[Spams]Ar R32 vest cementu uz stroiku
-
- VW: Toledo
- Has thanked: 149 times
- Been thanked: 95 times
Re: [Spams]Ar R32 vest cementu uz stroiku
Nopērc uz 55, un salaiduma vietu paplet ar šito...
1991 Seat Toledo 2.0 8v - rindā aiz bembja
1997 VW Golf 1.9tdi - kareivis atgriezies ierindā
1999 BMW 320ciA - process aizsākts
2001 Vulva S60 2.4 20v - ar kautko kundzei pēcpuse tak jāpārvieto
-
- VW: Toledo
- Has thanked: 149 times
- Been thanked: 95 times
Kavacky, beidzot izlaida no ķurķa?

1991 Seat Toledo 2.0 8v - rindā aiz bembja
-
- VW: Mk2 Jetta 1.6
- Has thanked: 363 times
- Been thanked: 236 times
Ja 55 atrastu un kāds šo aizdotu pretī saņemot 10 aliņus, easy

-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Par ko tu tur priecājies - par uzskatāmu piemēru tam ka tāda "demokrātija" nekur nepastāv un ka visur cauri juridiskajai sistēmai var izstumt to ko vajag šaurai interešu grupiņai? Da nē, kur nu pie mums - mūsu kremļa mafijas pārvaldītajā valstiņā cilvēkiem jau sen ir iestājusies bezcerība attiecībā uz demokrātiju [ja neskaita komjauniešus kurus šad un tad uzkūda uz kaut kādām demonstrācijām valdīkļu stumto lietu atbalstam] un tāpēc arī tur tam referendumam balsis vācas tik kūtri ka noteikti nesavāks - bet reku, piemēram, Taivānā bija smuks piemērs piecus gadus atpakaļ - tur līdzīgā veidā izstūma homoseksuāļu "laulības" - ar tiesas spriedumu ka tiekot pārkāpta konstitūcija un tāpēc jāievieš - cilvēki saorganizējās, noorganizēja referendumu, nobalsoja pret šādu pasācienu - un juridiskajai sistēmai pilnīgi poksuj par vairākuma domām, un ieviesa.fokume wrote: ↑31.05.2022, 11:37Kristīgie homofobi raud
https://www.tvnet.lv/7534797/pirmo-reiz ... uma-gimene
Ā, un vispār - tev tak laikam bija bērni - skaties ka pēc 5-10 gadiem nekļūsti par transfobu...
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
mikimausis ar izsaukuma zīmēm msh ar domu zīmēm.
mikimausis bļauj msh grib lai visi domā ka viņš domā
mikimausis bļauj msh grib lai visi domā ka viņš domā

Kāpēc Tev traucē ka viendzimuma pāris var apprecēties?msh wrote: ↑31.05.2022, 23:19Par ko tu tur priecājies - par uzskatāmu piemēru tam ka tāda "demokrātija" nekur nepastāv un ka visur cauri juridiskajai sistēmai var izstumt to ko vajag šaurai interešu grupiņai? Da nē, kur nu pie mums - mūsu kremļa mafijas pārvaldītajā valstiņā cilvēkiem jau sen ir iestājusies bezcerība attiecībā uz demokrātiju [ja neskaita komjauniešus kurus šad un tad uzkūda uz kaut kādām demonstrācijām valdīkļu stumto lietu atbalstam] un tāpēc arī tur tam referendumam balsis vācas tik kūtri ka noteikti nesavāks - bet reku, piemēram, Taivānā bija smuks piemērs piecus gadus atpakaļ - tur līdzīgā veidā izstūma homoseksuāļu "laulības" - ar tiesas spriedumu ka tiekot pārkāpta konstitūcija un tāpēc jāievieš - cilvēki saorganizējās, noorganizēja referendumu, nobalsoja pret šādu pasācienu - un juridiskajai sistēmai pilnīgi poksuj par vairākuma domām, un ieviesa.
Ā, un vispār - tev tak laikam bija bērni - skaties ka pēc 5-10 gadiem nekļūsti par transfobu...![]()
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Tāpēc ka es zinu kas sekos pēc tam. Homoseksuālistu laulības ir tikai atruna. Tālāk nāks dženders un citi sviesti. Bet ja tev liekas pilnīgi normāli ka pusaudzim drīkst sa3,14st prātu ka viņš izdomā ka viņš nav tas, kas viņš ir, un viņam ir tiesības bez vecāku piekrišanas sakropļot savu ķermeni, tad tu pats neesi normāls. Tas pats attiecas uz vīriešiem sieviešu sportā un sieviešu tualetēs.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
To sauc par dabīgo atlasi. Ja pietiekami dumjš indivīds nogriež sev žiceli, tad vismaz vismaz nevairosies.msh wrote: ↑01.06.2022, 01:25Tāpēc ka es zinu kas sekos pēc tam. Homoseksuālistu laulības ir tikai atruna. Tālāk nāks dženders un citi sviesti. Bet ja tev liekas pilnīgi normāli ka pusaudzim drīkst sa3,14st prātu ka viņš izdomā ka viņš nav tas, kas viņš ir, un viņam ir tiesības bez vecāku piekrišanas sakropļot savu ķermeni, tad tu pats neesi normāls. Tas pats attiecas uz vīriešiem sieviešu sportā un sieviešu tualetēs.
Tas, ka viens kašerveidīgais papis dzīvokli kur visu mūžu dzīvojis, jo otrs kašerveidīgais nomirst un dzīvokli manto mirušā radinieki, tjipa ir normāli? Tas principā arī ir viss, ko kašerveidīgie šobrīd ir panākuši.
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
-
flashback 2 gadus atpakaļ. es vel neesmu atradis mk2. msh cepās par homoseksuāļiem un pārējie dirš pretī. nekas nemainas. cikls sākas no jauna.

