nospiest pie radio nevis balstīties cauri stūreimsh wrote: ↑12.07.2022, 22:06Drošinātāju kaste jau nediktē citas lietas - nekas netraucē lietot kopā ar jauno drošinātāju kasti veco paneli un/vai veco stūres kolonnu/slēdžus - tīrs lodēšanas jautājums.
Es no sākuma, pārejot uz jauno drošinātāju kasti, arī biju noskaņojies saglabāt veco stūres kolonnu un slēdžus - bet tad man gadījās šrotā izrakt un pa piecīti ieķert B3 pastētes kruīza slēdzi un tur vairs nebija jautājumu ko darīt. Slēdzis uz kolonnas vispār ir labāka vieta - nav jānovērš acis no ceļa lai nospiestu.
Un pēc grāmatas pirmā lieta kas Tev jāizdara iekāpjot auto ir jāatrod un jāiemācās avārijas signāla lokācija!
tā ka tur jebkura gadījumā neskatoties uz pogu tā jāvar nospiest!