Datoristam, manuprāt, ir lielāka iespēja uztaisīt labi, taisot priekš sevis. Tiem, kas sevi sauc par metinatoriem, man šķiet, ka maksimāli līdz kaklam darīt to ko viņi dara, un gribās ātrāk mājās iepist algogol.
[Spams]Ar R32 vest cementu uz stroiku
-
- VW: Gāze/PURVCIEMS/Maiņa
- Has thanked: 283 times
- Been thanked: 576 times
Re: [Spams]Ar R32 vest cementu uz stroiku
Hz par mikro plastmasu, neesmu informēts!GG. wrote: ↑01.06.2022, 22:48Suicīda un depresijas iespēja transgenderiem pēc operācijām ir milzīga, bet man šķiet, ka cilvēks kas visu mūžu dzīvos ar vēlmi nogriezt sev pipeli, bet to neizdarīs, tāpat nevar tikt uzskatīts par baigi laimīgo un nesačakarēto.
Cilvēka seksualitāti īsti nevar ietekmēt ar informāciju. Mums kā hetero cilvēkiem tam būtu jābūt skaidri saprotamam. Ja mums skolā būtu stāstījuši par gejiem un lesbietēm, domā ka mēs pēkšņi izdomātu: "oh wow, dolbīties pakaļā ir reāli kruti, davai jāpamēģina". Ir lietas, kas ir pievilcīgas vai nepievilcīgas un to indivīdā neizmainīs informācija.
Nezinu statistiku vai tranniju un homo šobrīd ir procentuāli vairāk kā kādreiz. Par to ir grūti spriest, jo kādreiz šie cilvēki slēpās, tagad jūtoties brīvāk var šķist, ka šis procents ir strauji audzis. JA tomēr šis procents ir audzis, tad jādomā par to kāpēc tas notiek fizioloģiskā līmenī. Mikroplastmasu vai citu faktoru kā mazkustība, ietekmē uz reproduktīvo un endokrīno sistēmu. Tīnis ar aptaukošanos, kas nesporto, kam dēļ tā ir zemāks testosterona līmenis (kas jau tā, mikroplastmasu un citu sūdu ietekmē visiem ir pazemināts), iespējams, ka būs vairāk nosliecies uz "es jūtos kā sieviete", tīri dēļ hormonālā disbalansa.
Karoč, sarežģīts temats.
Bet par pārējo precīzi!
Gribētos jau domāt ka procents nav audzis! Bet to tiešām nevar zināt! Ļoti iespējams ka procents ir arī daudz lielāks! Un no tā visi arī baidās!
Gobzems tak arī vīrs ar bērniem un sievu, A te “pēkšņi” iznāk no skapja!
Gan jau daudzi tādi, kas sabiedrības pieņemto normu dēļ veido ģimenes un kliedz paši pret sevi lai iederētos un būtu “normāls”
Man vnk cepiens ka “parastie” mēģina aizliegt dzīvi citiem!
Tikko arī viens stirpi reliģiozs pazina sen aizmirstā augstskolas čatā iemeta linku lai vāktu parakstus par ģimeni kā vīrietis un sieviete un ne kā citādi!
Like, atpisies lūdzu!
Uz maniem jautājumiem kāpēc tā dara un kāpēc tāds heits atbildēja ar video kur redzami geju bāri!
Wtf? Tur pat diskusiju nevar veidot! Teicu lai raksta kaut privāti, bet nē klusums! Parakstus gan palūdza!
Tikko arī viens stirpi reliģiozs pazina sen aizmirstā augstskolas čatā iemeta linku lai vāktu parakstus par ģimeni kā vīrietis un sieviete un ne kā citādi!
Like, atpisies lūdzu!
Uz maniem jautājumiem kāpēc tā dara un kāpēc tāds heits atbildēja ar video kur redzami geju bāri!
Wtf? Tur pat diskusiju nevar veidot! Teicu lai raksta kaut privāti, bet nē klusums! Parakstus gan palūdza!
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Kašerveidīgajiem priekš tā ir specifiski juridiski risinājumi. Bet par baznīcu tu smagi kļūdies. Visās valstīs kurās ir ieviesta homoseksuālistu "laulība" pēc tam sekojuši likumi pret "diskrimināciju", līdz ar ko baznīcā nolasīt Bībeles rakstu vietu kurā rakstīts ka homoseksuālisms ir grēks jau ir "naida runa", un mācītājam atteikties laulāt homoseksuālistus - diskriminācija. Mans mācītajs laikam ar tālredzīgiem nolūkiem sev nemaz netaisās sakārtot papīrus lai viņš varētu laulāt likuma priekšā - un līdz ar to ja tāds laiks pienāks, varēs atšūt pasakot "es nevaru sarakstīt".