-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Kas viņam to sa3.14š? Tu sāc atkal braukt auzās, lai varētu stumt savu kristīgo tuftu.msh wrote: ↑01.06.2022, 01:25Tāpēc ka es zinu kas sekos pēc tam. Homoseksuālistu laulības ir tikai atruna. Tālāk nāks dženders un citi sviesti. Bet ja tev liekas pilnīgi normāli ka pusaudzim drīkst sa3,14st prātu ka viņš izdomā ka viņš nav tas, kas viņš ir, un viņam ir tiesības bez vecāku piekrišanas sakropļot savu ķermeni, tad tu pats neesi normāls. Tas pats attiecas uz vīriešiem sieviešu sportā un sieviešu tualetēs.
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Piedāvātā izvēle. Cilvēki mēdz palikt stulbi un neizlēmīgi, ja tiem piedāvā fufeļa izvēles. Vending machine parādība. Ja noliksi tikai kolu - nopirks 100, ja noliksi gan kolu gan pepsi, abiem būs 200
Bet kāda Tev starpība kas notiek citā ģimenē ar citiem cilvēkiem?
Nu labi nu var likt tam bērnam tikt pie vecāku atļaujas vai sagaidīt pilngadību! Tas tā pat nemaina faktu!
Un tas ka piemēram Latvijā par to nerunās vai tas būs aizliegts nenozīmē ka tam bērnam par ko jūs te satraucāties nav pieejama informācija!
Ir protams gadījumi kad tā ir izvēle tikai tāpēc ka ir iespējama izvēle! Un tāpēc par to ir jārunā!
Nu labi nu var likt tam bērnam tikt pie vecāku atļaujas vai sagaidīt pilngadību! Tas tā pat nemaina faktu!
Un tas ka piemēram Latvijā par to nerunās vai tas būs aizliegts nenozīmē ka tam bērnam par ko jūs te satraucāties nav pieejama informācija!
Ir protams gadījumi kad tā ir izvēle tikai tāpēc ka ir iespējama izvēle! Un tāpēc par to ir jārunā!
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Ne tikai. Just to be hip. Lai izceltos, lai būtu savādāks. Esmu pārliecināts, ka absolūtam vairākumam bērnu ir vēlme izcelties. Nu tā kā ar cīgām, vai šobrīd - veipiem.
Ko man tas maina? Cilvēces resursu tērēšana uz absolūtu fufeli. Vālē, ko vēlies. Nu arī par to man ir viedoklis, tas ir, vālē, ko vēlies, bet ģimeni ar pēcnācējiem pilnvērtīgi veidot var tikai konkrēts salikums.
Maina arī potenciālo pēcnācēju apjukumu, ja tas aizies līdz pirmās klases priekšmetam - dzimuma izvēle. Līdzīgi kā man bija "Ētika", kura patiesībā bija bībeles lasīšana un analīze