A pirmos 4tukstosus golfa motors iet!? Un tā labā caurpludes galva neelpo?msh wrote: ↑30.04.2022, 16:12Nē, iet viņš nesāka ne pie kādiem apgriezieniem - toties apdzenot trešajā robā negaidīti gadījās ieskriet apgriezienu ierobežotājā. Nu okej, vismaz kāds labums no tām divam vālēm tātad ir - ar golfu es apgriezienu ierobežotājā ieskriet nevaru kaut vai tāpēc ka pēdejo apgriezienu tūkstoti tas motors vairs neelpo un neiet - bembija 16v nemotoram vismaz tā neiešanas līmenis saglabājas nemainīgs līdz pat galam...![]()
[Spams]Ar R32 vest cementu uz stroiku
Re: [Spams]Ar R32 vest cementu uz stroiku
Bet labi, es tomēr neesmu braucis vems kvatro turbo raketem! Mana skala par iet/neiet ir savādāka!
Bet domāju ja ar 30 gādīgu stock 1.9 motorīti var easy atvilkt diviti tad manuprāt tomēr kaut ko iet tas motors
Bet domāju ja ar 30 gādīgu stock 1.9 motorīti var easy atvilkt diviti tad manuprāt tomēr kaut ko iet tas motors
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Tas 1.8 16V BMW motors ir tas kurš ir 318is? Nevarētu būt, ka tas iet vēl sūdīgāk par 2.slow 
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Tas ir tas pats 1.8, kas ir 318isam. Čomam iekš E30 tāds bija, tīri normāli gāja priekš 140hp.
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
Braucu kā atsaldēts urļiks. Varēt jau var daudz ko, bet vai vajag....msh wrote: ↑30.04.2022, 12:44Mani diezgan uzjautrina tādas frāzes kā tā Arnika vakardienas pērle, "200 zs fwd ielai neder" - mļa, ko?!Uz koplietošanas ceļa, ja vien neesi atsaldēts urļiks, tā papildus jauda tiks izmantota lai trešajā vai ceturtajā robā ātrāk ieskrietos pēc apdzīvotas vietas beigām un lai ceturtajā vai piektajā straujāk apdzītu šosejas ātrumos...
Kā reiz nepārsteidzošā kārtā ir virkne mašīnu, kur jau no fabrīķa ir ~250 zs uz priekšas asi, tajā skaitā vismaz pusducis esošu VAG modeļu, dīvaini ka ražotāji nesaprot kam paredzēta jauda uz koplietošanas ceļiem...
![]()
Ja man būtu e30 es diezgan nopietni apsvērtu to swapu! Ielai iekš 36tā man pilnīgi pietika! Iekš e30 būtu vēl labāk!
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Es ļoti vēlētos izbraukt ar vēl kādu lai pārliecinātos vai tiešām tie visi tik sūdīgi iet kā tas viens ar kuru toreiz sanāca izbraukāt Liepāju... Lai arī principā nebrīnītos - miljons gadus atpakaļ sanāca izkost arī kādu līkumu ar parasto 8v nemotoru, tāpat negāja. Nē nu var jau būt ka es esmu kaut ko palaidis un tā žurka sver neadekvāti daudz un tāpēc nehuja neiet, jo 2.5 arī likās tāds diezgan nekāds, lai arī atšķirībā no 1.8 sūdiem, tas vismaz kustējās uz priekšu un savus kaulus spēja adekvāti pavilkt.
P.N. Iekš E30 ir jāliek kaut kas tāds kas vismaz iet uz priekšu, par cik sešu katlu dzelži priekš E30 nav retums, atšķirībā no E21.
P.N. Iekš E30 ir jāliek kaut kas tāds kas vismaz iet uz priekšu, par cik sešu katlu dzelži priekš E30 nav retums, atšķirībā no E21.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Iemetu acis vācu wikipēdijā - tagad skaidrs kāpēc žurka ir tāda vilšanās - tā kaste sver apmēram tik cik ceška, par spīti tam ka ir vienu izmēru mazāka
Tad nu ir bik starpība vai 2.0 kustina uz priekšu tonnu ar komatu, vai 1.8 nemotors 1,4 tonnas. Atliek vēl vienīgi noskaidrot kāpēc mikimausis ir tādā sajūsmā par to kombināciju - maza, smaga mašīna ar pašvaku 16v motoriņu tajā - izteikšu minējumu ka tāda beha pēc 1,5 litru žiķeļa likās ahujeķ... 
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
nu ja 6 katlus liek tad 2.5 vai 2.8!msh wrote: ↑01.05.2022, 00:34Es ļoti vēlētos izbraukt ar vēl kādu lai pārliecinātos vai tiešām tie visi tik sūdīgi iet kā tas viens ar kuru toreiz sanāca izbraukāt Liepāju... Lai arī principā nebrīnītos - miljons gadus atpakaļ sanāca izkost arī kādu līkumu ar parasto 8v nemotoru, tāpat negāja. Nē nu var jau būt ka es esmu kaut ko palaidis un tā žurka sver neadekvāti daudz un tāpēc nehuja neiet, jo 2.5 arī likās tāds diezgan nekāds, lai arī atšķirībā no 1.8 sūdiem, tas vismaz kustējās uz priekšu un savus kaulus spēja adekvāti pavilkt.
'2.0 stabili skumjāks par to 1.8is ir, nu taisnē varbut ir jestrāk bet trasē jelgava vai trijniekos labāk pie 4 katli pieturēties!
bet kā ir msh tad tavs golfs veras labak par 1.8is?
oi pēc žiguļa viss likās ahujeķ, bet žigulim pie stūres pēdējoreiz sēdos 13 gadu vecumā un tad arī zigulis likās ahujeķ.msh wrote: ↑01.05.2022, 00:41Iemetu acis vācu wikipēdijā - tagad skaidrs kāpēc žurka ir tāda vilšanās - tā kaste sver apmēram tik cik ceška, par spīti tam ka ir vienu izmēru mazākaTad nu ir bik starpība vai 2.0 kustina uz priekšu tonnu ar komatu, vai 1.8 nemotors 1,4 tonnas. Atliek vēl vienīgi noskaidrot kāpēc mikimausis ir tādā sajūsmā par to kombināciju - maza, smaga mašīna ar pašvaku 16v motoriņu tajā - izteikšu minējumu ka tāda beha pēc 1,5 litru žiķeļa likās ahujeķ...
![]()
nu nebija kompots nekāda raķete braucot mierīgi, bet ja grieza motoru līdz galam tad man pilnīgi pietika! un trasē žurka ar 2.0 ar papildus diviem katliem nebija veiklāka, bet zupu dzēra ievērjomai vairāk.
1.8 nevar salīdzināt ar 2.5-2.8.
es vairāk par to ka tas 1.8 kas patiesībā ir 1.9 priekš tā kas tas ir/bija ir pieklājigs motors.
relatīvi tas pats kas 2e vai abf
1.8 bija 105 laikam zirgi, 1.9 16v bija 140 zs
2e bij 110 un abf 150
nu visi kaut kā mīž karstu par abf
un es līdzīgi par 318is priekš tā kas tas ir - nevar sūdzēties! ja jāizvēlas starp 318is vai 320 es viennozīmigi ņemtu 318is.
bet tas viss ir sūds
visi tā pat zin ka vecajs labais ir labākais motors un viss
dīzelis ir dzīve, mīlestība un nākotne
visi tā pat zin ka vecajs labais ir labākais motors un viss
dīzelis ir dzīve, mīlestība un nākotne
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Melni pirksti, melni nagi un melna nākotne
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."