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
"Parastie" "mēģina" "aizliegt" "dzīvi" "citiem"? WTF?! Vai ļaunie homofobiskie kristieši ir aizlieguši homoseksuālistiem izdixst bērnus? Nē, to ir izdarījusi daba. Ja tu tici Dievam, tad homoseksuālisms ir grēks. Ja tu netici dievam bet tici zinātnei, tad priekš tevis homoseksuālisti ir dabas kļūda kuru daba ir izņēmusi no gēnu fonda, un ar to arī viss ir izteikts. Bet ja tu netici ne Dievam ne zinātnei tad tu esi tāds tumsoņa kuru var sūtīt tikai turpat kur krievu kuģi...mikimiki wrote: ↑02.06.2022, 00:42Man vnk cepiens ka “parastie” mēģina aizliegt dzīvi citiem!
Like, atpisies lūdzu!
Wtf? Tur pat diskusiju nevar veidot! Teicu lai raksta kaut privāti, bet nē klusums! Parakstus gan palūdza!![]()
Tas kas visvairāk mani pārsteidz - tādu ļautiņu kā tu tuvredzība. Es saprotu ka noteiktās, ar noslieci uz komunismu, aprindās ir modē saukt "es par peģikiem, es par lezbēm, viņus nabadziņus konsevatīvie homofobi apceļ un neļauj viņiem dzīvot!". Bet neaizmirsti ka visu šito sūdu rietumos stumj jau pārdesmit gadus un mēs esam kādus 15 gadus atpalikuši, tāpēc var redzēt kas būs tālāk. Un tāpēc nedziedi ka tu esi par homoseksuālistiem, jo tu iestājies par ko daudz vairāk. Tu esi arī par sakropļotiem bērniem un sačakarētām dzīvēm. Tu esi par sieviešu diskrimināciju. Tu esi par pedofīliju - vēl pedofīlija rietumos nav legalizēta, bet es tā jūtu ka uz to iet - un pēc tās pašas loģikas, pēc kādas citas pretdabiskas lietas ir legalizētas, arī pedofīlija mierīgi legalizēsies. Pilnīgi noteikti arī par citām sliktām lietām. Jo tas viss ir viena liela paka - tu atver durvis vienam, bet ienāk visi. Un tāds ir arī tas mērķis. Kā tas, piemēram, notika Īrijā - kur vietējie mikimauši bija pietiekami nogatavināti lai vairākums atbalstītu homoseksuālistu "laulību", bet vēl neatbalstīja dženderu - nekas - piekabināja homoseksuālistu "laulībai" dženderu, pietiekami neuzkrītoši, un iestūma likumdošanā abus - man liekas ka tur bija referendums, kur to dženderu piekabināja pietiekami neskaidri aprakstītu. Šis arī ir tikai viens piemērs kādi ir tie nabadziņi kuriem tik ļoti šausmīģi neļauj dzīvot - https://en.wikipedia.org/wiki/Protests_ ... supporters - komunistu teroristi ne nabadziņi.
-
GG. wrote: ↑01.06.2022, 22:48Suicīda un depresijas iespēja transgenderiem pēc operācijām ir milzīga, bet man šķiet, ka cilvēks kas visu mūžu dzīvos ar vēlmi nogriezt sev pipeli, bet to neizdarīs, tāpat nevar tikt uzskatīts par baigi laimīgo un nesačakarēto.
Cilvēka seksualitāti īsti nevar ietekmēt ar informāciju. Mums kā hetero cilvēkiem tam būtu jābūt skaidri saprotamam. Ja mums skolā būtu stāstījuši par gejiem un lesbietēm, domā ka mēs pēkšņi izdomātu: "oh wow, dolbīties pakaļā ir reāli kruti, davai jāpamēģina". Ir lietas, kas ir pievilcīgas vai nepievilcīgas un to indivīdā neizmainīs informācija.
Nezinu statistiku vai tranniju un homo šobrīd ir procentuāli vairāk kā kādreiz. Par to ir grūti spriest, jo kādreiz šie cilvēki slēpās, tagad jūtoties brīvāk var šķist, ka šis procents ir strauji audzis. JA tomēr šis procents ir audzis, tad jādomā par to kāpēc tas notiek fizioloģiskā līmenī. Mikroplastmasu vai citu faktoru kā mazkustība, ietekmē uz reproduktīvo un endokrīno sistēmu. Tīnis ar aptaukošanos, kas nesporto, kam dēļ tā ir zemāks testosterona līmenis (kas jau tā, mikroplastmasu un citu sūdu ietekmē visiem ir pazemināts), iespējams, ka būs vairāk nosliecies uz "es jūtos kā sieviete", tīri dēļ hormonālā disbalansa.
Karoč, sarežģīts temats.
Temats ir sarežģīts, bet dažas lietas ir pietiekami vienkāršas. Ja būtu runa tikai par homoseksuālistu attiecību reģistrācijas juridisko pusi - es būtu tikai ar visām četrām par - pie noteikuma ka apakšā būtu trekna strīpa ka vairāk arī nekā nebūs. Bet kā jau mēs zinām, tiem, kas to visu stumj, homoseksuālistu tiesības un iegribas ir nevis mērķis bet līdzeklis - izdomāta problēma - un tāpēc vajag vēl un vēl, un arvien dziļākā un netīrākā sviestā. Tie paši homoseksuālisti - viss kas ir tālāk par attiecību reģistrāciju un mantojumu ir vai nu vardarbība pret kādu, vai arī var tikt izmantots par ieroci pret kādu.
" cilvēks kas visu mūžu dzīvos ar vēlmi nogriezt sev pipeli, bet to neizdarīs, tāpat nevar tikt uzskatīts par baigi laimīgo un nesačakarēto" - nu redzi - cilvēkam kuram ir psiholoģiskas dabas problēmas ir jāsniedz psiholoģiska rakstura palīdzība, nevis ķirurga pakalpojumus lai viņš varētu sakropļot savu ķermeni atbilstoši savām iedomām. Un tas ka cilvēka seksualitāti var ietekmēt ar informāciju ir ļoti labi redzams. Paskaties rietumos, kaut vai tajā pašā apvienotajā karalistē, cik tur pieaudzis dzimuma maiņas operāciju skaits bērniem - diez tas tā pats no sevis radies, jeb pateicoties ideoloģijai, kuru stumj jau bērnudārzos, kas apgalvo ka dzimumu nosaka nevis noteikti orgāni, bet gan tas kas galvā?
Homoseksuālisti ir bijuši visos laikos, bet agrāk viņi bija spiesti iekļauties sabiedrībā. Paslēpties jau viņi nekur nespēja - nu labi, musulmaņu valstīs viņi tiešam ir spiesti slēpties - visur citur tas tāpat bija redzams - vai nu cilvēks dzīvo viens un neinteresējas par pretējo dzimumu - vai arī, lasot wikipēdijā par kaut kādu amerikāņu vai britu sabiedrības krējumu 100-150 gadus atpakaļ, tur arī netrūkst cilvēku kuri ir bijuši precējušies un kuriem bijuši bērni, bet tāpat mūsdienās izlobījuši ka tie cilvēki bijuši geji.
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Šitā ir vienkārši demagoģija, ko var saklausīties no šleserveidīgiem un labēji radikāliem pamuļķiem. Tev kāds griež nost krānu? Tev kāds spiež precēties ar kašeru? Lai viņi dara ko grib, brīva pasaule. Ja viņi tik slikti, lai deg ellē pēc tam, kāda tev darīšana. Juridiski sakārtot attiecību statusu nebija iemesla neļaut. Latvija ir pietiekami konservatīva valsts, lai no pārējā woke marasma mēs varētu izvairīties, chill.
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
-
- VW: Passat VR5 Syncro
- Has thanked: 273 times
- Been thanked: 145 times
Hz kapēc nav bildes ar piemetinātu slieksni, bet es pirms 7 gadiem piemetināju to remontgabalu tādu kāds viņš nāk.

Kaut kas tur, protams, nepasēja ideāli, bet pieriktēja un kaut kā jau klāt turējās
Ja kāds gadījumā satiek manas Jettas tagadējo īpašnieku, var uzjautāt cik reizes pa šito laiku ir jau pārmetināts
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Izklausās, ka kristietība un akla ticība Dievam neļauj msh iznākt no skapja un tāpēc jāpropogandē visāda pasaku grāmatas tufta. Vai arī pārāk daudz brīva laika lai internetā karotu par neesošām problēmām 
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Vot šis gan uzsit asinis. Tu varētu beigt moralizēt par savām "vērtībām". Tavi baznīctēvi tieši ar to ir nodarbojušies jau gadsimtiem ilgi, bet uz to tu kaut kā piever acis un turpini neskatīties tajā virzienā. Ar saviem dubultajiem standartiem vari aiziet tur, kur aizgāja Krievu karakuģis, un šito sūdu stumt savās baznīcbērnu sarakstēs/forumos.msh wrote: ↑02.06.2022, 01:21Un tāpēc nedziedi ka tu esi par homoseksuālistiem, jo tu iestājies par ko daudz vairāk. Tu esi arī par sakropļotiem bērniem un sačakarētām dzīvēm. Tu esi par sieviešu diskrimināciju. Tu esi par pedofīliju - vēl pedofīlija rietumos nav legalizēta, bet es tā jūtu ka uz to iet - un pēc tās pašas loģikas, pēc kādas citas pretdabiskas lietas ir legalizētas, arī pedofīlija mierīgi legalizēsies. Pilnīgi noteikti arī par citām sliktām lietām. Jo tas viss ir viena liela paka - tu atver durvis vienam, bet ienāk visi. Un tāds ir arī tas mērķis.
Uzrakstīju palagu, nodzēsu un atmetos! Nav vercmsh wrote: ↑02.06.2022, 01:21"Parastie" "mēģina" "aizliegt" "dzīvi" "citiem"? WTF?! Vai ļaunie homofobiskie kristieši ir aizlieguši homoseksuālistiem izdixst bērnus? Nē, to ir izdarījusi daba. Ja tu tici Dievam, tad homoseksuālisms ir grēks. Ja tu netici dievam bet tici zinātnei, tad priekš tevis homoseksuālisti ir dabas kļūda kuru daba ir izņēmusi no gēnu fonda, un ar to arī viss ir izteikts. Bet ja tu netici ne Dievam ne zinātnei tad tu esi tāds tumsoņa kuru var sūtīt tikai turpat kur krievu kuģi...![]()
Tas kas visvairāk mani pārsteidz - tādu ļautiņu kā tu tuvredzība. Es saprotu ka noteiktās, ar noslieci uz komunismu, aprindās ir modē saukt "es par peģikiem, es par lezbēm, viņus nabadziņus konsevatīvie homofobi apceļ un neļauj viņiem dzīvot!". Bet neaizmirsti ka visu šito sūdu rietumos stumj jau pārdesmit gadus un mēs esam kādus 15 gadus atpalikuši, tāpēc var redzēt kas būs tālāk. Un tāpēc nedziedi ka tu esi par homoseksuālistiem, jo tu iestājies par ko daudz vairāk. Tu esi arī par sakropļotiem bērniem un sačakarētām dzīvēm. Tu esi par sieviešu diskrimināciju. Tu esi par pedofīliju - vēl pedofīlija rietumos nav legalizēta, bet es tā jūtu ka uz to iet - un pēc tās pašas loģikas, pēc kādas citas pretdabiskas lietas ir legalizētas, arī pedofīlija mierīgi legalizēsies. Pilnīgi noteikti arī par citām sliktām lietām. Jo tas viss ir viena liela paka - tu atver durvis vienam, bet ienāk visi. Un tāds ir arī tas mērķis. Kā tas, piemēram, notika Īrijā - kur vietējie mikimauši bija pietiekami nogatavināti lai vairākums atbalstītu homoseksuālistu "laulību", bet vēl neatbalstīja dženderu - nekas - piekabināja homoseksuālistu "laulībai" dženderu, pietiekami neuzkrītoši, un iestūma likumdošanā abus - man liekas ka tur bija referendums, kur to dženderu piekabināja pietiekami neskaidri aprakstītu. Šis arī ir tikai viens piemērs kādi ir tie nabadziņi kuriem tik ļoti šausmīģi neļauj dzīvot - https://en.wikipedia.org/wiki/Protests_ ... supporters - komunistu teroristi ne nabadziņi.
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Še LGBT šuves un tagad aizpisās, cik var 
- Attachments
-
- PXL_20220602_081241032.jpg (373.69 KiB) Viewed 690 times
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Vajag neiet dušā un iet uz darbu tāpat. Tjipa paņemt darba devēju uz izturību, kurš pirmais salūzīs no smakas.
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."